reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Dziś Małej kupiłam krem do buzi z faktorem 30. Takie zalecenie pediatry bo powiedziała, że Mała ma bardzo jasną karnację i może być szczególnie narażona na promienie słoneczne. No fakt, blondi z niej taka jasna, że hej:) Kochana nasza Blondynka:)
A Wy już macie na wiosnę/lato kremik?:)
Ja mam z Ziaajki:)

reklama
My mamy z Musteli z faktorem 50. Mimo, że Macol ma dość ciemną karnację to nam pediatra powiedziała, że takie malutkie dzieci mają bardzo cieniutką skórę i powinny mieć faktor przynajmniej 50. Dodatkowo, zakaz spacerów w skwarze pomiędzy godziną 12 a 15 ;-)
Dokupiłam też parasolkę do wózka z faktorem 50, choć za bardzo nie wiem na jakiej zasadzie to ma działać haha

Witam szanowne mamuśki, niezłe zołzy jesteście, jeden spokojny dzień i 20 stron naprodukowałyście, nie mam szans Was nadrobić:angry::angry::angry:

może mi szanowne koleżanki napiszą czy coś znaczącego się wydarzyło? u mnie nic- szara rzeczywistość

cherie 100000 lat !!! dla Danielka :*:*:*

magda85 gdansk - my jutro konczymy 4 miesiace ! :D

cherie kochana ja to bylam w szoku jak skonczyl 3 miesiace kolki ustaly a dzis tez byla kolka :szok::angry: a juz tez prawie zapomnialam co to ;)

georgina ja kochana kkupilam z faktorem tez 30 nivea bo my uwielbiamy ta firme ...

monia chyba jak u kazdego szara rzeczywistosc....
chodz u mnie przyznam troche kolorowo lampka winka i pizzunia zrobiona przez meza z ulubionego juz przepisu od nowamagda z czasow ciazowych ;)

Wika u nas też była pizza, ale zamiast winka piwko:) Ale co mi jedno jak mi to po 3 nic nie jest:p Ahaha, czasem by się chciało zaszumienia;D

reklama
Do góry