NeSSi
Moderatorka
mó jteż całkiem inaczej patrzy na porody... bo przy pierwszym po 22 godzinach zabrali mnie nieprzytomną na cesarkę, a przy drugim ledwo przeżyłam
No to mu się nie dziwię ()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mó jteż całkiem inaczej patrzy na porody... bo przy pierwszym po 22 godzinach zabrali mnie nieprzytomną na cesarkę, a przy drugim ledwo przeżyłam
heheciekawa jaka jutro będzie pogoda, bo mamy w planach jechac na domek posprzatać po zimie..to bedzie pierwsza tak "daleka" podróż naszego dziuba jedzie ok godziny wiec szału nie ma
Jutro słonecznie i ok 13 stopni, ale ma być max stężenie chmury po wybuchu wulkanu nad Polską.heheciekawa jaka jutro będzie pogoda, bo mamy w planach jechac na domek posprzatać po zimie..to bedzie pierwsza tak "daleka" podróż naszego dziuba jedzie ok godziny wiec szału nie ma
też słyszałam ale prezydent Czech się zapowiedział że przyjedzie mimo zamknietych lotnisk ale w sumie to daleko do Krakowa nie ma ;-)Co do chmury..już ma ponoć nie przyjechać na pogrzeb z Watykanu kardynał Soddano ( nie wiem jak się to pisze)
Mój też lubi takie gazetkiWczoraj mojemu A trąbiłam, żeby sobie wyobraził, jak mały już drepta i mówi tata i co? Rano dostałam eska "śniło mi się, że mały już chodził i wołał tata, super uczucie" )) heh a no i posłuchał mnie i zaczął czytać gazety o dziciach tj Mamo to ja Twoje dziecko itp)) heh jestem z niego dumna bo się orzed tym zapierał a teraz dzwoni i mówi co tam fajnego wyczytał i jaki fajny gadżet dla Aleksa wyhaczył
strasznie się bałam drugiego porodu, tym bardziej że gdzieś w środku zawsze mi siedziało przekonanie że umre podczas poroduI ty się zdecydowałaś na drugie?
Naprawdę cię podziwiam....
Co do chmury..już ma ponoć nie przyjechać na pogrzeb z Watykanu kardynał Soddano ( nie wiem jak się to pisze)
no on nie ;-)też słyszałam ale prezydent Czech się zapowiedział że przyjedzie mimo zamknietych lotnisk ale w sumie to daleko do Krakowa nie ma ;-)