reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

mó jteż całkiem inaczej patrzy na porody... bo przy pierwszym po 22 godzinach zabrali mnie nieprzytomną na cesarkę, a przy drugim ledwo przeżyłam
a010.gif

No to mu się nie dziwię (o_O)

reklama
mó jteż całkiem inaczej patrzy na porody... bo przy pierwszym po 22 godzinach zabrali mnie nieprzytomną na cesarkę, a przy drugim ledwo przeżyłam
a010.gif

i właśnie sobie uświadomiłam że się nie nadaje do rodzenia dzieci
c035.gif
c035.gif

może i lepiej że mi wycięli macice i nie moge mieć dzieci, bo pewnie trzeciego bym już nie przeżyła
a020.gif

hehe:)ciekawa jaka jutro będzie pogoda, bo mamy w planach jechac na domek posprzatać po zimie..to bedzie pierwsza tak "daleka" podróż naszego dziuba:) jedzie ok godziny wiec szału nie ma:)

Ja na taką godzinne podróż wybrałam czas jego drzemki..ale pod koniec drogi modliłam się tylko żeby A nie musiał stawać na czarwonym świetle bo skubaniec od razu oczy otwierał:szok:

Za to Hania na tej samej trasie kiedyś mi tak ryczała że musiałam jej cyca dać..a jechałam akurat z siostrą i szwagrem:szok: A zbok jeszcze specjalnie się odwracał żeby popatrzeć:-D

a010.gif

I ty się zdecydowałaś na drugie?
Naprawdę cię podziwiam....

Co do chmury..już ma ponoć nie przyjechać na pogrzeb z Watykanu kardynał Soddano ( nie wiem jak się to pisze)

Wczoraj mojemu A trąbiłam, żeby sobie wyobraził, jak mały już drepta i mówi tata:) i co? Rano dostałam eska "śniło mi się, że mały już chodził i wołał tata, super uczucie" :))) heh a no i posłuchał mnie i zaczął czytać gazety o dziciach tj Mamo to ja Twoje dziecko itp:))) heh jestem z niego dumna bo się orzed tym zapierał a teraz dzwoni i mówi co tam fajnego wyczytał i jaki fajny gadżet dla Aleksa wyhaczył:)
Mój też lubi takie gazetki:)

I ty się zdecydowałaś na drugie?
Naprawdę cię podziwiam....

Co do chmury..już ma ponoć nie przyjechać na pogrzeb z Watykanu kardynał Soddano ( nie wiem jak się to pisze)
strasznie się bałam drugiego porodu, tym bardziej że gdzieś w środku zawsze mi siedziało przekonanie że umre podczas porodu
a010.gif
od małego czułam coś takiego... a zawsze marzyłam o trójce dzieci, wiec zabrałam się i za drugie wkońcu ;-)
ale na trzecie by mi już nawet mój gin nie pozwolił.. a mąż to nawet nie chce słyszeć o ciążach i porodach ;-)

też słyszałam ale prezydent Czech się zapowiedział że przyjedzie mimo zamknietych lotnisk ale w sumie to daleko do Krakowa nie ma ;-)
no on nie ;-)

reklama
Do góry