kopciuszek2107
Fanka BB :)
chyba coś Ci się pomieszało
Twoja synowa siedzi u mnie na kolanach!!!!
Z tego co ja wiem to jej synowa ma byc coreczka Jutkia druga coreczka moja
Witam sie i ja mój maluch usnął po porannej zabawie. W niedzielę robie małą imprezkę słodką i chcę zrobić 3BIT na który był podany przepis w gotujących grudniówkach tylko nie wiem czy robić to dzień wcześniej czy tego samego dnia którego podam?
Ja polecam zdecydowanie dzien wczesniejpotem nie jest taki slodki i mdly
co to za podejrzena ??
ja tez uwazam ze to bron borowikow ... ale moja teoria brzmi ze mozliwe ze ktos przezyl ale byl w takim stanie ze wolal umrzec ??
ja tez czytam wszystkie opowiesci porodowe ... zgoda nie czytam wszystkich postow ale tak samo nie czytam starych forumowiczek jak i nowych !! darujcie ale po prostu nie nadazam z nadrabianiem !!! i uwazam podzialy na starych i nowych za glupote !! i to samo mysle o tworzeniu grup !!! owszem sa rzeczy ktorych na forum napisac nie mozna ...
no i wlasnie o to chodzi ...
no i to jest problem jesli chodzi o babcie ... ja wiem ze moja tesciowa ma inne metody wychowawcze i boje sie ze jak zostanie z agatka to mi ja rozpusci na maksa !! i wtedy sie wqrze ...
A powiedz mi jak pojdziesz dopracy to Agatka zajmie sie tesciowa?
Magda teraz płaczę ześmiechu, bo pisałam już ofertę matrymonialną Alusia
A wyglądała tak:
UWAGA! UWAGA!
Oferta matrymonialna
Alan poszukuje uroczej towarzyszki do wspólnych zabaw (yhyym)
minimalne wymagania:
- nadziani rodzice
- spory posag po małżeństwie
- wzrost <80 cm
- dobra ogólna prezencja
- uznanie ze strony przyszłej teściowej
Każde zgłoszenie zostanie poddane surowej ocenie eksperta ds związków.
Fotografia amanta:-)
No tak ale ile to dla ciebie duzo pieniedzy?Bo wiesz tobie moze bedzie sie widzialo za molo,kazdy ma inne podejsci8e do tego tematu
Mówią, że głodnemu chleb na myśli haha:-)
no i trzymam sie jako samotna matka.... taki nasz los..... trzeba być twardym a nie miętkim:-) najgorsze sa wieczory bo fajnie posiedziec z meżem przy kominku i sobie pogadać.
Szkoda, że mam synów
Wiesz faceci maja lepiej w zyciu;-)
nie rób!!!!
Ja sobie nie wyobrazam zycia bez prawkawiec nie zgadzam sie z toba
My juz zamowilismy tynk wiec juz prawie wsio mamy kupione:-)juz widze w lazience zmiany:-)robota idzie jak burzatakich majstrow to ja lubie a nie takie grzebanie