reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Nic mi nie mów :-D Jestem niepoprawną romantyczką :-D
Jak bylam mała codziennie oglądałam niekończącą się opowieść :-D
I marzyło mi sie być księżniczką w zbroi :-D Chciałam być księżniczką i księciem w jednym chyba :-D
A i uwielbiałam strażnika texsasu :-D
Wiem wiem porąbana:-D
A ja chciałam być MacGiwer/em :D (polskie: MakGajwer) ;D

Daffi nawet odmieniłaś mojego nicka na 1 roku życia maluszka :-D

no bo akurat twoj dziwnie by sie czytalo sam nie wiedzialam ale jak sa jakies uwagi co do zmainy nazwy to mowic mi.... jeszcze nie slysze opini... na starym tajnym napisalam o tym pomysle i chcialam znac wasze zdanie bo wydaje misie ze to dobry pomysl,.... bedz ie porzadek..a zeby galerie ogladnac kazdy bedzie pamietal ze jest ona tam.. ja zarz pokasuje z albumu glownego wszystkie foty sowje julki i brzuszka oraz usg!!!!!!!!

W ogole to ledwo was nadrobilam juz nic nie pisalam czytalam wszytsko ale szok.. zwrocilam szczegolna uwage na to co napsiala karnitynka.. teraz bede sie tym zadreczac... gdybym o tym nie wiedziaal zylabym dniem...ale ten 1szy post byl ze stycznia i to co sie w kwietniu wydarzylo to zostalo przewidziane.... co do amja to moga byc to ruski kurcze, ja to wzielam do siebie mam nadzieje ze jednak to jedna wielka pomylka!!!!!!!

reklama
widze że znów temat katastrofy ;-)
na filmiku niby można dojrzeć osoby.. no nie dziwne że tam widać osoby, bo już pewnie zleciało się tam z 30 osób albo i więcej.. o ile dobrze pamiętam to była gdzieś tam mowa o tym że ktoś biegnie czy czy ucieka.. to gdyby jednocześnie ktoś nagrywał filmik od drugiej strony, to nagrałby tego kolesia który nagrywał ten filmik i tak samo by mógł to skomentować, że ktoś tam uciekał... potem strzały itd itd..
kumacie o co mi chodzi? :-D bo napisałam to tak stylistycznie i jasno że nawet ja tego nie potrafie przeczytać :-D

Pauluś gratuluje :-D

nessi .... dawno nie widziałam tak śliczego dziecka jak twoje :-) i udanego wypoczynky! ;-)

Piotruś skończył 4,5 miesiąca i ma już pierwszego zęba! :tak:

Co prawda do końca jeszcze nie wyszedł bo dopiero połowa.... no i bidulek męczy się.:-(
biedny :-( ale mimo to, ząbka gratuluje!!
g015.gif
g015.gif

kala a może po prostu spróbujesz podać wode z glukozą?
a015.gif

To co przepowiedział Nostradamus również ;)
I film 2012 ;)
a mój R. doczytał że ta przepowiednia z Nostradamusem jest wymyślona ;-)

Do góry