reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

to teraz tłumaczcie tłumokowi spokojnie jak wstawić foty. Zawsze wybierałam z kompa i mi ładowało, a teraz jakiś adres url chce ode mnie

reklama
to teraz tłumaczcie tłumokowi spokojnie jak wstawić foty. Zawsze wybierałam z kompa i mi ładowało, a teraz jakiś adres url chce ode mnie

now alsnie wiedzialam ze to moze byc problem.... ja ci tu podrzuce linkia jak asica tlumaczyla i na pewno sie nauczysz:):):):)
i wcale nie ejstes tlumokiem no cos ty nie kazdy tak poprostu wkleja hehehe

https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-grudniu-2009-f294/jak-wkleic-suwaczek-info-26923/ zjedz na dol tam jest o zdjeciach:)

Paulus gratulacje :)

A co do tego napisania to proste ze to sciema i bujda :-) troche informatyki i juz hehe i z tego co wiem to to wcale nie jest takie trudne ;):-)

luuuzna no bajkowe tamte byly :-D no ale ja bede patrzyla kupujac czy nie maja zbyt malych elementów wyjmoweanych zeby dziecko nie wyjelo i sie nie zakrztusilo takim oczkiem od misia 1cm na 1cm no cos takiego ... mysle ze to w miare wazne ;)

kurdeeeee zawsze jak juz biore odpisz jak nadrobie to miśśś woła "mamo" :-D złaź z BB chodz do mnie !

Autor strony zrobił analizę tegoż filmiku klatka po klatce ...:)

Zdjęcia ze Smoleńska 2

[video=youtube;DENnigMntnk]http://www.youtube.com/watch?v=DENnigMntnk&feature=related[/video]

to chyba najlepsza analiza jaką widziałam.

Kurde ilu jeszcze proroków będzie?
a ile razy każda z nas miała dzikie sny? paranoja...nie nakręcajmy się, ale ja tam lubię węszyć :evil:
Chciałam zostać dziennikarką :-D

ja w to przestaję wierzyć, nie mieści mi się w głowie jak można przepowiedzieć przyszłość. owszem, można przypuszczać co może się stać na podstawie dogłębnych analiz ale przepowiednia? :no:
luuuzna nie masz co żałować. ja jestem dziennikarką i pracy znaleźć nie mogę :laugh2:

no bo akurat twoj dziwnie by sie czytalo sam nie wiedzialam ale jak sa jakies uwagi co do zmainy nazwy to mowic mi.... jeszcze nie slysze opini... na starym tajnym napisalam o tym pomysle i chcialam znac wasze zdanie bo wydaje misie ze to dobry pomysl,.... bedz ie porzadek..a zeby galerie ogladnac kazdy bedzie pamietal ze jest ona tam.. ja zarz pokasuje z albumu glownego wszystkie foty sowje julki i brzuszka oraz usg!!!!!!!!

co to za nowa grupa zamknięta? :dry:

Dziękuję za gratulacje w imieniu kiełkującego Piotrusia!!

gratulacje dla Piotrusia, ale się biedulek umęczy :-(

tez przesyłamy Pauluś gratulacje z okazji zbliżajacego sie wielkiego dnia:-)
bedzie fajnie, ja swój ślub wspominam bardzo miło...panna młoda wytanczy sie za wszystkie czasy bo kazdy chce z nią tańczyc wiec najwaznijsze dobre buty... :-)

Paulus gratulacje :)

A co do tego napisania to proste ze to sciema i bujda :-) troche informatyki i juz hehe i z tego co wiem to to wcale nie jest takie trudne ;):-)

luuuzna no bajkowe tamte byly :-D no ale ja bede patrzyla kupujac czy nie maja zbyt malych elementów wyjmoweanych zeby dziecko nie wyjelo i sie nie zakrztusilo takim oczkiem od misia 1cm na 1cm no cos takiego ... mysle ze to w miare wazne ;)

kurdeeeee zawsze jak juz biore odpisz jak nadrobie to miśśś woła "mamo" :-D złaź z BB chodz do mnie !

Moj też tak wołał, ale nawet grzeczny byl jak matka na BB była :-D
Co do tych puzzli, to wezmę te duże :-) Mama Stacha nawet znalazła fajne na allegro, ale bajkowe mnie kuszą bardziej :-D

to chyba najlepsza analiza jaką widziałam.

ja w to przestaję wierzyć, nie mieści mi się w głowie jak można przepowiedzieć przyszłość. owszem, można przypuszczać co może się stać na podstawie dogłębnych analiz ale przepowiednia? :no:
luuuzna nie masz co żałować. ja jestem dziennikarką i pracy znaleźć nie mogę :laugh2:

co to za nowa grupa zamknięta? :dry:

gratulacje dla Piotrusia, ale się biedulek umęczy :-(

Cherie Daffi zaprasza do nowej grupy, ale se poszła.
Mi też ten spisek śmierdzi, ale chociaż coś się dzieje, a nie wieczne opłakiwanie męczenników smoleńskich...
jeden plus :-)

reklama
hej dziewczyny:) nadrobiłam, więc teraz napisze co u nas:)
wczoraj wypiłam dwie kawy i mega sie męczyłam, żeby zasnąć, normalnie porażka jakaś! dzisiaj narazie wypiłam cappucino, i jedna kawa to będzie max:)
nasz maluszek obudził sie koło 9:30 a teraz sam drzemie zasnął sam w łóżeczku:) ja nastawiłam pranie młodego a teraz prasuje, żeby było gdzie powiesić:)
daffi jaka galeria? o co chodzi?
u nas dzis pogoda ładna, może zaryzykuję i wyjdę z małym sama, zobaczymy, bo muszę się jeszcze wykąpać i nie wiem jak z czasem się wyrobie:)
wczoraj byli znajomi i J brat z dziewczyną (moja kuzynką:) ) zrobiliśmy partyjke rummikuba i wygrałam dwa razy:) uwielbiam ta gre.
marta ratulacje z okazji kiełkowania:), żeby piotruś przeszedł je jak najmniej bezboleśnie.

Do góry