reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Mika- na jkaki temat piszesz tę pracę?
Monia- o żesz Ty... Ale pocieszę Cię że ja pewnie dziś i jutro tez wcale spać nie będę- kolokwium z bakteriologii wzywa;) A Lidka uczy sie zasypianbia bez pomocy bujania- masakroza ale jesteśmy dzielni;)
Kurde felunia... Jutro musze te moje młode zapisać do lekarza, coś nam się robi w okolicy łokci i pod kolankami. Posłucham co Pani doktor ma mi do powiedzenia i poproszę o skierowanie na badanie koproskowpowe. Aha, czy do dermatologa dziecięcego trzeba mieć skierowanie?? coś robię nie tak i nie wiem co, dieta? Pielęgnacja? No zobaczymy.
No i musze się w końcu wybrać po wyniki swojej morfologii.
Matko Polko... Kiedy ja się nauczę tego cholerstwa.....? A koło we wtorek, chyba padnę

Oj kochana obyś nie miała tak jak ja :/ u mnie tak się robiło na kolankach :/

reklama
dobra, teraz już naprawdę znikam z netu
jedyną rzeczą jaką dla siebie dziś zrobiłam to wymycie zębów rano:-:)-(

teraz pół godziny w necie - tak to jest mamą być :-D:-D

Mika- na jkaki temat piszesz tę pracę?
Monia- o żesz Ty... Ale pocieszę Cię że ja pewnie dziś i jutro tez wcale spać nie będę- kolokwium z bakteriologii wzywa;) A Lidka uczy sie zasypianbia bez pomocy bujania- masakroza ale jesteśmy dzielni;)
Kurde felunia... Jutro musze te moje młode zapisać do lekarza, coś nam się robi w okolicy łokci i pod kolankami. Posłucham co Pani doktor ma mi do powiedzenia i poproszę o skierowanie na badanie koproskowpowe. Aha, czy do dermatologa dziecięcego trzeba mieć skierowanie?? coś robię nie tak i nie wiem co, dieta? Pielęgnacja? No zobaczymy.
No i musze się w końcu wybrać po wyniki swojej morfologii.
Matko Polko... Kiedy ja się nauczę tego cholerstwa.....? A koło we wtorek, chyba padnę

Ja mysle ze nie ale moze sie myle,ja bylam prywatnie bez skierowania.

Do dermatologa nie trzeba skierowania:tak::tak::tak:

-monia współczuję:no: czasami też mam takie dni że strasznie mnie denerwuje to co zwykle bym olała:no: uroki macierzyństwa:dry:

Nessi czemu ja dopiero teraz znalazłam cię na NK?
Z nudów przeglądałam wpisy na zamkniętym i wyszperałam twoje dane...ale zdjęć nie zobaczyłam bo musisz zaakceptować zaproszenie;-):tak:

A ja choć nic takiego dziś nie robiłam to jestem wykończona:no:
Pojechaliśmy do teściów...Tomek zamiast zasnąć zaczął tak wrzeszczeć że szok...nawet cyca nie chciał:no: W końcu usnął mi na rękach....chyba źle się czuł na innym miejscu bo zbyt często tam nie jeździmy:baffled:
Wieczorem wtrąbił 150 mleka z kleikiem i miał mało:szok: Ale zasnął zanim dorobiłam:-D

A jaką "mądrą" dziewczynę dziś spotkałam:szok:
Ma syna dzień starszego od Tomka...karmi go cycem...danonki to już podstawa...zupki mu gotuje na piersi z indyka....ale mięsa nie daje tylko wywar!!!!!!!!!!
Albo od czasów Hani tyle się zmieniło..albo ona jest jakaś nie teges...
przecież najpierw do zupek się mięso dodaje..a wywar absolutnie ( nie wspominając od kiedy to się daje)!!!
I ona się dziwi że mały ma kolki:szok:

nie trzeba skierowania do dermatologa (ani do ginekologa :laugh2:).
też muszę zarejestrować Danielka na kontrolę u dermatologa, bo ma dalej suche placki gdzie-niegdzie i nie mogę sobie poradzić z otarciami na jego szyjce - pudruję 3 razy dziennie, po kąpieli smaruję bepanthenem a i tak jest podrażniona :-( i już nie wiem czy to przez nadmierne ślinienie się mojego dziecka? waszym też tak kapie z dzioba? :sorry2:

nie trzeba skierowania do dermatologa (ani do ginekologa :laugh2:).
też muszę zarejestrować Danielka na kontrolę u dermatologa, bo ma dalej suche placki gdzie-niegdzie i nie mogę sobie poradzić z otarciami na jego szyjce - pudruję 3 razy dziennie, po kąpieli smaruję bepanthenem a i tak jest podrażniona :-( i już nie wiem czy to przez nadmierne ślinienie się mojego dziecka? waszym też tak kapie z dzioba? :sorry2:

Też, raz walczyłam z burchelkami w fałdkach na szyjce to właśnie od śliny i zapocenia bo te miejsca cięzko nawet umyć a co dopiero wietrzyć :)) ja wyleczyłam purelanem ale problem wraca ilekroć źle śliniak zapnę :)

reklama
Do góry