reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

chyba ze Ci chodzi gdzie wszystkie sprawdzic to nie mam pojecia...

dobra spadam bo mnie wkurza to ze jak musze napisac to musze lapka pzechylac ahhahah trza lampke do klawiatury zakupic czy cuś

reklama
No właśnie mi chodzi gdzie wszystkie podziękowania sprawdzić bo jakieś mam a nie wiem gdzie odczytać.

Dobra, wyłączam lapa bo i tak niebawem Mała się zbudzi a potem z J w wyrku się potulamy ahaha;D Finish @, trza się cieszyć:p

Dobranoc:)

my bierzemy slub 29 maja. mój J musi jeszcze sobie wybrać surdut:) jeszcze nie mamy menu i nie wiem co z kościołem, w sensie z przystrojeniem kościoła..jeszcze spowoedz..ech boje sie, że będą problemy z rozgrzeszeniem.. :)

hehe je przed slubem rozgrzeszenia nie dostalam na pierwszej spowiedzi /ale kartke ksiadz podpisal :)/... dopiero na drugiej dzien przed to juz dostalam ale obiecalam ze ostatnia noc spie w domu rodzicow :)

Też się zdziwiłam, ale to ta Parasolka przeciwsloneczna do wozka UV=50+, REER (999327086) - Aukcje internetowe Allegro
Nie wiem czy to nie tylko jakiś wabik, ale ja uległam haha ;-)

eee ja musialabym kupic parasolke ale jak niby ma dzialac ten filtr ?? darujcie ale chyba to do mnie nie przemawia ...

Dziś Małej kupiłam krem do buzi z faktorem 30. Takie zalecenie pediatry bo powiedziała, że Mała ma bardzo jasną karnację i może być szczególnie narażona na promienie słoneczne. No fakt, blondi z niej taka jasna, że hej:) Kochana nasza Blondynka:)
A Wy już macie na wiosnę/lato kremik?:)
Ja mam z Ziaajki:)

ja narazie smaruje kremem na kazda pogode z nivei

Witam się laseczki :-)
hot daj znac jak parasolka :D w sumie przydalo by sie kupic jak slonce przygrzeje juz na maksa ;)
Dam znać, ale u mnie odkąd kupiłam parasolkę non stop leje albo jest pochmurno :laugh2:

Noo;D Ale nie pamiętam kiedy miałam 20 lat;D Zasuwa ten czas:)
A kiedy ja miałam 20 :szok: teraz mi leci 29 roczek :-D

eee ja musialabym kupic parasolke ale jak niby ma dzialac ten filtr ?? darujcie ale chyba to do mnie nie przemawia ...
Niby materiał jest grubszy i lepszej jakości przez co teoretycznie przepuszcza mniej promieni słonecznych... w to jestem akurat w stanie uwierzyć bo jakość parasolki 1-sza klasa... Mi akurat trudniej jest uwierzyć w aż tak wysoki filtr ;-) No ale tego użytkując nie sprawdzę :no:

Widzę, że mowa o prawku :)) Ja swoje zdawałam 9 lat temu, pamiętam to jak dziś, tata mi wtedy zmarł a mama leżała w szpitalu na gruźlicę , była wtedy taka straszna zima ...też byłam chora (grypa) zdawałam prawko z 39*C gorączki ,ale chyba dzięki temu zdałam za pierwszym razem bo miałam tyle innych zmartwień na głowie, że akurat egzaminu się nie bałam, w sumie to mi nie zależało nawet by go zdać tylko odbębnić, ale ja super zapalona do prowadzenia auta byłam od samego początku, wiedza i umiejętności przyszły praktycznie same ... na kursie miałam ksywkę ''Hołowczyc'' bo lubiłam depnąc gazu, a jak zdawałam egzamin to pamiętam jak dziś, że instruktor prosił bym zdejmowała nogę z gazu :) zostało mi tak do dzisiaj, no niestety mam ciężką nogę :))

reklama
dziewczynki a uwazacie ze ja tez juz moge tyle dawac? antos przeciez mies mlodszy od waszych dzieciaczkow...a i jeszcze to podejrzenie o skaze...czy to nie przeszkadza?? dodam jeszcze ze na razie daje dalej nan zwykly a nie mleczko dla dzieci ze skaza.
Uważam że jeszcze za wczesnie na rozszerzanie diety u Antosia;-) wstrzymaj się jakiś miesiąc zanim 4 m-cy nie skonczy.
Jutro konczymy 4 miesiace ale leci....

marta100 bidulek no oby sie wszystko udalo...i bylo juz po...a kiedy ten zabieg>? a co do sciagania czy nie niewiem ale my mamy nakaz raz w wodzie troszeczke sciagac malutko...:cool:
Najlepiej żeby operowac jak najpóźniej, żeby przynajmniej roczek skończył, cały czas bedziemy go obserwować!
a mój szkrab skończył dziś 4 miesiące...
i miał atak kolki :-(
teraz już śpi, jesteśmy u moich rodziców do jutra.
Wika, Cherie ucałujcie swoich czteromiesięczniaków;-)

Do góry