NeSSi
Moderatorka
mó jteż całkiem inaczej patrzy na porody... bo przy pierwszym po 22 godzinach zabrali mnie nieprzytomną na cesarkę, a przy drugim ledwo przeżyłam![]()
No to mu się nie dziwię (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mó jteż całkiem inaczej patrzy na porody... bo przy pierwszym po 22 godzinach zabrali mnie nieprzytomną na cesarkę, a przy drugim ledwo przeżyłam![]()
heheciekawa jaka jutro będzie pogoda, bo mamy w planach jechac na domek posprzatać po zimie..to bedzie pierwsza tak "daleka" podróż naszego dziuba
jedzie ok godziny wiec szału nie ma
![]()
Jutro słonecznie i ok 13 stopni, ale ma być max stężenie chmury po wybuchu wulkanu nad Polską.heheciekawa jaka jutro będzie pogoda, bo mamy w planach jechac na domek posprzatać po zimie..to bedzie pierwsza tak "daleka" podróż naszego dziuba
jedzie ok godziny wiec szału nie ma
![]()
też słyszałam ale prezydent Czech się zapowiedział że przyjedzie mimo zamknietych lotnisk ale w sumie to daleko do Krakowa nie ma ;-)Co do chmury..już ma ponoć nie przyjechać na pogrzeb z Watykanu kardynał Soddano ( nie wiem jak się to pisze)
Mój też lubi takie gazetkiWczoraj mojemu A trąbiłam, żeby sobie wyobraził, jak mały już drepta i mówi tatai co? Rano dostałam eska "śniło mi się, że mały już chodził i wołał tata, super uczucie"
)) heh a no i posłuchał mnie i zaczął czytać gazety o dziciach tj Mamo to ja Twoje dziecko itp
)) heh jestem z niego dumna bo się orzed tym zapierał a teraz dzwoni i mówi co tam fajnego wyczytał i jaki fajny gadżet dla Aleksa wyhaczył
![]()
strasznie się bałam drugiego porodu, tym bardziej że gdzieś w środku zawsze mi siedziało przekonanie że umre podczas poroduI ty się zdecydowałaś na drugie?
Naprawdę cię podziwiam....
Co do chmury..już ma ponoć nie przyjechać na pogrzeb z Watykanu kardynał Soddano ( nie wiem jak się to pisze)
no on nie ;-)też słyszałam ale prezydent Czech się zapowiedział że przyjedzie mimo zamknietych lotnisk ale w sumie to daleko do Krakowa nie ma ;-)