reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Rok wydania: I publikacja 1995, kolejne 2005,2007
wielgaśne dzięki!!!!
a085.gif

monia o to widze że jest troszke różnica wieku u ciebie :-) pewnie ciężko jest się przestawić znów na małe dziecko co? bo u mnie jest 3 lata różnicy i powiem szczerze że nie odczułam wielkich zmian przy drugim dziecku, bo przy Dominice też jest jeszcze troche roboty ;-) bo nie jest aż tak bardzo samodzielna i jest całe dnie w domu ;-)

spadam, powinnam jeszcze coś zrobić, boże kiedy w końcu wypocznę- walczę ze sobą czy popracować jeszcze czy pójść spać:no::no:

Nessi- śliczny jest ten Twój synek, przepięknie wygląda w tej błękitnej ramce no i ładnie ma na imię :-)

Mika- na jkaki temat piszesz tę pracę?
Monia- o żesz Ty... Ale pocieszę Cię że ja pewnie dziś i jutro tez wcale spać nie będę- kolokwium z bakteriologii wzywa;) A Lidka uczy sie zasypianbia bez pomocy bujania- masakroza ale jesteśmy dzielni;)
Kurde felunia... Jutro musze te moje młode zapisać do lekarza, coś nam się robi w okolicy łokci i pod kolankami. Posłucham co Pani doktor ma mi do powiedzenia i poproszę o skierowanie na badanie koproskowpowe. Aha, czy do dermatologa dziecięcego trzeba mieć skierowanie?? coś robię nie tak i nie wiem co, dieta? Pielęgnacja? No zobaczymy.
No i musze się w końcu wybrać po wyniki swojej morfologii.
Matko Polko... Kiedy ja się nauczę tego cholerstwa.....? A koło we wtorek, chyba padnę

reklama
wielgaśne dzięki!!!!
a085.gif

monia o to widze że jest troszke różnica wieku u ciebie :-) pewnie ciężko jest się przestawić znów na małe dziecko co? bo u mnie jest 3 lata różnicy i powiem szczerze że nie odczułam wielkich zmian przy drugim dziecku, bo przy Dominice też jest jeszcze troche roboty ;-) bo nie jest aż tak bardzo samodzielna i jest całe dnie w domu ;-)

czy ciężko się przestawić??? nie wiem, ja byłam nastawiona na dużo gorsze zachowanie hani- nauczona doświadczeniem z miskiem- często w ciąży zastanawiałam się po co jeszcze raz to wszystko zaczynam- hania mnie rozczarowała miło- dlatego też jest łatwiej
a misiek jest strasznie pomocny, nie mogę narzekać, ale dzisiaj mnie wykończyli - cały czas jestem sama z nimi

Do góry