reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

No to podaję przepis na młody wygląd :

- kilo korniszonów z rana popijać wodą soloną lekko gazowaną,
- robić w południe 3 dziwaczne miny co by poruszać troszkę mięśnie dzioba,
- ubierać się zwiewnie tak by nic nie opinało - w modzie dres z 4 paskami,
- uśmiechać się oczami a nie ustami by nie pogłębiać zmarszczek,
- krzyczeć potężnie na męża tak by i sąsiedzi wiedzieli, że wróciłaś do domu ;)
- oglądać dużo telenowel i wyobrażać sobie, że jesteśmy jedną z tych Brazylijskich aktorek,
- uprawiać dużo sportu czyli lezeć na kanapie z miską popcornu i Coli ;)

Chyba wsio ;)

Ty jesteś nieziemska babo! ale się uśmiałam :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
hej dziewczynki:)
my też dzis spędziliśmy dzień poza domem, byliśmy u mojego J mamki na obiedzie:)
nadrobiłam was. widać, że weekend..mało było stron do nadrabiania:) jutro sie zacznie, mężowie do roboty a dziewczyny na BB:) hehe
kopciuszku:) dzięki za odpowiedź, kurcze ale my mamy juz bobo, ale z drugiej strony ksiądz o tym nie będzie wiedział:) nasz kumpel brał ślub w zeszłe wakacje, a zbyt kościelny nie jest;) powiedział, że był u spowiedzi tydzień temu (o losie!!) a na koniec powiedział, że kłamał, też jakiś sposób:) hehe. kurcze jakoś nie jestem przekonana do spowiedzi..pewnie niejeden ksiądz ma podobne albo i gorsze grzechy..
dobra laseczki oddadje kompa mężowi, bo musi cos tam zrobić, a ja wracam do mojego "ukochanego" prasowania:)
może jeszcze zajrzę później:)

mika85 ta czeriwien jest boska!!!!!!!! mowia,ze wywoluje agresje....ja jednak twierdze,ze dodaje energii :):):):) pozytywnej ma sie rozumiec:)

Nessi ile latek?? nio w zyciu bym nie powiedziala!!!! poprosze o przepis na mlody wyglad...;P ech...szkoda,ze tak sie nie da a kilkanascie lat fajeczek zrobilo swoje;;;( mam nadzieje,ze nigdy wiecej po nie siegne!!!(p.s. a korci mnie jak cholera;(>

No to bede ci kibicowac;-)wiem ze ciagnie bo sama przez to przeszlam:tak:ale jak sobie postanowisz to potem sama sie przekonasz ze warto bylo:tak:Mnie juz teraz nie ciagnie wogole:no:a cieszy ze nie smierdzi jak z popielnicy,portfel pełniejszy i moge w zamian za to cos np sobie kupic:-)np teraz zastanawiam sie nad tym
EST_REWELACYJNA SUKIENKA TUNIKA VERONA_CUDNE KOLOR (987901654) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item1004270700_ds_0422_pk_u_sukienka.html;-)
były chrzciny nie ma chrzcin ;)
Maja na poczatku mszy strasznie niespokojna byla.. ale.. przytulilam ją.. i.. zasnęła.. podczas polewania glowy sie wystraszyla ale zaraz po tym dalej w kime :)
anioł nie dziecko...
jutro napisze wiecej bo dzisiaj czeka mnie zmywanie ;p

Fajnie ze juz macie to za soba i ze mala byla grzeczniutka.

HALO!!
ma któraś encyklopedię w domu?
a075.gif
a075.gif

potrzebuję wyjaśnić znaczenie słów "metale ciężkie"
a nie posiadam w domu encyklopedii :-(

Ostatnia edycja:
ale ja potrzebuje do pracy magisterskiej :-D

i z wikipedii mam tooooony ściągnięte i pasowałoby mi wziąć coś z normalnej ;-)

no nie mówcie że i wy nie macie encyklopedii w domu?
a010.gif
a010.gif

hej dziewczyny :)

padam na pysk- dosłownie i w przenośni- niby nic się takiego nie wydarzyło ale....
- synek odrabiał lekcje- miał do napisana 3 zdania- zajęło mu to z 4-5h , co dwie minutki przychodząc do mnie z coraz głupszym zdaniem, w którym było tysiące błędów :angry::angry::angry: a ja się gotowałam- kolejny weekend zniszczony przez jego lekcje:angry::angry::angry:
próbowałam po południu uśpić hanię na tarasie i zrobić obiad ale gnida co 5 min się budziła- ta nie śpi, ten wrzeszczy, że głodny- nie mam rozliczonej inwentaryzacji za 2009 r- księgowa mnie zabije a ta spi jak mysz pod miotłą, michał bujał wózek to chociaż odgrzałam obiad- zrobiłam wczoraj
kąpiel- jeden w wannie, druga w wanience- ten podaj ręcznik, wytrzyj oczy, muszę trzymać małą- ten jęczy; misiek lał gorącą wodę z prysznica, za dużo światła włączyłam i kąpałam miśkę pod mega lampą- bardzo jej się podobała, bo ma dużo świecidełek ale mi pot po nosie kapał,
- po kąpieli mała wrzeszczała, bo zaczęłam ją kąpać, po tym jak miśiek obudził ją po powrocie z dworu, więc jak ją ubrałam to włączyło jej się marudzenie, zapewne też jej już gorąco pod tą lampą zrobiło, poza tym była chyba już głodna- ona leży i marudzi- grzeję jej mleko, on oczywiście w tej samej chwili już mdleje z głodu- więc równoczesnie robię mu kolecję
- teraz ta zasnęła, a tem bez przerwy woła z góry mama- zapewne jakaś kolejna błachostka, ale ja muszę w ciągu sekundy się stawić, Q- już ma tego dość
- brzuszek go boli- to jego wersja, moja zaraz mnie trafi szlag, za chwilę zawoła, że chce pić- boże .....

mam nadzieję, że do środy chmura pyłu zniknie, bo oszaleje

zaraz padnę, a powinnam skończyć te papiery....:angry::angry::angry::angry::angry:

jutro rano muszę wstać ok 6 - chyba na czworakach:angry::angry::angry::angry::angry:

dziewczyny jak będziecie chciały mieć więcej dzieci to pożyczę wam swoje- jako środek antykoncepcyjny- albo wpadniecie na wesoły weekend z rodzinką

METALE CIĘŻKIE- pierwiastki metaliczne o wysokich masach atomowych np. platyna, ołów, rtęć, kadm. Wiele z nich jest trujących i ma zdolności do akumulacji w organizmach żywych, co powoduje zagrożenia, np. rtęć pochodząca ze ścieków przemysłowych i hałd może gromadzić się w rybach i skorupiakach, które zjadane przez ludzi powodują zatrucia. Leczenie takich zatruć jest trudne, gdyż większość leków nie jest w stanie odróżnić metali, które w niewielkich ilościach są niezbędne do życia (cynk, miedź), od metali trujących lub występujących w szkodliwych stężeniach.

str.433 ''Encyklopedia Popularna Collins''

reklama
Do góry