reklama
monia oj widze że nastrój masz cieżki ;-) a ile ty masz tych dzieci? możesz mi podrzucić jedno żebyś odpoczęła ;-)
dwójeczkę- ale jakbym miała piąteczkę to może sami by się sobą zajeli i nie truli mi głowy
a to ile syn ma lat?dwójeczkę- ale jakbym miała piąteczkę to może sami by się sobą zajeli i nie truli mi głowy
a to ile syn ma lat?
10 lat
NeSSi
Moderatorka
nessi jesteś kochana!!! a jaki jest rok wydania tej encyklopedii?? i jakie jest wydawnictwo albo autor??
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Rok wydania: I publikacja 1995, kolejne 2005,2007
wielgaśne dzięki!!!!Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Rok wydania: I publikacja 1995, kolejne 2005,2007
monia o to widze że jest troszke różnica wieku u ciebie :-) pewnie ciężko jest się przestawić znów na małe dziecko co? bo u mnie jest 3 lata różnicy i powiem szczerze że nie odczułam wielkich zmian przy drugim dziecku, bo przy Dominice też jest jeszcze troche roboty ;-) bo nie jest aż tak bardzo samodzielna i jest całe dnie w domu ;-)
lajtway
Fanka BB :)
Mika- na jkaki temat piszesz tę pracę?
Monia- o żesz Ty... Ale pocieszę Cię że ja pewnie dziś i jutro tez wcale spać nie będę- kolokwium z bakteriologii wzywa A Lidka uczy sie zasypianbia bez pomocy bujania- masakroza ale jesteśmy dzielni
Kurde felunia... Jutro musze te moje młode zapisać do lekarza, coś nam się robi w okolicy łokci i pod kolankami. Posłucham co Pani doktor ma mi do powiedzenia i poproszę o skierowanie na badanie koproskowpowe. Aha, czy do dermatologa dziecięcego trzeba mieć skierowanie?? coś robię nie tak i nie wiem co, dieta? Pielęgnacja? No zobaczymy.
No i musze się w końcu wybrać po wyniki swojej morfologii.
Matko Polko... Kiedy ja się nauczę tego cholerstwa.....? A koło we wtorek, chyba padnę
Monia- o żesz Ty... Ale pocieszę Cię że ja pewnie dziś i jutro tez wcale spać nie będę- kolokwium z bakteriologii wzywa A Lidka uczy sie zasypianbia bez pomocy bujania- masakroza ale jesteśmy dzielni
Kurde felunia... Jutro musze te moje młode zapisać do lekarza, coś nam się robi w okolicy łokci i pod kolankami. Posłucham co Pani doktor ma mi do powiedzenia i poproszę o skierowanie na badanie koproskowpowe. Aha, czy do dermatologa dziecięcego trzeba mieć skierowanie?? coś robię nie tak i nie wiem co, dieta? Pielęgnacja? No zobaczymy.
No i musze się w końcu wybrać po wyniki swojej morfologii.
Matko Polko... Kiedy ja się nauczę tego cholerstwa.....? A koło we wtorek, chyba padnę
NeSSi
Moderatorka
Nessi- śliczny jest ten Twój synek, przepięknie wygląda w tej błękitnej ramce no i ładnie ma na imię :-)
Dziękuję ślicznie,
reklama
wielgaśne dzięki!!!!
monia o to widze że jest troszke różnica wieku u ciebie :-) pewnie ciężko jest się przestawić znów na małe dziecko co? bo u mnie jest 3 lata różnicy i powiem szczerze że nie odczułam wielkich zmian przy drugim dziecku, bo przy Dominice też jest jeszcze troche roboty ;-) bo nie jest aż tak bardzo samodzielna i jest całe dnie w domu ;-)
czy ciężko się przestawić??? nie wiem, ja byłam nastawiona na dużo gorsze zachowanie hani- nauczona doświadczeniem z miskiem- często w ciąży zastanawiałam się po co jeszcze raz to wszystko zaczynam- hania mnie rozczarowała miło- dlatego też jest łatwiej
a misiek jest strasznie pomocny, nie mogę narzekać, ale dzisiaj mnie wykończyli - cały czas jestem sama z nimi