reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Eliza buziaki dla Gabrysi....
Wika ucaluj Igorka.. pamietam jak jeszcze pisalysmy i umawialysmy sie ze w tym samym dniu rodzimy i sie udalo:-)
Kala83 ucałuj Juleczke:-)
nasze sloneczka maja juz 4 miesiace boziuuuu jak to leci!!!!

reklama
001.gif
070.gif
070.gif
070.gif
070.gif

011.gif
022.gif
013.gif
006.gif
004.gif
027.gif
012.gif
002.gif

005.gif
027.gif
010.gif
020.gif

012.gif
016.gif
015.gif
004.gif
027.gif
026.gif

036.gif

014.gif
010.gif
006.gif
020.gif
010.gif
002.gif
004.gif
006.gif

Gratulacje ! :) dużo zdrówka i by dała troszkę mamie się wyspać :)

ja wczoraj cały dzień robiłam na mieszkaniu :-)

kupiłam sobie ostro zajebiście czerwone płytki :-D :-D :-D
o te co widać na rysunku: (opoczno czerwone z delikatnym wzorem białych kwiatów, które widać tylko pod pewnym kątem ;-) )

z5809482X.jpg

georgina w Lutym skonczylam 21 lat wiec leci 22 a z tego co pamietam to chyba leci Ci 23 czyz nie?

ja jak miałam 21 lat to urodziłam Dominike :-D a teraz 25 rocznikowo stuknęło
a035.gif
starzeje się
d015.gif

nessi ja też miałam ciężką noge aż nie stuknęłam faceta przede mną
a010.gif
teraz nie potrafie przekroczyć prędkości 90-100 ;-)

Wika, Cherie ucałujcie swoich czteromiesięczniaków;-)
dołączam się do buziaków! :-)

Daffi Eliza i Kala dla waszych dzieciaczków też ogromne buziaczki od Tomeczka
Dziś mamy więcej 4miesięczniaków:tak:

również się dołączam!! :-D

dafi super że weselicho udane! :-D

Gratulacje ! :) dużo zdrówka i by dała troszkę mamie się wyspać :)

wiesz... juz sie poprawilo! 3 dni byly koszmarne ale teraz rewelacja!
oczywisci nie chce zapeszac! wczoraj kolezance usnela o 20:30 bo ja ja o 19:30 wykapalam i nie chciala jeszcze spac i spala do rana do 6 zjadla i do teraz spi:-)
zaraz beda fotki... wrzuce tylko do imegshacka...bo juz wybralam:-)

Hej hej

Wszystkiego Naj Naj dla wszystkich czteromiesięczniaków :) Leci ten czas nie ma co.

Daffi - opowieść ze slubu i wesela super - chyba naprawde fajnie było :)

Hej hej

Wszystkiego Naj Naj dla wszystkich czteromiesięczniaków :) Leci ten czas nie ma co.

Daffi - opowieść ze slubu i wesela super - chyba naprawde fajnie było :)

mi sie podobalo... wybawilam sie za wsze czasy a nogi czuja to! najlepsze ze na poczatku posladki mnie bolaly!!!!!!
jeszcze siedzielismy obok takich ludzi z rodziny ze cale wesele bylo pelne smiechu i wygibasow!
dzis poprawiny! tez z orkiestra wiec ciekawe co na dzis wymysla:-)

tez jestem ciekawa .. ale jedna z nas na pewno :)

AnOoLa88 odnoszę wrażenie, że się ktoś podszywa pod moją osobę tylk nazwisko się nie zgadza ale miasto i imię tak :/

mi nawet przez mysl nie przeszło ze to moglas byc Ty.. ;)
to tak jesli pomyslalas ze Cie osądzam..

bylo tam Agnieszka Kxxxx
jeszcze wczoraj przy miejscowosci bylo S...
a dzisiaj Siedlce ..

Teraz to ja już zupełnie nie wiem o co chodzi, ale zaczynam się martwić, że chodzi o mnie, tylko nie wiem o co dokładnie. Jak najbardziej jestem Agnieszka K. i do tego z miejscowości na S, czyli Sztokholm... Na pewno nie Siedlce, bo w życiu tam nie byłam nawet.
Ale nie mam pojęcia co jest grane. Nic nikomu nie wysyłałam, bo i po co. Mam dosyć własnych spraw tutaj i poza "tutaj" żeby jeszcze komuś koło pióra robić. Mam nadzieję, że to nie o mnie chodzi... Może nawet już to wyjaśniłyście, a ja nie doczytałam, bo oczywiście jestem jakieś 3-4 dni za wszystkimi... Ale naprawdę się teraz denerwuję, że może to być o mnie a nie wiem czemu i o co chodzi... Mogłabym w sumie przeprosić, ale nie wiem nawet za co bym miała... Chętnie się dowiem czy to o mnie chodzi i jeśli tak to o co dokładnie...
O tym, że tu piszę wie sporo moich znajomych, nie jest trudno mnie znaleźć, bo wszędzie używam takiego samego albo podobnego nicku. Nawet mój Marcin udowodnił mi, że znalezienie mnie gdziekolwiek zajmuje mniej niż 5 sekund. I w sumie to znam jedną osobę, która byłaby skłonna zrobić coś w moim imieniu tylko po to żeby mi się "odwdzięczyć" za bardzo starą historię, ale nie jestem pewna czy po tylu latach on wciąż byłby tak zawzięty i mściwy aby coś mi wykręcić. W sumie mówił, że nigdy nie zapomina i nie wybacza...
Mam nadzieję, że mimo wszystko nie chodzi o mnie.

reklama
hehe je przed slubem rozgrzeszenia nie dostalam na pierwszej spowiedzi /ale kartke ksiadz podpisal :)/... dopiero na drugiej dzien przed to juz dostalam ale obiecalam ze ostatnia noc spie w domu rodzicow :)
dzieki mea za odpowiedz:) kurcze , ja z moim mieszkam już ponad 7 lat, mamy synka, więc nie wyobrażam sobie pójśc spać do taty:) daaawno tam już nie ma mojego pokoju:)

dziewczyny my też przesyłamy wielkie buziaki dla waszych dzieciaczkow:) dla julki kali, dla julki daffi, dla gabrysi elizy i dla igorka wiki:) żeby dzieciaczki były zdrowe i radosne:)

Do góry