reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Asia dopiero co przeczytalam ze mezus Cie wola a tu juz moj na fochu ze kompa oblegam i mam go miziac a nie siedziec na necie wiec zegnam sie do juterka pa

ha ha no widzisz tak to z chlopami jest !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jezu laski spadam bo toz moj zasnol i chrapie a jutro bedzie obrazony ze ze mna dzisiaj nawet nie pogadal.wiec co mi pozostalo ,udawac ze juz kopm dawno wylaczony a nie moja wina ze on zaraz zasnol ahahah pewnie lyknie to !!!!!! i zwale wine na niego ! ze tu mi kazde kompa wylaczac a sam zaypia ! ooooo!

reklama
Pisz! jak Cię nie dobiję to Cię wzmocnię :D

Albo zanudzę ;)

Kurde, muszę sobie gg założyć, a nie ja w jakiejś takiej epoce po ustrojowej żyję !

Bez ''cywiliZaNcji'' :D tylko komp i net ;)

:-D:-D:-D
A ja w jakiej??? gg mam ale zawsze jestem "ukryta" a znajomych mam chyba z 5:-D i i tak z nikim nie piszę:tak:

A moj Max przed chwileczka odwrocil sie z pleckow na brzuszek . SAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Dziewczyny - zanim powstanie nowy zamkniety watek to troszke potrwa. Badzcie z nami to npewno dostaniecie bilety !! :)

brawo maxiu!! nasz narazie robi półobroty:)
hehe Emwu, dobra zostaje i czekam na bilet:)

no właśnie gdzieś się tak czuje troszke odrzucenie ;-) ale to wiadome... na zamknięty mają dostęp osoby które tu siedzą długo :-) może i my się dorobimy tego statusu ;-) mnie pewnie dobrze nie kojarzycie ba ja bywałam tu tylko za czasów ciąży... i to jeszcze nie całej, bo miałam mega problemy i pół ciaży przeleżałam w szpitalu ;-) ale mam nadzieje że wkońcu się tu wam "wkocę"
a015.gif
:) tak to jest..ja też to czułąm, aż jestem dumna z siebie, że to napisałąm, bo ja to taka niesmiała.

aha Nessi czytałam, że masz kota polecam taki piasek http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_dla_kota/zwirek_cats_best/30773 może i drogi, ale naprawde jest super. u nas przy 3 kotach sprawdza się rewelacyjnie. a przerobiliśmy juz różne piaski i zwirki:)

Ostatnia edycja:
toż to mi się już chce śmiac... wszystkie nasze nowe koleżanki myślą coż tośmy pisały wczoraj na zamkniętym, a jak się dobrze zastanowić to tam nic konkretnego nie było, bo przecież żadna z nas nic nie wiedziała :-)
Więc dziewczynki się nie martwcie bo jeśli piszecie to się dostaniecie..... chyba:-)
Ja se tak piszę a sama głupia niewiem czy dostanę zaproszenie, bo chociaż czytam codziennie to nie zawsze mi sie chce pisac hahahahaha

Kurcze, jak ty jestes niesmiala to ja jestem chyba mega niesmiala hehehe

O, nieśmiałość ....... wyrosło mi się ale, ale ... kiedyś mając naście lat, jak w sklepie stał facet za ladą to już do sklepu nie weszłam :D a jak mnie mijał to zawsze oglądałam podeszwy butów ;)

NOWE (sorki, żę tak was nazywam) a może opiszecie w odpowiednim wątku w archiwum swoje porody-takie opowieści zawsze zbliżaja!!
ja czesto tam wchodze i nie raz rechotam przy czytaniu z tych opowiesci..
niejednej pewnie do smiechu nie bylo ;p mi samej nie bylo smiesznie leciec jak kaczka do toalety a teraz jak sobie to odtworze to babeczki z mojej sali musialy miec niezly ubaw :-d

i moj tekst do poloznej jak mi na lozku wody odeszly
'ja przepraszam ale naprawde nei chcialam a tu teraz tak mokro' :-D

reklama
Do góry