reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Karnitynka a ty cztałaś to o maju????
gość [9 godzin temu, 23:45]

http://www.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy/658#
Witam was ponownie, musze się spieszyć wiec krótko i treściwie.
Jestem w internacie.. rodzice mnie oddali pod opiekę, dorwałam się do kompa mam nadzieje ze zdarze to napisac. W maju tego roku odczujemy bardzo mocno siłę naszych wschodnich sąsiadow, nie widzialam kto dokladnie to byl... Ukraina Bialorus czy Rosja ale spisek wyjdzie na jaw dopiero pod koniec roku, przez ten czas Polska bedzie zdezorganizowana totalnie, wybory prezydenckie moga zostac przelozone, widzialam Jaroslawa Kaczynskiego na tym stanowisku, ludzie szli do urn, padał snieg.. lecz jest to mało ważne.. sama boje się maja!

Napisane 9 godz. temu ,troszkę wiedzy z TV ,troszkę fantazji i wychodzi takie dzieło :)))

reklama
byłam na dworzu rozwiesic pranie niby juz 10 stopni i słonko pieknie swieci a zimnoooo
tzn. wyskoczyłam w krotkim rekawku:sorry2:

i jeszzce mi sie zab ukruszył i nie wiem ktory
dentysta sie kłania:baffled:

Kurde ilu jeszcze proroków będzie?
a ile razy każda z nas miała dzikie sny? paranoja...nie nakręcajmy się, ale ja tam lubię węszyć :evil:
Chciałam zostać dziennikarką :-D

reklama
ja tez lubie puscic wodze fantazj:blink:
bo fantazja bo fantazja jest od tego :-D

Nic mi nie mów :-D Jestem niepoprawną romantyczką :-D
Jak bylam mała codziennie oglądałam niekończącą się opowieść :-D
I marzyło mi sie być księżniczką w zbroi :-D Chciałam być księżniczką i księciem w jednym chyba :-D
A i uwielbiałam strażnika texsasu :-D
Wiem wiem porąbana:-D

Do góry