Reve
--> 24.12.2009r <--
MOje dziecko dzisiaj trafiło wkoncu na moment ze dzidzia niezle kopala hahah ,caly czas jak sie ruszala ja bralam raczke Patryka i przykladalam ...ale jak przykladalam to dzidzi sie przestawalo ruszac ,wkoncu Patryk ze znudzeniem zaczol zmyslac ze "czuje gulke twarda" nawet jak dzidzi sie nie ruszalo ...az nagle tak mu kuksanca zapodalo ...ze wystraszony zabral raczke i pyta " co to było ??" hahahahahaha
Tlumacze ze jego rodzenstwo !!! NO i przełknoł jakos to i poznije juz mu sie spodobało ahahah ,ale pierwsza jego reakcja byla nieziemska hahaha ładny szok !!! Wiem napewno ze poczul i juz nie zmyslal !
Ale superancko, właśnie sobie wyobraziłam jego zdziwienie hahahahahaha niezłą musiał mieć minę!
ja to sie pocieszam ze wy 3 tyg do przodu jestescie ... bo moj maluszek jak pojadl tuniora to tylko sie przewala z woda w srodku ...
Mea, za parę tygodni będziesz błagała, by choć na chwilkę przestał, bo chcesz się wyspać
Mam na plecach, nisko pleców, znamię, które od miesiąca mnie swędzi jak diabli i drapię okolice tego znamienia. Macie sposób na to draństwo by nie swędziało?
Georgina marsz do lekarza!