reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Rok wydania: I publikacja 1995, kolejne 2005,2007
wielgaśne dzięki!!!!
a085.gif

monia o to widze że jest troszke różnica wieku u ciebie :-) pewnie ciężko jest się przestawić znów na małe dziecko co? bo u mnie jest 3 lata różnicy i powiem szczerze że nie odczułam wielkich zmian przy drugim dziecku, bo przy Dominice też jest jeszcze troche roboty ;-) bo nie jest aż tak bardzo samodzielna i jest całe dnie w domu ;-)

spadam, powinnam jeszcze coś zrobić, boże kiedy w końcu wypocznę- walczę ze sobą czy popracować jeszcze czy pójść spać:no::no:

Nessi- śliczny jest ten Twój synek, przepięknie wygląda w tej błękitnej ramce no i ładnie ma na imię :-)

Mika- na jkaki temat piszesz tę pracę?
Monia- o żesz Ty... Ale pocieszę Cię że ja pewnie dziś i jutro tez wcale spać nie będę- kolokwium z bakteriologii wzywa;) A Lidka uczy sie zasypianbia bez pomocy bujania- masakroza ale jesteśmy dzielni;)
Kurde felunia... Jutro musze te moje młode zapisać do lekarza, coś nam się robi w okolicy łokci i pod kolankami. Posłucham co Pani doktor ma mi do powiedzenia i poproszę o skierowanie na badanie koproskowpowe. Aha, czy do dermatologa dziecięcego trzeba mieć skierowanie?? coś robię nie tak i nie wiem co, dieta? Pielęgnacja? No zobaczymy.
No i musze się w końcu wybrać po wyniki swojej morfologii.
Matko Polko... Kiedy ja się nauczę tego cholerstwa.....? A koło we wtorek, chyba padnę

reklama
wielgaśne dzięki!!!!
a085.gif

monia o to widze że jest troszke różnica wieku u ciebie :-) pewnie ciężko jest się przestawić znów na małe dziecko co? bo u mnie jest 3 lata różnicy i powiem szczerze że nie odczułam wielkich zmian przy drugim dziecku, bo przy Dominice też jest jeszcze troche roboty ;-) bo nie jest aż tak bardzo samodzielna i jest całe dnie w domu ;-)

czy ciężko się przestawić??? nie wiem, ja byłam nastawiona na dużo gorsze zachowanie hani- nauczona doświadczeniem z miskiem- często w ciąży zastanawiałam się po co jeszcze raz to wszystko zaczynam- hania mnie rozczarowała miło- dlatego też jest łatwiej
a misiek jest strasznie pomocny, nie mogę narzekać, ale dzisiaj mnie wykończyli - cały czas jestem sama z nimi

Do góry