reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Wika u nas też była pizza, ale zamiast winka piwko:) Ale co mi jedno jak mi to po 3 nic nie jest:p Ahaha, czasem by się chciało zaszumienia;D

Hi hi a ja idę spać bo właśnie patrząc na Potop wypiłam lampkę wina i zaczynam się smiać głupio:-D:-D:-D
A z moim bratem maję radochę:wściekła/y:

A zapomniałam napisać że Tomek niezbyt dużo mleka wieczorem wypił więc mogę zapomnieć że pośpi tak jak wczoraj:no2::no2::no2::no2:

Aga no widzisz. Moja ma 4.5 miesiąca prawie i budzi w nocy, co noc, nie wiem co to przespana cała nocka, widocznie ten typ tak ma:)

georgina no wiec jestes rok starsza a ja dokladnie z 1 lutego wiec miesiac i 1 dzien a byla bym z Twojego wieku hehe ...:-)

a jesli chodzi o nocki to ja tez raz wstaje no ale pozniej je az o 9 jak zje o 3 wiec luzik :D ja wogole nie narzekam na to raz w sumie spie wtedy haa:D:-D

Ja też nie narzekam choć jak Mała idzie spać o 19 to około północy budzi, po 4 i po 7;) Potem najczęściej jeszcze kimamy do po 9;)

Laski gdzie się sprawdza te podziękowania za posty??

reklama
Do góry