reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Wy tez laski macie takie zimne ręce ja całe zycie tam mam straszne lody .... tulam sie do Igorka i grzeje sobie ręce:szok: biedny ten moj synek nie moze poczuc maminego ciepla:sorry2:przynajmniej z rąk ;) no chyba ze w domu naprawde cieplo to wtedy mam cieple ...

ciekawe czemu tak mam...?

reklama
No ja mam marzka gorszy problem bo on mi caly czas wyrywa lyzeczke i lapie mi ja ....oczywiscie jak juz ma w pyciolku i jedzonko w buzi..,. zaraz puszcza i placz lekki ze jeszcze i nienadarzam czasem wiosłować ;) z miski do pyciolka tak połyka sobie pięknie ;)

A co maggie nie dostalas zaproszenia?

a dla mnie moze byc i 100 zamknietych a róbcie sobie co chcecie ;) wszedzie do was zajrze :D
To oczywiscie moje zdanie mi tam nie przeszkadza nic no moze tylko to ze nie umiem sie odnalezc a watku album bo moj komp za szybko niechodzi wczytuja mi sie godzine zdjecia widze tylko komentarz i ogolnie mam problem normalnie obejrzec spokojnie zdjecia ale cos tam mi sie udaje :D

Nie ale to nie o to chodzi. Jak ktoś będzie chciał to tak czy siak się wbije na zamknięty. Co to za problem być aktywnym przez jakiś czas i sie poprzymilać żeby dostać zaproszenie. Ale czy w tym chodzi o to? Żeby sobie popisać na siłe? Żeby "zapracować" na zaproszenie? Chyba nie taka jest idea forum? Każdy kto pisze zdaje sobie chyba sprawe że każdy może to co się pisze przeczytać. Jak sie nie chce żeby ktoś coś przeczytał to po co to pisać. Jak ktoś chce udostępnić swoje dane to od tego był ten wątek zamknięty "stary". Foty też tam można było wrzucać. A teraz nowy zamknięty i jakieś grupy się robią. Ech... Ja np. nie mam nk ani nic w tym stylu bo nie mam takiej potrzeby i w jakiś tam sposób chronie swoją prywatność - każdyrobi jak uważa.

Wika- a może daj małemu łyżeczke i niech sobie trzyma a Ty go zaskocz i karm go drugą ;)

Ostatnia edycja:
maggie nawet pisac nie trzeba i mozna sie wlamac jak sie jest hakerem ;)

Dla mnie to w sumie mogloby byc poloczone te dwa zamkniete bo po 2 skakac w sumie duzo osob nie bedzie nie kazdy ma czas zajrzec wszedzie a i ja co raz mniej a jak pojde do szkoly to juz wogole ...

A jesli chodzi o zaproszenie to Dafi na zamknietym nr.1 pisala ze nie wszytskich ma na liscie i nie wszystkim jeszcze powysylala czy cos... liste na zamkniety nr.2 ... bo juz niewiem jak to pisac he ;-)

Jak znam życie to i tak każdy będzie wkładał foty do albumu starego bo się tak już przyjęło ... pisać też tutaj będziemy :) zresztą osobne forum na zdjęcia nie jest konieczne, dziewczyny te co chcą pokazywać galerię to rejestrują się np. na aguagu :)

Nie ale to nie o to chodzi. Jak ktoś będzie chciał to tak czy siak się wbije na zamknięty. Co to za problem być aktywnym przez jakiś czas i sie poprzymilać żeby dostać zaproszenie. Ale czy w tym chodzi o to? Żeby sobie popisać na siłe? Żeby "zapracować" na zaproszenie? Chyba nie taka jest idea forum? Każdy kto pisze zdaje sobie chyba sprawe że każdy może to co się pisze przeczytać. Jak sie nie chce żeby ktoś coś przeczytał to po co to pisać. Jak ktoś chce udostępnić swoje dane to od tego był ten wątek zamknięty "stary". Foty też tam można było wrzucać. A teraz nowy zamknięty i jakieś grupy się robią. Ech... Ja np. nie mam nk ani nic w tym stylu bo nie mam takiej potrzeby i w jakiś tam sposób chronie swoją prywatność - każdyrobi jak uważa.

maggie zgadzam się z tobą. nie widzę sensu wklejania fot do albumu zamknietego i do otwartego.. chyba, że kasujemy album główny czy co bo ja już nie wiem:/ ?

i czemu zabawy z dzieciaczkami są na zamknietym? przecież tutaj temat tez był niedawno poruszany..poza tym żadna chyba nie robi nic dziwnego z dzieckiem więc czemu to ma być tajnie? hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry