reklama
G
Georgina
Gość
No i wrąbałam całą paczkę draży - pyszne! A jak mi słooodko.
G
Georgina
Gość
Mój się okąpał, więc mknę do mego Księcia Dobranoc Kobitki
Chérie
Mama Danielka
Mój się okąpał, więc mknę do mego Księcia Dobranoc Kobitki
dobrej nocki!
kopciuszek2107
Fanka BB :)
A mojej córce dzisiaj przez cały dzien sie zebrało całowac brzuszek mamy,mówi ze daje buziaczka braciszkowinawet nie wiecie jak jest mi wtedy cudnie:-)
A tak wogóle to albo ja sobie cos wmawiam albo moja dzidzia kopneła mnie dwa razy,raz poczułam po południu jak sie połozyłam i teraz znowu,nie jest to jakies mocne ale to chyba jednak dzidzia:-)
Ja tez juz znikam do łózka,jakas taka zmeczona jestem,robie sie głodna ale lepiej isc spac i nie dawac niepotrzebnych kalorii:-)ale chyab tabliczke czekolady jeszcze po drodze chapne
DOBRANOC i do jutra;-)
A tak wogóle to albo ja sobie cos wmawiam albo moja dzidzia kopneła mnie dwa razy,raz poczułam po południu jak sie połozyłam i teraz znowu,nie jest to jakies mocne ale to chyba jednak dzidzia:-)
Ja tez juz znikam do łózka,jakas taka zmeczona jestem,robie sie głodna ale lepiej isc spac i nie dawac niepotrzebnych kalorii:-)ale chyab tabliczke czekolady jeszcze po drodze chapne
DOBRANOC i do jutra;-)
Hej dziewczyny, nadrabialam 40 stron prawie, od soboty wieczorem... Ja w odwiedzinach u rodziców do 3ego, ale mi dobrze wszyscy nade mna skaczą. Tylko tak mnie gardlo boli ze ledwo zyje, plucze solą, szałwia, kupilam jakies ziolowe psikadło i nic nie pomaga , masakra , chyba umieram
idz do dermatologa profilaktycznie jak Cie swedzi to znamie, lepiej dmuchac na zimne
No i ja zabieram sie do łóżeczka tylko jeszcze najpierw płukanie gardła pyszną solą
Ja jestem z Łodzi i wydaje mi sie iz chodze do dobrego gina z Matki Polki, przyjmuje na ulicy Nowej, bierze 100zł, przyjmuje w środyMuszę szybko znaleźć dobrego gina w Łodzi na jedną wizytę... Zna ktoś kogoś dobrego?
ja sobie kupilam stanik na targu (uznalam, ze jak mi piersi beda rosnac w takim tempie to nie nadaze kupowac i wzielam taki tani) i patrzec na niego nie umiem, fakt jest wygodny ale jak go ubieram przey mezu to czuje sie jak dojna krowa z oooooogromnymi wymionami
Mam na plecach, nisko pleców, znamię, które od miesiąca mnie swędzi jak diabli i drapię okolice tego znamienia. Macie sposób na to draństwo by nie swędziało?
idz do dermatologa profilaktycznie jak Cie swedzi to znamie, lepiej dmuchac na zimne
No i ja zabieram sie do łóżeczka tylko jeszcze najpierw płukanie gardła pyszną solą
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Hej dziewczyny, nadrabialam 40 stron prawie, od soboty wieczorem... Ja w odwiedzinach u rodziców do 3ego, ale mi dobrze wszyscy nade mna skaczą. Tylko tak mnie gardlo boli ze ledwo zyje, plucze solą, szałwia, kupilam jakies ziolowe psikadło i nic nie pomaga , masakra , chyba umieram
a tantum probowalas ??
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A mojej córce dzisiaj przez cały dzien sie zebrało całowac brzuszek mamy,mówi ze daje buziaczka braciszkowinawet nie wiecie jak jest mi wtedy cudnie:-)
DOBRANOC i do jutra;-)
nie no masz absolutna racje ze zbednych kalorii sie na noc nie je ale pzreciez CZY KTOS UWAZA ZE CZEKOLADA TO ZBEDNA KALORIA ???????????? jesli nawet to niech sie lepiej nie ujawnia /to pisalam ja przegryzajac kolejne 2 kosteczki pysznej czekolady z orzechami rodem z lidla/
pani w aptece polecila mi jaki Tymsal ziołowe z szłwi i tymianku, bo patrzyla na ulotke tantum verde i rzeczywiscie tam zmienili w tej ulotce, juz nie ma napisane ze mozna brac w ciązy tylko ze nalezy skonsultowac sie z lekarzema tantum probowalas ??
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dobra biore ksiazke i spadam na poduszke