reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Baby Jagi Wstretne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozabijam Was jak zlapie !!!!!!!!!!!!!!!!

Mialam jakis problem z gg i do dzis mi nie dzialal. Przed chwilka wyinstalowalam i zainstalowalam jeszcze raz i dopiero 5 min dowiedzialam sie od Sylwii o aferz z moim zdjeciem na mama czy tata.

Baby - macie do mnie namiary na nk i pw i zadna slowkiem nie pisnela.
Jak wrocilam to pytalam - i co tam slychac??? I zadna mi nie powiedziala :(.
Dobrze ,ze Sylwia sie sama mi przyznala bo tak to bym dalej w nieswiadomosci zyla.

hmm nu nu nu
Oooj to dawno było i ja już zdążyłam o tym zapomnieć. Poza tym sprawa się szybko wyjaśniła..

reklama
A moj Max przed chwileczka odwrocil sie z pleckow na brzuszek . SAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Dziewczyny - zanim powstanie nowy zamkniety watek to troszke potrwa. Badzcie z nami to npewno dostaniecie bilety !! :)
Brawo!!!!! Moja córa wczoraj o mało nie dotknęła dłonią stópki w czasie zabawy:) Pewnie niebawem się jej uda!:)

NO NO !!!! moj juz jakis miesiac dostaje gescine taka ze szok KASZE mleczno -ryzowa wyciaga po 180 -190 ! I to mu wystarczalo na cala noc a teraz >>>>>KUZWA budzi sie o 5 i dalej glodny ! juz 5 dni pod rzad ! nO MASKARA ZEBY JUZ MU NAWET KASZA NIE WYSTARCZALA TOZ TO SZOK ! niewiem ale czeka mnie znowu wstawanie ehh w nocy ! zobaczymy jak dzisiaj !
Martynia dziś dostała bardzo gęstą kaszkę mleczko ryżową z miseczki i od 18.40 jeszcze śpi a zawsze budziła się o 23.30. Ciekawe..

ha ha no widzisz tak to z chlopami jest !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jezu laski spadam bo toz moj zasnol i chrapie a jutro bedzie obrazony ze ze mna dzisiaj nawet nie pogadal.wiec co mi pozostalo ,udawac ze juz kopm dawno wylaczony a nie moja wina ze on zaraz zasnol ahahah pewnie lyknie to !!!!!! i zwale wine na niego ! ze tu mi kazde kompa wylaczac a sam zaypia ! ooooo!
Ahahaha u mnie dziś to samo;D Mój usnął a ja oczywiście 'jestem' przy nim cały czas;D

ja czesto tam wchodze i nie raz rechotam przy czytaniu z tych opowiesci..
niejednej pewnie do smiechu nie bylo ;p mi samej nie bylo smiesznie leciec jak kaczka do toalety a teraz jak sobie to odtworze to babeczki z mojej sali musialy miec niezly ubaw :-d

i moj tekst do poloznej jak mi na lozku wody odeszly
'ja przepraszam ale naprawde nei chcialam a tu teraz tak mokro' :-D
ahahahahaha;D Jesteś niezła Panienko A:p

Co do porodów to akurat dziś wspominałam swoje z małżem...powiedziałam mu ze go nienawidzę bo przegapić jeden..ok był w pracy...ale drugi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I ani razu mnie nie widział z bólami..dalej sobie pewnie mysli że to pikuś:wściekła/y:
Ja potrafię co drugi dzień wspominać swój poród:) Miło ofc:) I tylko 3h, ahh:)

Ledwo co Was nadrabiam i znow mam zaległości!
A jutro mamy chrzciny, trzymajcie kciuki, bo mam wrażenie, że albo umrzemy ze śmiechu jak Lolek zacznie piszczeć i robic brrrr plując śliną (taką ma ostatnio fazę) albo umrzemy ze smrodu jak zacznie walić bąki (ostatnio to już tak śmierdzą, że trudno z nim wytrzymać).
Buziaki! Lecę marynować polędwiczki w zielonym pieprzu!

Ledwo co Was nadrabiam i znow mam zaległości!
A jutro mamy chrzciny, trzymajcie kciuki, bo mam wrażenie, że albo umrzemy ze śmiechu jak Lolek zacznie piszczeć i robic brrrr plując śliną (taką ma ostatnio fazę) albo umrzemy ze smrodu jak zacznie walić bąki (ostatnio to już tak śmierdzą, że trudno z nim wytrzymać).
Buziaki! Lecę marynować polędwiczki w zielonym pieprzu!
trzymamy kciukasy zatem !!!! bedzie ok i czekamy na relacjé:)

reklama
no ładnie się zasiedziałam....ale wciągnęłam się w Wasze fotki na zamknętym...hhehe wczesnie cio..??no ale od niedawna jestem członkinią zamkniętego wątku:) Ech aż mi się łezka zakręciła od tych Waszych cudnych brzuszków..Oglądając Wasze brzuszki już wiedziałam kto tam w środku sobie mieszkał:)..szkoda,że ja nie mogłam się pochwalić moim brzuszkiem...tylko mojej kochanej kuzynce:) Reszta nie wiedziała o ciąży...nikt tylko najbliższa rodzina a ja choć ciążę przechodziłam po prostu książkowo-pięknie to każdy dzień to był strach....4x wcześniej zapisywałam się na forum Mamuśkowe...nie udało mi się nawet dobrnąć do końca terminu...traciłam te ciąże...i większy chyba był ból....bo radość...gratulacje wszystkich a potem......Więc jak zaszłam w ciążę z Juliuszkiem postanowiłam nikomu nie mówić no ale mnie wzięło na wspominki..;p
cudne zdjęcia !!!! pozdrawiam wszystkie Mamuśki!!!Niektóre z Was miałam okazję zobaczyć po raz pierwszy!AAAA i Nessi ---> Przecudny KOciak :):)

Do góry