reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej Dziewczyny,

Poczytałam ale standardowo zapamiętałam niewiele.

Pauluś - gratulacje z okazji ślubu - super. A zrzucić zbędne kg się uda szybko przy takiej motywacji :)

Acha, mi tam sie nie podoba tworzenie kolejnego wątku zamkniętego (zresztą już stworzonego) - takie moje zdanie i kryć sie nie będę. Na pewno "ktoś" a nawet wiele "ktosiów" poczuje się urażonych. "Aktywne" dziewczyny dostaną zaproszenie? A co z tymi które tak naprawde są od początku tylko teraz nie mają czasu pisać za często? Czasem jest tak że jak już sie doczyta to nie starcza czasu na odpisanie. Jak dla mnie zrobiły się sztuczne podziały i tyle.

A co maggie nie dostalas zaproszenia?

a dla mnie moze byc i 100 zamknietych a róbcie sobie co chcecie ;) wszedzie do was zajrze :D
To oczywiscie moje zdanie mi tam nie przeszkadza nic no moze tylko to ze nie umiem sie odnalezc a watku album bo moj komp za szybko niechodzi wczytuja mi sie godzine zdjecia widze tylko komentarz i ogolnie mam problem normalnie obejrzec spokojnie zdjecia ale cos tam mi sie udaje :D

reklama
Do góry