reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

nie no masz absolutna racje ze zbednych kalorii sie na noc nie je ale pzreciez CZY KTOS UWAZA ZE CZEKOLADA TO ZBEDNA KALORIA ???????????? jesli nawet to niech sie lepiej nie ujawnia /to pisalam ja przegryzajac kolejne 2 kosteczki pysznej czekolady z orzechami rodem z lidla/

No to widze ze tez niezła jestes:-Dja nie zjadałam wczoraj czekolady bo ktos ja wczesniej skonsumował:-(ale za to dwa ciasteczka w czekoladzie i luli;-)

NATALKA trzymamy mocno kciuki;-)oby ten dzien był udany.Czekamy na wiadomosci;-)dobre oczywiscie!!!!!!

Ja teraz szamie sniadanko,zachciało mi sie parówek na ciepło:-)chce mi sie czegos słodkiego ale sie chyba powstrzymam.Nie chce wygladac potem jak swinia.
Moj net dzisiaj od rana nie chcaił znowu chodzic:wściekła/y:teraz udało mi sie nawiazac połaczenie ale nie wiem co bedzie dalej.Normalnie chyba tu zwarjuje:wściekła/y:

reklama
Mea to już jesteś doświadczonym kierowcą, ja mam prawko niespełna 2 lata bo wcześniej jakoś nie czułam natchnienia do prowadzenia auta. Teraz wiem jaka to wygoda i żałuję że wcześniej się nie zdecydowałam.

kobietko ja w roku robie na luzie 15000km!!! srednio w tygodniu tylko jezdzac do pracy robie ponad 350 !!! ale ja uwielbiam jezdzic :) chociaz teraz w ciazy to zdecydowanie wole jak prowadzi maz ... czuje ze nie mam takiej zdolnosci koncentracji jak wczesniej ... z tego tez powodu lekarz dal mi tak szybko l4 bo powiedzial ze to niebezpiecznie o 5 rano jezdzic taki kawal drogi !!! raz ze daleko, dwa koncentracja inna a trzy ze tak wczesnie to sie organizm jeszcze nie dobudzi :)

No to widze ze tez niezła jestes:-Dja nie zjadałam wczoraj czekolady bo ktos ja wczesniej skonsumował:-(ale za to dwa ciasteczka w czekoladzie i luli;-)

NATALKA trzymamy mocno kciuki;-)oby ten dzien był udany.Czekamy na wiadomosci;-)dobre oczywiscie!!!!!!

Ja teraz szamie sniadanko,zachciało mi sie parówek na ciepło:-)chce mi sie czegos słodkiego ale sie chyba powstrzymam.Nie chce wygladac potem jak swinia.
Moj net dzisiaj od rana nie chcaił znowu chodzic:wściekła/y:teraz udało mi sie nawiazac połaczenie ale nie wiem co bedzie dalej.Normalnie chyba tu zwarjuje:wściekła/y:

z moim netem tez sie ostatnio cos dzeje ale mnie rozlancza doslownie na pol minuty i chwile jest ok ... i tak kilka ... kilkanascie razy na godzine ...

Ja prawkjo posiadam od okolo 5 lat,szczerze powiem ze nie miałam jakiegos duzego stresa,jak widziałam jak niektórzy jezdza to pozal sie Boże-tragedia.Ja jako jedyna dziewczyna wyjechałam na miasto,wszyscy sie dziwili jak wjechałam na placu do garażu bez korekty:-)reszta to muaiałaby chyba miec ze 4 poprawki.No ale to cholerne pomaranczowe swiatło,tego skrzyzowania to chyba nigdy nie zapomne,było ono koło wielkiego marketu a tam przechodnie maja te przyciski na przejscie dla pieszych,swiatła sie tak szybko zmieniły ze nikt by sie nie spodziewał.No ale najwazniejsze ze zdalam za kolejnym razem:-)

To rzeczywiście niezłe trasy pokonujesz...... Ja aż tyle nie jeżdżę a do pracy miałam pieszo 10 min. Ale masz rację z tą koncentracją ja u siebie też zauważyłam jej spadek, a co do dobudzania organizmu to zawsze rano byłam neptyk , jestem niskociśnieniowcem.

Sto lat, sto lat dla wszystkich Martusiek obchodzących dziś imieninki :-):-):-)
Zdrówka, szczęścia i pomyślności moje Kochane!!! Szybkiego rozwiązania i pełni radości z Naszych ukochanych dzieciaczków :-):-D:-)

To rzeczywiście niezłe trasy pokonujesz...... Ja aż tyle nie jeżdżę a do pracy miałam pieszo 10 min. Ale masz rację z tą koncentracją ja u siebie też zauważyłam jej spadek, a co do dobudzania organizmu to zawsze rano byłam neptyk , jestem niskociśnieniowcem.
Ja mam prawko równiutkie 10 latek i kiedyś strasznie dużo jeździłam, a teraz spasowałam. Ogólnie to epileptykom nie wolno w ciąży kierować żadnych pojazdów i niestety muszę się stosować. A dodam, że udało mi się zdać za pierwszym razem ;-)

Ja też u siebie zaobserwowałam OGROMNIASTY brak koncentracji:-):-):-) Ostatni egzamin na prawko miałam w czerwcu więc byłam coś koło 2 miesiąca , pięknie pokazałam światła i pod maską i ruszyłam na łuku!!! I jak dojechałam do przodu i miałam się zatrzymać w kopercie to zamiast na hamulec to przycisłam gaz!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-) Hi hi słupki przewrócone i koniec egzaminu! To było już moje 6 podejście ale tylko wtedy ryczałam jak bóbr:-D

reklama
dzień dobry!
ciepło u nas niestety, ja zakichana. tak sie nakichałam, że brzuch mnie rozbolał. alergia to już by mogła mi odpuścić :wściekła/y:

dziecko moje narobiło mi stracha w nocy, krzyczeć nagle zaczęła, bełkotała, nogi dziwnie sztywno trzymała. jak już ją trochę uspokoiłam to w końcu zrozumiale powiedziała, że ona się wystraszyła bo jej noga mocno zaplątała się w kołdrę. ulżyło mi, ale nie spałam już tak jak powinnam i w efekcie od 4.30 jestem na nogach.

Natalce z taką ekipą kibiców musi się udać!

ja prawa jazdy nie zrobiłam, bo właściwie nie wiem czemu. kurs wyjezdziłam i jakoś brakowało mi czasu na umówienie się na testy. nie wiem może jeszcze przed grudniem bym zdążyła.

Do góry