reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Baby Jagi Wstretne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozabijam Was jak zlapie !!!!!!!!!!!!!!!!

Mialam jakis problem z gg i do dzis mi nie dzialal. Przed chwilka wyinstalowalam i zainstalowalam jeszcze raz i dopiero 5 min dowiedzialam sie od Sylwii o aferz z moim zdjeciem na mama czy tata.

Baby - macie do mnie namiary na nk i pw i zadna slowkiem nie pisnela.
Jak wrocilam to pytalam - i co tam slychac??? I zadna mi nie powiedziala :(.
Dobrze ,ze Sylwia sie sama mi przyznala bo tak to bym dalej w nieswiadomosci zyla.

hmm nu nu nu
Kochana na śmierć zapomniałam...;-(
Przykro mi ze kolejny raz bedziesz musiala przez to przejsc:-(mam jednak nadzieje ze nie bedzie tak jak u Antosia;-)
A powiedz mi czy to sie dziedziczy?Czy to tylko taki przypadek?
Chirurg powiedział, że to raczej to przypadek, że jeden i drugi ma problem z jąderkami.... może chciał mnie tylko pocieszyć.... muszę poczytac na ten temat.
A operować trzeba bo taki wodniak może do bezpłodności doprowadzić, a tego moi synowie by mi nie darowali;-)

no właśnie gdzieś się tak czuje troszke odrzucenie ;-) ale to wiadome... na zamknięty mają dostęp osoby które tu siedzą długo :-) może i my się dorobimy tego statusu ;-) mnie pewnie dobrze nie kojarzycie ba ja bywałam tu tylko za czasów ciąży... i to jeszcze nie całej, bo miałam mega problemy i pół ciaży przeleżałam w szpitalu ;-) ale mam nadzieje że wkońcu się tu wam "wkocę"
a015.gif
Mika Kochana ja rozumiem, że można tak na poczuć... i jeżeli chodzi o dostęp do zamknietego to tak jak pisałam i jak Asia pisała, beda miały dziewczyny, które się udzielają bez różnicy czy stare forumowiczki czy nowe;-)
Ledwo co Was nadrabiam i znow mam zaległości!
A jutro mamy chrzciny, trzymajcie kciuki, bo mam wrażenie, że albo umrzemy ze śmiechu jak Lolek zacznie piszczeć i robic brrrr plując śliną (taką ma ostatnio fazę) albo umrzemy ze smrodu jak zacznie walić bąki (ostatnio to już tak śmierdzą, że trudno z nim wytrzymać).
Buziaki! Lecę marynować polędwiczki w zielonym pieprzu!
Bedziemy trzymac kciuki!!!!!

reklama
Baby Jagi Wstretne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozabijam Was jak zlapie !!!!!!!!!!!!!!!!

Mialam jakis problem z gg i do dzis mi nie dzialal. Przed chwilka wyinstalowalam i zainstalowalam jeszcze raz i dopiero 5 min dowiedzialam sie od Sylwii o aferz z moim zdjeciem na mama czy tata.

Baby - macie do mnie namiary na nk i pw i zadna slowkiem nie pisnela.
Jak wrocilam to pytalam - i co tam slychac??? I zadna mi nie powiedziala :(.
Dobrze ,ze Sylwia sie sama mi przyznala bo tak to bym dalej w nieswiadomosci zyla.

hmm nu nu nu

nie pisalysmy bo Sylwia sama to wyjasnila... od razu weszla tu do nas bo jedna sie skapowala i podrzucila nam link i powiedziala ze jak zobaczyla ta pomylke to od razu Ci napisala ale sie nie odzywasz i pomyslala ze jestes w Polsce.. takze ja bylam pewna ze Ty juz dawno to odczytalas ehhe
wybacz nam kochana..........

:))) ALE SIE USMIALISMY:))) masakra:) dowiedzialam sie czegos o sobie hihih oto opis mojego imienia:
Jej ideałem staje się niekiedy wariat. Śnią się jej zużyte aparaty do zębów. Mogło by się wydawać, że wykrywa nieprawidłowe lodówki okazuje się jednak, że na codzień piłuje po nocach książki kucharskie. Swoje wywody przerywa niespodziewanym nagłym mlaksaniem i się tego nie wstydzi. Jej cecha charakterystyczna to obgadywanie innych. Prawie zawsze wygląda jak lafirynda. Dziewczyna nosząca to imię to najczęściej idiotka. W połowie nocy zamiast w łóżku woli być w skupie makulatury bo taki ma charakter. Ma prawie zawsze długie palce. Ma brudne nogi, pomarszczone czoło

wejdzcie tam dziewuszki poprawa humoru gwarantowana!!!

wow no to fajna mamy kolezanke!
obgaujesz nas pewnie..hahahha nalepsze to ze stopami i czolem....:-)

dziewczyny, czy podanie kleika konsultujecie z pediatra? bo gdzieś mi uciekłu posty na ten temat. nasz maluch tylko na mleku cycowym.kiedys próbowałam mu podac mod enfamil (chyba tak to sie pisze) ale wszystko zwracał z prędkościa światła..dzisiaj na dobranoc wypił bardzo mało, ciekawe kiedy sie obudzi.

mi pediastra na szczepieniu mowila ze etraz spokojnie od 4 mca... bo mloda sie unormowala i nie musi..... ale 3 lyzeczki kaszki na noc dosypuje jej do mleka i tak..... bardzo ja lubi a teraz ma bananowa to juz w ogole:-)

Mnie to przeraża jak myślę ile ludzie teraz dają na komunię do koperty:no:
Np moja szwagierka idzie w maju i ma zamiar dać 800 zł:szok::szok::szok:
Ja pierdziulę..toż ja na wesele od chrzestnych dostałam 1000:szok:
I ile ja będę musiała dać za 4 lata jak moja chrześnica dorośnie:szok:

o k**** to chyba jakcys milionerzy! 800zl to polowa wyplaty meza!!!! szok! nigdy tyle nie dam bo nie mam... ja bratu na slub 400zl daje..... bez przesady!!!!!!

reklama
Do góry