reklama
D
daffodill
Gość
to teraz tłumaczcie tłumokowi spokojnie jak wstawić foty. Zawsze wybierałam z kompa i mi ładowało, a teraz jakiś adres url chce ode mnie
now alsnie wiedzialam ze to moze byc problem.... ja ci tu podrzuce linkia jak asica tlumaczyla i na pewno sie nauczysz
i wcale nie ejstes tlumokiem no cos ty nie kazdy tak poprostu wkleja hehehe
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-grudniu-2009-f294/jak-wkleic-suwaczek-info-26923/ zjedz na dol tam jest o zdjeciach
W
wika_20
Gość
Paulus gratulacje
A co do tego napisania to proste ze to sciema i bujda :-) troche informatyki i juz hehe i z tego co wiem to to wcale nie jest takie trudne :-)
luuuzna no bajkowe tamte byly no ale ja bede patrzyla kupujac czy nie maja zbyt malych elementów wyjmoweanych zeby dziecko nie wyjelo i sie nie zakrztusilo takim oczkiem od misia 1cm na 1cm no cos takiego ... mysle ze to w miare wazne
kurdeeeee zawsze jak juz biore odpisz jak nadrobie to miśśś woła "mamo" złaź z BB chodz do mnie !
A co do tego napisania to proste ze to sciema i bujda :-) troche informatyki i juz hehe i z tego co wiem to to wcale nie jest takie trudne :-)
luuuzna no bajkowe tamte byly no ale ja bede patrzyla kupujac czy nie maja zbyt malych elementów wyjmoweanych zeby dziecko nie wyjelo i sie nie zakrztusilo takim oczkiem od misia 1cm na 1cm no cos takiego ... mysle ze to w miare wazne
kurdeeeee zawsze jak juz biore odpisz jak nadrobie to miśśś woła "mamo" złaź z BB chodz do mnie !
W
wika_20
Gość
Jeśli chodzi o katastrofe to troche mi się tez niechce wierzyć ze to wypadek ....
wierze bo musze
i nie wnikam bo wsiakne
wierze bo musze
i nie wnikam bo wsiakne
D
daffodill
Gość
Luuzna jak idzie? mam nadzieje ze ci sie uda... ja poki co ide do mamy......
Chérie
Mama Danielka
[video=youtube;DENnigMntnk]http://www.youtube.com/watch?v=DENnigMntnk&feature=related[/video]
to chyba najlepsza analiza jaką widziałam.
Kurde ilu jeszcze proroków będzie?
a ile razy każda z nas miała dzikie sny? paranoja...nie nakręcajmy się, ale ja tam lubię węszyć
Chciałam zostać dziennikarką
ja w to przestaję wierzyć, nie mieści mi się w głowie jak można przepowiedzieć przyszłość. owszem, można przypuszczać co może się stać na podstawie dogłębnych analiz ale przepowiednia?
luuuzna nie masz co żałować. ja jestem dziennikarką i pracy znaleźć nie mogę
no bo akurat twoj dziwnie by sie czytalo sam nie wiedzialam ale jak sa jakies uwagi co do zmainy nazwy to mowic mi.... jeszcze nie slysze opini... na starym tajnym napisalam o tym pomysle i chcialam znac wasze zdanie bo wydaje misie ze to dobry pomysl,.... bedz ie porzadek..a zeby galerie ogladnac kazdy bedzie pamietal ze jest ona tam.. ja zarz pokasuje z albumu glownego wszystkie foty sowje julki i brzuszka oraz usg!!!!!!!!
co to za nowa grupa zamknięta?
Dziękuję za gratulacje w imieniu kiełkującego Piotrusia!!
gratulacje dla Piotrusia, ale się biedulek umęczy :-(
tez przesyłamy Pauluś gratulacje z okazji zbliżajacego sie wielkiego dnia:-)
bedzie fajnie, ja swój ślub wspominam bardzo miło...panna młoda wytanczy sie za wszystkie czasy bo kazdy chce z nią tańczyc wiec najwaznijsze dobre buty... :-)
bedzie fajnie, ja swój ślub wspominam bardzo miło...panna młoda wytanczy sie za wszystkie czasy bo kazdy chce z nią tańczyc wiec najwaznijsze dobre buty... :-)
luuuzna
Mama Alanka
Paulus gratulacje
Moj też tak wołał, ale nawet grzeczny byl jak matka na BB była
Co do tych puzzli, to wezmę te duże :-) Mama Stacha nawet znalazła fajne na allegro, ale bajkowe mnie kuszą bardziej
to chyba najlepsza analiza jaką widziałam.
ja w to przestaję wierzyć, nie mieści mi się w głowie jak można przepowiedzieć przyszłość. owszem, można przypuszczać co może się stać na podstawie dogłębnych analiz ale przepowiednia?
luuuzna nie masz co żałować. ja jestem dziennikarką i pracy znaleźć nie mogę
co to za nowa grupa zamknięta?
gratulacje dla Piotrusia, ale się biedulek umęczy :-(
Cherie Daffi zaprasza do nowej grupy, ale se poszła.
Mi też ten spisek śmierdzi, ale chociaż coś się dzieje, a nie wieczne opłakiwanie męczenników smoleńskich...
jeden plus :-)
reklama
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
hej dziewczyny nadrobiłam, więc teraz napisze co u nas
wczoraj wypiłam dwie kawy i mega sie męczyłam, żeby zasnąć, normalnie porażka jakaś! dzisiaj narazie wypiłam cappucino, i jedna kawa to będzie max
nasz maluszek obudził sie koło 9:30 a teraz sam drzemie zasnął sam w łóżeczku ja nastawiłam pranie młodego a teraz prasuje, żeby było gdzie powiesić
daffi jaka galeria? o co chodzi?
u nas dzis pogoda ładna, może zaryzykuję i wyjdę z małym sama, zobaczymy, bo muszę się jeszcze wykąpać i nie wiem jak z czasem się wyrobie
wczoraj byli znajomi i J brat z dziewczyną (moja kuzynką ) zrobiliśmy partyjke rummikuba i wygrałam dwa razy uwielbiam ta gre.
marta ratulacje z okazji kiełkowania, żeby piotruś przeszedł je jak najmniej bezboleśnie.
wczoraj wypiłam dwie kawy i mega sie męczyłam, żeby zasnąć, normalnie porażka jakaś! dzisiaj narazie wypiłam cappucino, i jedna kawa to będzie max
nasz maluszek obudził sie koło 9:30 a teraz sam drzemie zasnął sam w łóżeczku ja nastawiłam pranie młodego a teraz prasuje, żeby było gdzie powiesić
daffi jaka galeria? o co chodzi?
u nas dzis pogoda ładna, może zaryzykuję i wyjdę z małym sama, zobaczymy, bo muszę się jeszcze wykąpać i nie wiem jak z czasem się wyrobie
wczoraj byli znajomi i J brat z dziewczyną (moja kuzynką ) zrobiliśmy partyjke rummikuba i wygrałam dwa razy uwielbiam ta gre.
marta ratulacje z okazji kiełkowania, żeby piotruś przeszedł je jak najmniej bezboleśnie.