reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

to teraz tłumaczcie tłumokowi spokojnie jak wstawić foty. Zawsze wybierałam z kompa i mi ładowało, a teraz jakiś adres url chce ode mnie

reklama
to teraz tłumaczcie tłumokowi spokojnie jak wstawić foty. Zawsze wybierałam z kompa i mi ładowało, a teraz jakiś adres url chce ode mnie

now alsnie wiedzialam ze to moze byc problem.... ja ci tu podrzuce linkia jak asica tlumaczyla i na pewno sie nauczysz:):):):)
i wcale nie ejstes tlumokiem no cos ty nie kazdy tak poprostu wkleja hehehe

https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-grudniu-2009-f294/jak-wkleic-suwaczek-info-26923/ zjedz na dol tam jest o zdjeciach:)

Paulus gratulacje :)

A co do tego napisania to proste ze to sciema i bujda :-) troche informatyki i juz hehe i z tego co wiem to to wcale nie jest takie trudne ;):-)

luuuzna no bajkowe tamte byly :-D no ale ja bede patrzyla kupujac czy nie maja zbyt malych elementów wyjmoweanych zeby dziecko nie wyjelo i sie nie zakrztusilo takim oczkiem od misia 1cm na 1cm no cos takiego ... mysle ze to w miare wazne ;)

kurdeeeee zawsze jak juz biore odpisz jak nadrobie to miśśś woła "mamo" :-D złaź z BB chodz do mnie !

Autor strony zrobił analizę tegoż filmiku klatka po klatce ...:)

Zdjęcia ze Smoleńska 2

[video=youtube;DENnigMntnk]http://www.youtube.com/watch?v=DENnigMntnk&feature=related[/video]

to chyba najlepsza analiza jaką widziałam.

Kurde ilu jeszcze proroków będzie?
a ile razy każda z nas miała dzikie sny? paranoja...nie nakręcajmy się, ale ja tam lubię węszyć :evil:
Chciałam zostać dziennikarką :-D

ja w to przestaję wierzyć, nie mieści mi się w głowie jak można przepowiedzieć przyszłość. owszem, można przypuszczać co może się stać na podstawie dogłębnych analiz ale przepowiednia? :no:
luuuzna nie masz co żałować. ja jestem dziennikarką i pracy znaleźć nie mogę :laugh2:

no bo akurat twoj dziwnie by sie czytalo sam nie wiedzialam ale jak sa jakies uwagi co do zmainy nazwy to mowic mi.... jeszcze nie slysze opini... na starym tajnym napisalam o tym pomysle i chcialam znac wasze zdanie bo wydaje misie ze to dobry pomysl,.... bedz ie porzadek..a zeby galerie ogladnac kazdy bedzie pamietal ze jest ona tam.. ja zarz pokasuje z albumu glownego wszystkie foty sowje julki i brzuszka oraz usg!!!!!!!!

co to za nowa grupa zamknięta? :dry:

Dziękuję za gratulacje w imieniu kiełkującego Piotrusia!!

gratulacje dla Piotrusia, ale się biedulek umęczy :-(

tez przesyłamy Pauluś gratulacje z okazji zbliżajacego sie wielkiego dnia:-)
bedzie fajnie, ja swój ślub wspominam bardzo miło...panna młoda wytanczy sie za wszystkie czasy bo kazdy chce z nią tańczyc wiec najwaznijsze dobre buty... :-)

Paulus gratulacje :)

A co do tego napisania to proste ze to sciema i bujda :-) troche informatyki i juz hehe i z tego co wiem to to wcale nie jest takie trudne ;):-)

luuuzna no bajkowe tamte byly :-D no ale ja bede patrzyla kupujac czy nie maja zbyt malych elementów wyjmoweanych zeby dziecko nie wyjelo i sie nie zakrztusilo takim oczkiem od misia 1cm na 1cm no cos takiego ... mysle ze to w miare wazne ;)

kurdeeeee zawsze jak juz biore odpisz jak nadrobie to miśśś woła "mamo" :-D złaź z BB chodz do mnie !

Moj też tak wołał, ale nawet grzeczny byl jak matka na BB była :-D
Co do tych puzzli, to wezmę te duże :-) Mama Stacha nawet znalazła fajne na allegro, ale bajkowe mnie kuszą bardziej :-D

to chyba najlepsza analiza jaką widziałam.

ja w to przestaję wierzyć, nie mieści mi się w głowie jak można przepowiedzieć przyszłość. owszem, można przypuszczać co może się stać na podstawie dogłębnych analiz ale przepowiednia? :no:
luuuzna nie masz co żałować. ja jestem dziennikarką i pracy znaleźć nie mogę :laugh2:

co to za nowa grupa zamknięta? :dry:

gratulacje dla Piotrusia, ale się biedulek umęczy :-(

Cherie Daffi zaprasza do nowej grupy, ale se poszła.
Mi też ten spisek śmierdzi, ale chociaż coś się dzieje, a nie wieczne opłakiwanie męczenników smoleńskich...
jeden plus :-)

reklama
hej dziewczyny:) nadrobiłam, więc teraz napisze co u nas:)
wczoraj wypiłam dwie kawy i mega sie męczyłam, żeby zasnąć, normalnie porażka jakaś! dzisiaj narazie wypiłam cappucino, i jedna kawa to będzie max:)
nasz maluszek obudził sie koło 9:30 a teraz sam drzemie zasnął sam w łóżeczku:) ja nastawiłam pranie młodego a teraz prasuje, żeby było gdzie powiesić:)
daffi jaka galeria? o co chodzi?
u nas dzis pogoda ładna, może zaryzykuję i wyjdę z małym sama, zobaczymy, bo muszę się jeszcze wykąpać i nie wiem jak z czasem się wyrobie:)
wczoraj byli znajomi i J brat z dziewczyną (moja kuzynką:) ) zrobiliśmy partyjke rummikuba i wygrałam dwa razy:) uwielbiam ta gre.
marta ratulacje z okazji kiełkowania:), żeby piotruś przeszedł je jak najmniej bezboleśnie.

Do góry