reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
i właśnie sobie uświadomiłam że się nie nadaje do rodzenia dzieci
c035.gif
c035.gif

może i lepiej że mi wycięli macice i nie moge mieć dzieci, bo pewnie trzeciego bym już nie przeżyła
a020.gif
kurcze dziewczyno wielki szacun, że sie zdecydowałaś na rodzeństwo dla córeczki.

Ja na taką godzinne podróż wybrałam czas jego drzemki..ale pod koniec drogi modliłam się tylko żeby A nie musiał stawać na czarwonym świetle bo skubaniec od razu oczy otwierał:szok:

Za to Hania na tej samej trasie kiedyś mi tak ryczała że musiałam jej cyca dać..a jechałam akurat z siostrą i szwagrem:szok: A zbok jeszcze specjalnie się odwracał żeby popatrzeć:-D
hehe my jedziemy we trójke i dwa psy:) więc na luzaku bedę mogła cycem poswiecic:p my też bedziemy jechac w czasie drzemki.

Jutro słonecznie i ok 13 stopni, ale ma być max stężenie chmury po wybuchu wulkanu nad Polską.
dzieki Marzka:) myślicie, że ta chmura może cos zaszkodzić?

Nie dość że mnie już krzyż i dupa boli od siedzenia przy komputerze:-D
to stwierdzam że jakby mnie dziś tu nie było..i weszłabym rano..to załamałabym sie.....dziś koło 40 stron zapisane:szok:
Jak za starych dobrych "ciążowych" czasów:-D

pochwale wam się jakie drzwi sobie zamontowaliśmy kilka dni temu na mieszkaniu :-D
http://foto.*********/2010/2/14/15/164482_1266157312351_n.jpg

no radość ogromna hihihi

Kurna a ja czytam i czytam i połowe już zapomniałam co chciałam napisać...

No sory ale muszę coś napisać!!!
A jakie macie powody żeby podejrzewać kogoś z nas??? Bo posłał B linki do wypowiedzi A stad??? Tak jak łatwo nas znależć na NK tak łatwo ktoś mógł dojść że A pisze tutaj..raczej to nie trudne skoro piszemy po imieniu..mamy zdjęcia dzieciątek, nazwy miejscowości!!! A jak są jakieś poważne "dowody" to napiszcie prosto z mostu a nie że znów taka atmosfera się zrobiła!!!
Może ja i naiwna jestem albo może przez rok was za mało poznałam...ale ja nie wierzę że zrobiła to któraś z nas...jeszcze z wątku zamkniętego gdzie większość dziewczyn jest tych "najstarszych"!!!
!

Aga zgadzam się że atmosfera sie niefajna zrobiła chociaż teraz już troszku lepiej jest. Myśle że to jakaś zazdrosna pipka i tyle. Może miała ochote na B. albo lubi jątrzyć. Szajbusy sie zdarzają (tak jak z tymi fotami Asi). Ale wiecie co na staraczkach co rusz sie jakaś trzaśnięta znajdzie co ściemnia że jest w ciąży. Wklejają nie swoje testy i wogóle paranoja.

Przez to zamieszanie zapomniałam napisać...jestem załamana:-(
Tomkowi zaczyna się chyba pojawiać ciemieniucha:szok:
Wiem że to nic poważnego ale znając teściową i inne zacofane osoby to mi każą częściej główkę myć:wściekła/y: tak jakbym tego nie robiła.....
Ma z przodu główki..tak na lini włosków takie delikatne żółtawe strupki...tylko że łatwo idzie je "zetrzeć" palcem..jakby mu skóra schodziła:confused2: nie wiem czy to dobrze opisałam

więc zaczynamy oliwkować:no:
Wiesz co ja mojemu jak widze że zaczyna sie coś dziać to myje główke olejkiem do kąpieli Oilatum. Myje i tyle - nic nie wyczesuje, nie kombinuje. Tylko myjemy główke i na następny dzień już nie ma.
ha ha no widzisz tak to z chlopami jest !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jezu laski spadam bo toz moj zasnol i chrapie a jutro bedzie obrazony ze ze mna dzisiaj nawet nie pogadal.wiec co mi pozostalo ,udawac ze juz kopm dawno wylaczony a nie moja wina ze on zaraz zasnol ahahah pewnie lyknie to !!!!!! i zwale wine na niego ! ze tu mi kazde kompa wylaczac a sam zaypia ! ooooo!

:) Aśka Ty to mnie rozwalasz zawsze :D

i właśnie sobie uświadomiłam że się nie nadaje do rodzenia dzieci
c035.gif
c035.gif

może i lepiej że mi wycięli macice i nie moge mieć dzieci, bo pewnie trzeciego bym już nie przeżyła
a020.gif

Geez nie pisz tak bo mi łzy w oczach stanęły. :(

Ooooo, Wszystkiego Naj Naj Naaj dla naszych Juleczek :)

hehe no naprawde produkcja dzis całkiem spora:)

mika drzwi pierwsza klasa:)

ciekawe kiedy my bedziemy urzadzać swoje mieszanko, ktorego jeszcz nie mamy..

znaczy mamy kawalerke po mojej Mamce, biedulka 3 miesiace tylko w nim pomieszkała:( ale mi sie marzy domek gdzies na wsi..mój rozkrweca firmę wie moze kiedys sie dorobimy.

mika zawsze można zaadoptować:) ty bedziesz miała wymarzona 3ke i uszczęśliwisz jakies małe nieszczęście:)

reklama
Do góry