reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Hihi, a my jacyś staroświeccy jesteśmy- zamieszkaliśmy razem dopiero po ślubie. A pół roku potem zaszłam w ciążę. No i jak bez ślubu na dziecko bym się nie zdecydowała, po prostu bym się bała. Nie potępiam nikogo zeby nie było bo sama jestem"panienskim dzieckiem";)
Ale ja tam lubię mieć wszystko formalnie pozałatwiane. Zresztą moj A też;)
Ja jestem staroswiecka i chcialabym,zeby najpierw byl slub....nacieszenie sie soba i poczecie tego owocka milosci najlepiej w zaplanowanym razem czasie...ale niestety zycie zanim nas ze soba zlaczylo...napisalo zupelnie inne scenariusze..i choc teraz mam troche problemow ot chocby z chrztem(ze nie jestesmy po slubie a i tak jak wezmiemy to tylko cywilny bo moj P juz koscielny kiedys bral...;(..) to powiem Wam,ze w zyciu z nikim ( a starawa juz jestem;p) nie bylam bardziej szczesliwa....i moj P. to samo ( tak przynajmniej twierdzi;))
rozmawialismy o tym nie raz nie dwa i wyszlo nam czarno na bialym,ze tenze szczesliwy zwiazek zbudowany na zyciowych porazkach( moj P. dobiega 40tki) jest wlasnie dlatego taki szczesliwy,ze doceniamy to co mamy i staramy sie co dzien pielegnowac ten zwiazek niczym jakas delikatna ,piekna rosline.....
o rany ale sie rozpisalam.....chodzi mi o to,ze moglabym zalowac,ze nie slub najpierw...ale ten 'zal' nic nie zmieni wiec po co zalowac....;P pozdrawiam wszystkie Zony swoich mezow;P

reklama
mika85 ta czeriwien jest boska!!!!!!!! mowia,ze wywoluje agresje....ja jednak twierdze,ze dodaje energii :):):):) pozytywnej ma sie rozumiec:)

Nessi ile latek?? nio w zyciu bym nie powiedziala!!!! poprosze o przepis na mlody wyglad...;P ech...szkoda,ze tak sie nie da a kilkanascie lat fajeczek zrobilo swoje;;;( mam nadzieje,ze nigdy wiecej po nie siegne!!!(p.s. a korci mnie jak cholera;(>

były chrzciny nie ma chrzcin ;)
Maja na poczatku mszy strasznie niespokojna byla.. ale.. przytulilam ją.. i.. zasnęła.. podczas polewania glowy sie wystraszyla ale zaraz po tym dalej w kime :)
anioł nie dziecko...
jutro napisze wiecej bo dzisiaj czeka mnie zmywanie ;p

my dziś cały dzień spędziliśmy poza domem :-)
najpierw pojechaliśmy na lody, a potem na plac zabaw i na końcu poszliśmy do teściów ;-)

Hej mamuśki!
My już ochrzczeni!!!! :D Juhuuuuu!!!! Pościągam fotki to powrzucam :-)

k040.gif
k040.gif
k040.gif

mika85 ta czeriwien jest boska!!!!!!!! mowia,ze wywoluje agresje....ja jednak twierdze,ze dodaje energii :):):):) pozytywnej ma sie rozumiec:)
też tak słyszałam :-) ale strasznie mi się ona podobała i nie mogłam jej nie kupić :-D

Fajeczki postarzają??
pewnie kilka innych czynnkow takze ....ale widze jak wyglada moja cera w wieku 33 lat...jak wyglada cera moich kolezanek,ktore nigdy nie palily i co gorsza widze tez cery kolezanek po 40tce,ktore pala jak smoki...ałłłłłłaaaaa po prostu...zaden make up juz nie pomaga..Sprawa idywidualna pewnie ale ja tego na wszelki wypadek sprawdzac nie bede;p,,,Poki moj P. sie dzielnie 3ma to i ja !!! Rzucil kiedy Mlody przyszedl na swiat i odpukiac trzyma sie do dzis:) Wstyd sie przyznac ale palilam 16 lat....

O kurde a w ogóle nie wyglądasz na 28:p Ja bym Ci dała 23 max
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękuję, ale metryczki nie oszukam :D

Nessi Nessi ile latek?? nio w zyciu bym nie powiedziala!!!! poprosze o przepis na mlody wyglad...;P ech...szkoda,ze tak sie nie da a kilkanascie lat fajeczek zrobilo swoje;;;( mam nadzieje,ze nigdy wiecej po nie siegne!!!(p.s. a korci mnie jak cholera;(>

No to podaję przepis na młody wygląd :

- kilo korniszonów z rana popijać wodą soloną lekko gazowaną,
- robić w południe 3 dziwaczne miny co by poruszać troszkę mięśnie dzioba,
- ubierać się zwiewnie tak by nic nie opinało - w modzie dres z 4 paskami,
- uśmiechać się oczami a nie ustami by nie pogłębiać zmarszczek,
- krzyczeć potężnie na męża tak by i sąsiedzi wiedzieli, że wróciłaś do domu ;)
- oglądać dużo telenowel i wyobrażać sobie, że jesteśmy jedną z tych Brazylijskich aktorek,
- uprawiać dużo sportu czyli lezeć na kanapie z miską popcornu i Coli ;)

Chyba wsio ;)

Ostatnia edycja:
reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękuję, ale metryczki nie oszukam :D

Nessi Nessi ile latek?? nio w zyciu bym nie powiedziala!!!! poprosze o przepis na mlody wyglad...;P ech...szkoda,ze tak sie nie da a kilkanascie lat fajeczek zrobilo swoje;;;( mam nadzieje,ze nigdy wiecej po nie siegne!!!(p.s. a korci mnie jak cholera;(>

No to podaję przepis na młody wygląd :

- kilo korniszonów z rana popijać wodą soloną lekko gazowaną,
- robić w południe 3 dziwaczne miny co by poruszać troszkę mięśnie dzioba,
- ubierać się zwiewnie tak by nic nie opinało - w modzie dres z 4 paskami,
- uśmiechać się oczami a nie ustami by nie pogłębiać zmarszczek,
- krzyczeć potężnie na męża tak by i sąsiedzi wiedzieli, że wróciłaś do domu ;)
- oglądać dużo telenowel i wyobrażać sobie, że jesteśmy jedną z tym Brazylijskich aktorek,
- uprawiać dużo sportu czyli leząc na kanapie z miską popcornu i Coli ;)

Chyba wsio ;)[/QUOTE]

heheh dobre :) ale szybko by mnie moj P. zamienil na inny model jak bym tak koparke zaczela wydzierac;0 hehehe

Do góry