reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

No to podaję przepis na młody wygląd :

- kilo korniszonów z rana popijać wodą soloną lekko gazowaną,
- robić w południe 3 dziwaczne miny co by poruszać troszkę mięśnie dzioba,
- ubierać się zwiewnie tak by nic nie opinało - w modzie dres z 4 paskami,
- uśmiechać się oczami a nie ustami by nie pogłębiać zmarszczek,
- krzyczeć potężnie na męża tak by i sąsiedzi wiedzieli, że wróciłaś do domu ;)
- oglądać dużo telenowel i wyobrażać sobie, że jesteśmy jedną z tych Brazylijskich aktorek,
- uprawiać dużo sportu czyli lezeć na kanapie z miską popcornu i Coli ;)

Chyba wsio ;)

Ty jesteś nieziemska babo! ale się uśmiałam :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
hej dziewczynki:)
my też dzis spędziliśmy dzień poza domem, byliśmy u mojego J mamki na obiedzie:)
nadrobiłam was. widać, że weekend..mało było stron do nadrabiania:) jutro sie zacznie, mężowie do roboty a dziewczyny na BB:) hehe
kopciuszku:) dzięki za odpowiedź, kurcze ale my mamy juz bobo, ale z drugiej strony ksiądz o tym nie będzie wiedział:) nasz kumpel brał ślub w zeszłe wakacje, a zbyt kościelny nie jest;) powiedział, że był u spowiedzi tydzień temu (o losie!!) a na koniec powiedział, że kłamał, też jakiś sposób:) hehe. kurcze jakoś nie jestem przekonana do spowiedzi..pewnie niejeden ksiądz ma podobne albo i gorsze grzechy..
dobra laseczki oddadje kompa mężowi, bo musi cos tam zrobić, a ja wracam do mojego "ukochanego" prasowania:)
może jeszcze zajrzę później:)

mika85 ta czeriwien jest boska!!!!!!!! mowia,ze wywoluje agresje....ja jednak twierdze,ze dodaje energii :):):):) pozytywnej ma sie rozumiec:)

Nessi ile latek?? nio w zyciu bym nie powiedziala!!!! poprosze o przepis na mlody wyglad...;P ech...szkoda,ze tak sie nie da a kilkanascie lat fajeczek zrobilo swoje;;;( mam nadzieje,ze nigdy wiecej po nie siegne!!!(p.s. a korci mnie jak cholera;(>

No to bede ci kibicowac;-)wiem ze ciagnie bo sama przez to przeszlam:tak:ale jak sobie postanowisz to potem sama sie przekonasz ze warto bylo:tak:Mnie juz teraz nie ciagnie wogole:no:a cieszy ze nie smierdzi jak z popielnicy,portfel pełniejszy i moge w zamian za to cos np sobie kupic:-)np teraz zastanawiam sie nad tym
EST_REWELACYJNA SUKIENKA TUNIKA VERONA_CUDNE KOLOR (987901654) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item1004270700_ds_0422_pk_u_sukienka.html;-)
były chrzciny nie ma chrzcin ;)
Maja na poczatku mszy strasznie niespokojna byla.. ale.. przytulilam ją.. i.. zasnęła.. podczas polewania glowy sie wystraszyla ale zaraz po tym dalej w kime :)
anioł nie dziecko...
jutro napisze wiecej bo dzisiaj czeka mnie zmywanie ;p

Fajnie ze juz macie to za soba i ze mala byla grzeczniutka.

HALO!!
ma któraś encyklopedię w domu?
a075.gif
a075.gif

potrzebuję wyjaśnić znaczenie słów "metale ciężkie"
a nie posiadam w domu encyklopedii :-(

Ostatnia edycja:
ale ja potrzebuje do pracy magisterskiej :-D

i z wikipedii mam tooooony ściągnięte i pasowałoby mi wziąć coś z normalnej ;-)

no nie mówcie że i wy nie macie encyklopedii w domu?
a010.gif
a010.gif

hej dziewczyny :)

padam na pysk- dosłownie i w przenośni- niby nic się takiego nie wydarzyło ale....
- synek odrabiał lekcje- miał do napisana 3 zdania- zajęło mu to z 4-5h , co dwie minutki przychodząc do mnie z coraz głupszym zdaniem, w którym było tysiące błędów :angry::angry::angry: a ja się gotowałam- kolejny weekend zniszczony przez jego lekcje:angry::angry::angry:
próbowałam po południu uśpić hanię na tarasie i zrobić obiad ale gnida co 5 min się budziła- ta nie śpi, ten wrzeszczy, że głodny- nie mam rozliczonej inwentaryzacji za 2009 r- księgowa mnie zabije a ta spi jak mysz pod miotłą, michał bujał wózek to chociaż odgrzałam obiad- zrobiłam wczoraj
kąpiel- jeden w wannie, druga w wanience- ten podaj ręcznik, wytrzyj oczy, muszę trzymać małą- ten jęczy; misiek lał gorącą wodę z prysznica, za dużo światła włączyłam i kąpałam miśkę pod mega lampą- bardzo jej się podobała, bo ma dużo świecidełek ale mi pot po nosie kapał,
- po kąpieli mała wrzeszczała, bo zaczęłam ją kąpać, po tym jak miśiek obudził ją po powrocie z dworu, więc jak ją ubrałam to włączyło jej się marudzenie, zapewne też jej już gorąco pod tą lampą zrobiło, poza tym była chyba już głodna- ona leży i marudzi- grzeję jej mleko, on oczywiście w tej samej chwili już mdleje z głodu- więc równoczesnie robię mu kolecję
- teraz ta zasnęła, a tem bez przerwy woła z góry mama- zapewne jakaś kolejna błachostka, ale ja muszę w ciągu sekundy się stawić, Q- już ma tego dość
- brzuszek go boli- to jego wersja, moja zaraz mnie trafi szlag, za chwilę zawoła, że chce pić- boże .....

mam nadzieję, że do środy chmura pyłu zniknie, bo oszaleje

zaraz padnę, a powinnam skończyć te papiery....:angry::angry::angry::angry::angry:

jutro rano muszę wstać ok 6 - chyba na czworakach:angry::angry::angry::angry::angry:

dziewczyny jak będziecie chciały mieć więcej dzieci to pożyczę wam swoje- jako środek antykoncepcyjny- albo wpadniecie na wesoły weekend z rodzinką

METALE CIĘŻKIE- pierwiastki metaliczne o wysokich masach atomowych np. platyna, ołów, rtęć, kadm. Wiele z nich jest trujących i ma zdolności do akumulacji w organizmach żywych, co powoduje zagrożenia, np. rtęć pochodząca ze ścieków przemysłowych i hałd może gromadzić się w rybach i skorupiakach, które zjadane przez ludzi powodują zatrucia. Leczenie takich zatruć jest trudne, gdyż większość leków nie jest w stanie odróżnić metali, które w niewielkich ilościach są niezbędne do życia (cynk, miedź), od metali trujących lub występujących w szkodliwych stężeniach.

str.433 ''Encyklopedia Popularna Collins''

reklama
Do góry