reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

nareszcie wróciłam.. ;)
młoda spi to moge odsapnąć ;)
chrzciny udane.. ;) nawet bardzo ! ;)
Maja dostala pieniążki a prezent tylko jeden - Hustawkę :)
problem lezy w tym ze hustawka jest dla dziecka ktore siedzi.. my dalismy ją tam na moment i tak sie jej spodobało , ze jak chcialam ją wyciagnac to dała koncert piekny :) no i narazie hustawka spakowana lezy.. jeszcze mysle z 2 miesiace a pozniej bedziemy ja tam powolutku wkladac ;)

ślubny moj sie spił biedak że zasnął przed tv w samych bokserkach z kołdrą na podlodze :-D

ja się nie potrafie przestawic na to spanie Majki..;/
juz jest lepiej to fakt bo wczesniej od 24 byl z nią straszny problem .. i po godzinnej meczarni lądowała ze mną w łóżku.. a teraz śpi do 24 zje.. czasem poplacze ale jej nie biore i zasnie.. pozniej czesto sie przebudzi z placzem .. nawet co 30 min!
skutkiem czego ja sie wyspac nie umiem..bo mnie to budzi..ale daje rade..
o mleko dalej walcze - ale postępy są.. ;)
nie ma nerwów to i mleko płynie ;)
chociaz wczoraj Maja wydoila obie piersi i 90ml mleka mod i dopiero wtedy zasnela.. -oczywiscie sama ;)

a tak poza tym to jakos zyjemy :)
no i coraz czesciej smiejemy sie w glos :-D
a obroty na boczki mamy juz opanowane ;)
teraz Perła pruboje swoich sil w przewrocie na brzuch :)
no i co jeszcze -troche sie boje o jej kosci.. bo jak lezy na brzuszku to nie podpiera sie na przedramieniach tylko na dloniach zacisnietych w piesci i tak fajnie wysoko ma to glowe.. jednoczesnie odpycha sie nogami tak jakby juz chciala raczkowac.. nie wiem czy moge jej pozwolic na takie opieranie ciala na dłoniach..??

reklama
Dobra umię wstawiać te zdjęcia hehe ale wielkie mi wychodzą :szok: aparat mi takie robi (w dużej rozdzielczości) a ja nie będę za każdym razem zmniejszać formatu zdjęć...po co mi 2 kopia zdjęcia? kurde tyle roboty...

Dobra umię wstawiać te zdjęcia hehe ale wielkie mi wychodzą :szok: aparat mi takie robi (w dużej rozdzielczości) a ja nie będę za każdym razem zmniejszać formatu zdjęć...po co mi 2 kopia zdjęcia? kurde tyle roboty...

na stronie imeshack/a zmniejsz sobie rozmiar na 15 calowe przy ładowaniu pliku z kompa

Witam się,
A jesteście ubezpieczeni ? sąsiad również ? Bo wtedy wycenę robi ubezpieczyciel, jak się odbywa to bez ubezpieczenia to kwestia dogadania, musisz mieć rachunek za poniesione przez nich koszta (ale wiadoma sprawa, że jak mają znajomego to mogą troszku kwotę pociągnąć wyżej), usunięcie szkody nie równa się usunięciu np. jednego panela, tylko może (ale nie musi) się tyczyć wymianą całej ściany + sufit
Z wstępnej rozmowy w spółdzielni prawdopodobnie nie jest to nasz wina, pękł zawór więc odpowiedzialność spadnie na kogoś innego. Oby to się potwierdziło. Ubezpieczeni nie jesteśmy, teraz o tym myślimy, że może warto :-) Radek wziął dziś urlop i musiał zdemontować kabinę i brodzik, hydraulicy już wymienili zawór a teraz trzeba to spowrotem zamontować. Masakra, jakbym remont miała. Chyba wezmę małego i pójdę na zakupy, jakieś zaproszenia wybiorę na chrzest i rozejrzę się za ubrankami.

Witam się,

Z wstępnej rozmowy w spółdzielni prawdopodobnie nie jest to nasz wina, pękł zawór więc odpowiedzialność spadnie na kogoś innego. Oby to się potwierdziło. Ubezpieczeni nie jesteśmy, teraz o tym myślimy, że może warto :-) Radek wziął dziś urlop i musiał zdemontować kabinę i brodzik, hydraulicy już wymienili zawór a teraz trzeba to spowrotem zamontować. Masakra, jakbym remont miała. Chyba wezmę małego i pójdę na zakupy, jakieś zaproszenia wybiorę na chrzest i rozejrzę się za ubrankami.

uff, dobrze by było! by spółdzielnia im zapłaciła :)

A ja robie obiad podczytuje i bawie misia :)

czytam luzna uczy sie wstawiac zdjec u anooli chrzest sie udal nawet mala na boczki opanowala prewroty lalala pieknie :)

A ja własnie robie: Ziołowe klopsiki w sosie pieczarkowym z marchewka z ziemniaczkami :)

Juz nie mam pomysów na te obiady codziennie myslec co dzis na obiad hehe ;p jutro walne zupe warzywna i juz ;p

LUUUUZNA AHAHA:-D:-D:-D:-D To żeś kochana wstawiła porównanie ahaha przeciez to nie trzeba zagadki robic odrazu widac że Tatuś jak nic ;p Czysty Ojciec :)

Musiałam tak napisac kochana nie gniewaj się :-)ale w Twoim wypadku widac odrazu że Aluś to Tatuś :);-)

reklama
czytam luzna uczy sie wstawiac zdjec

Już umiem :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

LUUUUZNA AHAHA:-D:-D:-D:-D To żeś kochana wstawiła porównanie ahaha przeciez to nie trzeba zagadki robic odrazu widac że Tatuś jak nic ;p Czysty Ojciec :)

Musiałam tak napisac kochana nie gniewaj się :-)ale w Twoim wypadku widac odrazu że Aluś to Tatuś :);-)

Ktoś nawet z litości zaglosował na mnie:-D:-D:-D:-D

Do góry