reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A myślałam że ja dziś będę pierwsza:-):-):-) Boże ja nie śpię od 6.30!!! Bo mojej małaj księżniczce zachciało się kupki i po spaniu:-:)-:)-( Boże dla mnie to środek nocy! Ja tam na bezsenność w życiu nie cierpiałaam:-)

Witam się i ja ... prosto z pracy :) Dzisiaj piękna pogoda się robi. Natalka powodzenia !!!
Jak u Was jest z ruchami dzidzi? Bo ja czuję jakieś kopniaki, bulgotanie ale to wszystko pod skrórą jak tylko mąż przykłada rękę to nici z tego, nic nie czuje ... a to już 20 t. :/ ... lecę pracować paaaa

Witajcie!
za oknem u mnie ponuro jak nic dziś dzień deszczowy się zapowiada... Głowizna mnie trochę ćmi ale nie jest najgorzej. Wczoraj miałam gościa odwiedziła mnie dawno niewidziana koleżanka spod Poznania, nie mogłyśmy się nagadać....Fajnie tak się spotkać :-). Jestem pogryziona przez komary bo zachciało mi sie buszować u babci po ogródku swędzi straszliwie ale zauważyłam że przykładanie czymś chłodnym trochę to neutralizuje. Teraz śniadanko, a potem wyruszam do siostrzeńca zając się jego komputerem bo coś mu tam fiksuje...

Dzień doberek,

miłego dzionka

mykam na śniadanko a o 10 wyruszam na wyprawę po spodnie. trzymać kciuki :-D:-D:-D

Ciekawe jak tam Natalka???

reklama
Mea to już jesteś doświadczonym kierowcą, ja mam prawko niespełna 2 lata bo wcześniej jakoś nie czułam natchnienia do prowadzenia auta. Teraz wiem jaka to wygoda i żałuję że wcześniej się nie zdecydowałam.

Do góry