reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

chyba coś Ci się pomieszało:D
Twoja synowa siedzi u mnie na kolanach!!!!

Z tego co ja wiem to jej synowa ma byc coreczka Jutki:tak:a druga coreczka moja:tak:

Witam sie i ja mój maluch usnął po porannej zabawie. W niedzielę robie małą imprezkę słodką i chcę zrobić 3BIT na który był podany przepis w gotujących grudniówkach tylko nie wiem czy robić to dzień wcześniej czy tego samego dnia którego podam?

Ja polecam zdecydowanie dzien wczesniej:tak:potem nie jest taki slodki i mdly:tak:

co to za podejrzena ??

ja tez uwazam ze to bron borowikow ... ale moja teoria brzmi ze mozliwe ze ktos przezyl ale byl w takim stanie ze wolal umrzec ??

ja tez czytam wszystkie opowiesci porodowe ... zgoda nie czytam wszystkich postow ale tak samo nie czytam starych forumowiczek jak i nowych !! darujcie ale po prostu nie nadazam z nadrabianiem !!! i uwazam podzialy na starych i nowych za glupote !! i to samo mysle o tworzeniu grup !!! owszem sa rzeczy ktorych na forum napisac nie mozna ...

no i wlasnie o to chodzi ...

no i to jest problem jesli chodzi o babcie ... ja wiem ze moja tesciowa ma inne metody wychowawcze i boje sie ze jak zostanie z agatka to mi ja rozpusci na maksa !! i wtedy sie wqrze ...

A powiedz mi jak pojdziesz dopracy to Agatka zajmie sie tesciowa?

Magda teraz płaczę ześmiechu, bo pisałam już ofertę matrymonialną Alusia :-D
A wyglądała tak:

UWAGA! UWAGA!

Oferta matrymonialna

Alan poszukuje uroczej towarzyszki do wspólnych zabaw (yhyym)
minimalne wymagania:
- nadziani rodzice
- spory posag po małżeństwie
- wzrost <80 cm
- dobra ogólna prezencja
- uznanie ze strony przyszłej teściowej

Każde zgłoszenie zostanie poddane surowej ocenie eksperta ds związków.

Fotografia amanta:-)

No tak ale ile to dla ciebie duzo pieniedzy?:-D:-D:-DBo wiesz tobie moze bedzie sie widzialo za molo,kazdy ma inne podejsci8e do tego tematu:tak::-D

Mówią, że głodnemu chleb na myśli haha:-):-D:-D

no i trzymam sie jako samotna matka.... taki nasz los..... trzeba być twardym a nie miętkim:-) najgorsze sa wieczory bo fajnie posiedziec z meżem przy kominku i sobie pogadać.

Szkoda, że mam synów:-D:-D:-D

Wiesz faceci maja lepiej w zyciu;-)

Ja sobie nie wyobrazam zycia bez prawka:tak:wiec nie zgadzam sie z toba:no:

My juz zamowilismy tynk wiec juz prawie wsio mamy kupione:-)juz widze w lazience zmiany:-)robota idzie jak burza:tak:takich majstrow to ja lubie a nie takie grzebanie:tak:

reklama
mi się wydaje, że jak sie ma prawko to jest się bardziej samodzielnym i niezależny. ja zaluje, ze nie mam i ciągle muszę sie prosić, a tego nie cierpię!
no pod warunkiem ze ma sie sprawne auto..
moje nadal nie jezdzi i mimo prawa muze sie prosic...;/

u nas dziś słoneczko ale wieje jak cholercia, głowy urywa więc spacer mam z głowy Zobacz załącznik 237980
ale zabierzemy się mężem kuzynki do Krosna bo babcia stęskniła się za Danielkiem.
mój Nunuś uwielbia zupkę jarzynową, normalnie połyka cały słoiczek. a jak się cieszy jak widzi słoiczek i łyżeczkę Zobacz załącznik 237984
moj nie lubi jarzynowej..
moglby co dzien wswac marchewkowa z ryzem ale daje mu co dzien inna zeby sie przyzwyczail..
tylko jedzenie innych niz marchewkowych jest strasznie ja go karmie bez bluzki bo tak pluje:D

a co do zupek przygrzewacie w mikrofali??
bo ja juz mam dosc grzania tych sloiczkow bo sie dlugo grzeja w wodzie...i kusi mnie kikrofala..;/
eheheh ja dwa dni przed porodem byłam u fryzjera; potem maz sie smiał ze zdazyłam zrobic sie na bóstwo na poród; wkocu do najwaznijeszy dzień :-))
no baaa:)
nawet wazniejszy niz slub trzeba bylo mu powiedziec:p

wiecie co moj Rysiek nie lubi tlenionych blondynek...
bez obrazy dla dziewczyn ktorae maja takie wlosy!!!!!!
moj m jak zaprosil kolezanke to sie poryczal i plakal 20 minut...
dzis wsadzilam go dzielnie wchuste i poszlam do sklepu tam zobaczyl stara babe utleniona i taki placz ze zlapalam tylko za chleb i heja do domu...nie moglam go uspokoic...
moze to zbieg okolicznosci..ale kolor wlosow jednak ten sam:) hahaha

uspilam go i na obiadek strzele sobie szybko krokiety barszczyk...

wpadaj!! posklejam i dla Ciebie:) kurde szkoda ze wszytskie nie mieszkamy w jednym miescie:) ale by sie dzialo:) normalnie mafia gorsza niz sycylijska:D hahaha

dokładnie :-D
wyobrażacie sobie taki tabun bab z wózkami po mieście??? :-D ulicą chyba byśmy chodziły :-D By nam musieli osobny pas zorganizować :-D
Dopiero mi mlody wstał - idę go nakarmić :-)

Emwu widze ze nie nadrabaisz no bo nie dziwie sie jest tyle...ale spojrz tu i udziel mi pozwolenia hehe:)
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...dzien-2009-a-25004/index5690.html#post5313963
Jejku daffi - juz dawno nikt i takiego pieknego komplementu nie trasnal. Oczywiscie przesadzasz ale Dziekuje bardzo :).

dokładnie :-D
wyobrażacie sobie taki tabun bab z wózkami po mieście??? :-D ulicą chyba byśmy chodziły :-D By nam musieli osobny pas zorganizować :-D
Dopiero mi mlody wstał - idę go nakarmić :-)

pomysleliby ze to jais protest i sie zaczeli dolaczac :) Tak dla zasady.

Wczoraj jak brałam prysznic wyczułam w prawej piersi niewielkie zgrubienie mam nadzieję że to nic takiego zapisałam się do gina niech mnie zbada bo trochę mnie to niepokoi :-(

reklama
toż toć że żyje :p
a odkad nikt sie nie wtraca do naszego małżeństwa to czuje sie jakbysmy przezywali początki naszego związku :-D
Maja dzisiaj o 24 sie obudzila i znowu cyrk przy odkladaniu do lozeczka.. no za chiny ludowe nie chciala tam lezec to zmieklam i spala z nami o 4 nakarmilam i wio do lozeczka.. ;) i tak se spi do tej pory .. a slysze tylko jak pierdzi mi tam :-D
super ! i życze żeby tak było zawsze :)))

Do góry