reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
No i nadrobilam cala zadyme!
Szajbusow na tym swiecie nie jest malo ,sama sie przekonalam jak laska moje foty wklejala !
To co spotkalo Anke to juz szczyt chamstwa ,gdzie zeby tak z butami do czyjegos zycia! Moim skormnym zdaniem musiala to byc jakas malolata ,albo psychiczna! I szczerze watpie aby to byla laska od nas ,za dlugo sie juz znamy aby tutaj takie szopki byly! Zreszta na co komus mieszanie sie w czyjes zycie jak kazda ma juz swego "mena" u boku wiec po co ktorejs z nas Ani men?No albo laska jest naprawde psychiczna!
Wydaje mi sie ze panna jest z Anki miejscowaci ,ze podko****e sie w Bartku lub cos w tym stylu.
Ania czy ktos mial dostep do twego kompa ,chcoby przez chwile aby przesledzic historie odwiedzanych stron przez ciebie ????? Jak bylas u mamy moglby ktos takie cos przegladnac?moze tesciowa? brat twego B?
Byc moze komus sie zwierzalas z kims rozmawialas ze piszesz tutaj??????Pomysl !Tak na spokojnie moze uda nam sie cos polaczyc.
Jezeli chodzi o zamkniety ,zaraz sprawdze czy mam mozliwosc wykasowania tych co juz dodalam i pododawalabym od nowa ale tylko te ktore sie udzielaja po urodzeniu dziecka , a nie ze wpadna napisza raz na jakis czas czesc i maja tam dostep ,sproboje zrobic z tym porzadek.Jestem tutaj proktycznie od poczatku ,polowe was juz dobrze znam ! Wiec pododaje tylko te laski ktore sa mi znane a reszta bedzie pisac z prosba o dodanie na TAJNY - jak to daffi ujela a ja po sprawdzeniu postow kiedy i ile napisala bede decydowac czy dodam ta osobe.Choc szczerze watpie aby to byla osoba z zamknietego NAPRAWDE!
No ale jezeli macie byc spokojniejsze dzieki temu ( bo nie widze sensu kasowania swoich danych itp) to zrobie tam porzadek juz jutro.
Bo dzisiaj dostane w leb od Jarka jak zaraz nie wylacze kompa ahhahahah !Sie cos tam pulta ze wraca z pracy a ja na kompie!

Anka pomysl o tym co ci napisalam ! Bo ta sytuacja jakas chora sie zrobila !Wspolczoje slonce !

Asiu popieram caly sercem a ze mam wielkie to wiesz hehehehe
jak ktos poprosi kogo nie znamy albo nie jestesmy pewne wypowiemy sie na zamknietym kto za kto przeciw itp... bedzie ład i porzadek bo nie kazda moze sie zgodzic tak od razu.. ja wole np popisac z kims na glownym poznac gozobazyc jaki jest itp....
podam wam jeden przyklad... na jednym forum na ktorym pisze byla sytuacja ze ktos pisal i pisal z dziewczynami bylo super fajnie... przyszedl czas na tajny.. ta osoba chciala dostac sie na tajny watek i co? dobrze ze laski nie dopuscily bo okazalo sie ze to maz jeden z nich ktory chcial sie dowiedziec co malzonka o nim pisze no i duzo by sie dowiedzial. takze weryfikacja musi byc ostrozna i szczegolna!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A moj Max przed chwileczka odwrocil sie z pleckow na brzuszek . SAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Dziewczyny - zanim powstanie nowy zamkniety watek to troszke potrwa. Badzcie z nami to npewno dostaniecie bilety !! :)

No rewelacja! Maxiu zdolny jest! a jaki on jest piekny! doslownie moj ideal mezczyzny! jeszcze sie okaze ze bede szalona 40-tka podrywajaca Maxia ahahhaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ledwo co Was nadrabiam i znow mam zaległości!
A jutro mamy chrzciny, trzymajcie kciuki, bo mam wrażenie, że albo umrzemy ze śmiechu jak Lolek zacznie piszczeć i robic brrrr plując śliną (taką ma ostatnio fazę) albo umrzemy ze smrodu jak zacznie walić bąki (ostatnio to już tak śmierdzą, że trudno z nim wytrzymać).
Buziaki! Lecę marynować polędwiczki w zielonym pieprzu!

powodzenia:-)

właśnie widzę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mea co Ci napisał??

poczekamy az sie pokaze moze ona nam to przetlumaczy albo Agatka.
byc moze ja tego nie doczekam bo w ogole nie wiem jak zabrac sie za szykowanie na ten slub ale to szczegol.... hihiiihi
najpierw musze chate wysprzatac a maz dopiero o 13 wroci wiec ani sie nie wykapie ani nic dopiero po 13 bedziemy sie bic o lazienke a bez kapieli wlosow i makijazu nie zrobie! czuje juz ten dzien swira!!!!!!!

Asiu popieram caly sercem a ze mam wielkie to wiesz hehehehe
jak ktos poprosi kogo nie znamy albo nie jestesmy pewne wypowiemy sie na zamknietym kto za kto przeciw itp... bedzie ład i porzadek bo nie kazda moze sie zgodzic tak od razu.. ja wole np popisac z kims na glownym poznac gozobazyc jaki jest itp....
podam wam jeden przyklad... na jednym forum na ktorym pisze byla sytuacja ze ktos pisal i pisal z dziewczynami bylo super fajnie... przyszedl czas na tajny.. ta osoba chciala dostac sie na tajny watek i co? dobrze ze laski nie dopuscily bo okazalo sie ze to maz jeden z nich ktory chcial sie dowiedziec co malzonka o nim pisze no i duzo by sie dowiedzial. takze weryfikacja musi byc ostrozna i szczegolna!
Niezła akcja! A to ciekawski małżonek! :>

Dzięki dzięki, od rana padam z nerwów :> Masakra!!!!!!!!!! Jeszcze Lolek mi puścił z rana bełta na ubranie , tak na dobry początek dnia :)

W ogóle to nie wiemy kiedy sie świecei odpala, co się mówi to znaleźliśmy w googlach (chwała google!) ,ale kiedy odpalać świece to już nie, no cóż będzie improwizacja :>

co do porodu to ja tam wole go nie wspominac ale za to czesto zagladam do watku wiadomosci ze szpitala i czytam jak to siew o mnie martwilyscie!!!!!!
bylo to bardzo mile i moge wam 1000razy dziekowac za to!!!!!!!!!!!!

moja wredotka wreszcie wstala:-)

reklama
Niezła akcja! A to ciekawski małżonek! :>

Dzięki dzięki, od rana padam z nerwów :> Masakra!!!!!!!!!! Jeszcze Lolek mi puścił z rana bełta na ubranie , tak na dobry początek dnia :)

W ogóle to nie wiemy kiedy sie świecei odpala, co się mówi to znaleźliśmy w googlach (chwała google!) ,ale kiedy odpalać świece to już nie, no cóż będzie improwizacja :>

spokojnie wszystko ksiadz wyczyta... bedzie cos tam ze by nalozyc szatke i zapalic dziecku swiatelko no i konieczne jest odplenie jej od Paschału:-)
nic sie nie stresuj a coi do mowienia to tylko ze prosicie o chrzest swiety w sumie odpowaiadacie pozniej ksiedzu seriami wyrzekamy sie i wierzymy.....

Do góry