reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
pochwale wam się jakie drzwi sobie zamontowaliśmy kilka dni temu na mieszkaniu :-D
http://foto.*********/2010/2/14/15/164482_1266157312351_n.jpg

no radość ogromna hihihi

Dzrzwi super:tak:

A my niestety chyba wstrzymamy się jeszcze z łazienką bo coś zwolnieniami straszą A:no:Mało roboty...niby jest dużo "młodych" co nie maja umów na stałe...ale mogą jeszcze A przenieść na jakąś kopalnię 40 km dalej:no:

A my po kontroli u chirurga dziecięcego.... niestety wodniaczek sie powiększa, przepuklinka też i te wędrujące jąderko nie zstąpiło, zatem operacja murowana:-(
No i podpytałam chirurga o tego siusiaka, ściagać czy nie... a on mi powiedział: Łapy precz od siusiaka;-) nie ruszać!
Ojej... :*.......

o to ze ktoras dziewczyna - mniemam ze z forum chciala mi chyba pomoc i wyslala mojemu B wszystkie linki z postami w ktorych zalilam sie dziewczynom ;)
zamiast pomoc dolala oliwy do ognia.. no ale dzieki Daffi sytuacja stala sie od ogarniecia :) no i dzieki Monice :)

pisze ze mniemam ze to jest ktos z forum ale dziwne ze usuniecie tego konta nastapilo po tym jak napisalam tutaj ze to pewnie jedna z nas . ;)
O Boże! Ktoś ma nieźle nasrane we łbie...;/

No sory ale muszę coś napisać!!!
A jakie macie powody żeby podejrzewać kogoś z nas??? Bo posłał B linki do wypowiedzi A stad??? Tak jak łatwo nas znależć na NK tak łatwo ktoś mógł dojść że A pisze tutaj..raczej to nie trudne skoro piszemy po imieniu..mamy zdjęcia dzieciątek, nazwy miejscowości!!! A jak są jakieś poważne "dowody" to napiszcie prosto z mostu a nie że znów taka atmosfera się zrobiła!!!
Może ja i naiwna jestem albo może przez rok was za mało poznałam...ale ja nie wierzę że zrobiła to któraś z nas...jeszcze z wątku zamkniętego gdzie większość dziewczyn jest tych "najstarszych"!!!
Daffi a ty chyba zbyt się z nami nie zżyłaś skoro tak lekko piszesz że nei będziesz tu więcej pisać bo masz inne forum...przykre to było!
Ja też nie wierzę, że to któraś z NASZYCH, wszystkie się tu lubimy i aż dziwne by to było.....

reklama
Do góry