reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mika- na jkaki temat piszesz tę pracę?
Monia- o żesz Ty... Ale pocieszę Cię że ja pewnie dziś i jutro tez wcale spać nie będę- kolokwium z bakteriologii wzywa;) A Lidka uczy sie zasypianbia bez pomocy bujania- masakroza ale jesteśmy dzielni;)
Kurde felunia... Jutro musze te moje młode zapisać do lekarza, coś nam się robi w okolicy łokci i pod kolankami. Posłucham co Pani doktor ma mi do powiedzenia i poproszę o skierowanie na badanie koproskowpowe. Aha, czy do dermatologa dziecięcego trzeba mieć skierowanie?? coś robię nie tak i nie wiem co, dieta? Pielęgnacja? No zobaczymy.
No i musze się w końcu wybrać po wyniki swojej morfologii.
Matko Polko... Kiedy ja się nauczę tego cholerstwa.....? A koło we wtorek, chyba padnę

Oj kochana obyś nie miała tak jak ja :/ u mnie tak się robiło na kolankach :/

reklama
dobra, teraz już naprawdę znikam z netu
jedyną rzeczą jaką dla siebie dziś zrobiłam to wymycie zębów rano:-:)-(

teraz pół godziny w necie - tak to jest mamą być :-D:-D

Mika- na jkaki temat piszesz tę pracę?
Monia- o żesz Ty... Ale pocieszę Cię że ja pewnie dziś i jutro tez wcale spać nie będę- kolokwium z bakteriologii wzywa;) A Lidka uczy sie zasypianbia bez pomocy bujania- masakroza ale jesteśmy dzielni;)
Kurde felunia... Jutro musze te moje młode zapisać do lekarza, coś nam się robi w okolicy łokci i pod kolankami. Posłucham co Pani doktor ma mi do powiedzenia i poproszę o skierowanie na badanie koproskowpowe. Aha, czy do dermatologa dziecięcego trzeba mieć skierowanie?? coś robię nie tak i nie wiem co, dieta? Pielęgnacja? No zobaczymy.
No i musze się w końcu wybrać po wyniki swojej morfologii.
Matko Polko... Kiedy ja się nauczę tego cholerstwa.....? A koło we wtorek, chyba padnę

Ja mysle ze nie ale moze sie myle,ja bylam prywatnie bez skierowania.

Do dermatologa nie trzeba skierowania:tak::tak::tak:

-monia współczuję:no: czasami też mam takie dni że strasznie mnie denerwuje to co zwykle bym olała:no: uroki macierzyństwa:dry:

Nessi czemu ja dopiero teraz znalazłam cię na NK?
Z nudów przeglądałam wpisy na zamkniętym i wyszperałam twoje dane...ale zdjęć nie zobaczyłam bo musisz zaakceptować zaproszenie;-):tak:

A ja choć nic takiego dziś nie robiłam to jestem wykończona:no:
Pojechaliśmy do teściów...Tomek zamiast zasnąć zaczął tak wrzeszczeć że szok...nawet cyca nie chciał:no: W końcu usnął mi na rękach....chyba źle się czuł na innym miejscu bo zbyt często tam nie jeździmy:baffled:
Wieczorem wtrąbił 150 mleka z kleikiem i miał mało:szok: Ale zasnął zanim dorobiłam:-D

A jaką "mądrą" dziewczynę dziś spotkałam:szok:
Ma syna dzień starszego od Tomka...karmi go cycem...danonki to już podstawa...zupki mu gotuje na piersi z indyka....ale mięsa nie daje tylko wywar!!!!!!!!!!
Albo od czasów Hani tyle się zmieniło..albo ona jest jakaś nie teges...
przecież najpierw do zupek się mięso dodaje..a wywar absolutnie ( nie wspominając od kiedy to się daje)!!!
I ona się dziwi że mały ma kolki:szok:

nie trzeba skierowania do dermatologa (ani do ginekologa :laugh2:).
też muszę zarejestrować Danielka na kontrolę u dermatologa, bo ma dalej suche placki gdzie-niegdzie i nie mogę sobie poradzić z otarciami na jego szyjce - pudruję 3 razy dziennie, po kąpieli smaruję bepanthenem a i tak jest podrażniona :-( i już nie wiem czy to przez nadmierne ślinienie się mojego dziecka? waszym też tak kapie z dzioba? :sorry2:

nie trzeba skierowania do dermatologa (ani do ginekologa :laugh2:).
też muszę zarejestrować Danielka na kontrolę u dermatologa, bo ma dalej suche placki gdzie-niegdzie i nie mogę sobie poradzić z otarciami na jego szyjce - pudruję 3 razy dziennie, po kąpieli smaruję bepanthenem a i tak jest podrażniona :-( i już nie wiem czy to przez nadmierne ślinienie się mojego dziecka? waszym też tak kapie z dzioba? :sorry2:

Też, raz walczyłam z burchelkami w fałdkach na szyjce to właśnie od śliny i zapocenia bo te miejsca cięzko nawet umyć a co dopiero wietrzyć :)) ja wyleczyłam purelanem ale problem wraca ilekroć źle śliniak zapnę :)

reklama
Do góry