reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Mnie to przeraża jak myślę ile ludzie teraz dają na komunię do koperty:no:
Np moja szwagierka idzie w maju i ma zamiar dać 800 zł:szok::szok::szok:
Ja pierdziulę..toż ja na wesele od chrzestnych dostałam 1000:szok:
I ile ja będę musiała dać za 4 lata jak moja chrześnica dorośnie:szok:
no nie gadaj :szok::szok: mnie za 3lata czeka komunia :szok: i że niby też mam tyle dać?
a015.gif
ten świat powariował chyba
c070.gif
hehehe

z nudów zmieniłam sobie linijki w podpisie
g015.gif

icon1.gif
Odp: Grudzień 2009

:) dobrze, że nie ja jedna:) nasz maluch kiedyś ładnie przesypiał nocki o 5 pierwsza pobudka na jedzenie..a teraz juz koło 23 się kreci..wczoraj zaczął płakać, woda nie pomogła więc go wyjęłąm dałam cycusia i znowu zasnął. potem pobudka na jedzenie nawet nie wiem o której była i wtedy już wylądował z nami w łóżku. kurcze ja uwielbiam jak on z nami spi!​

Magda u nas identyczna sytuacja....

Mnie to przeraża jak myślę ile ludzie teraz dają na komunię do koperty:no:
Np moja szwagierka idzie w maju i ma zamiar dać 800 zł:szok::szok::szok:
Ja pierdziulę..toż ja na wesele od chrzestnych dostałam 1000:szok:
I ile ja będę musiała dać za 4 lata jak moja chrześnica dorośnie:szok:

hehe nawet nie myśl o tym aga, albo już zacznij odkładac do skarpety..jedna chrzesnica to maja siostra, a druga kuzynka. kuzynka ma wszystko..nawet swojego konika:) ale na szczęście ma mądrych rodziców i jak pytałam Gosi to powiedziała, żeby nie szaleć i kupić jej jakaś pierdołke np ksiażeczke..ale taka troche siara..książeczka od matki chrzestnej. zostane chyba więc przy tej pamiątce, albo znajde jakis ładny obrazek aniołkana allegro. kurcze sama już nie wiem. zawsze mam problem z prezentami..

No i nadrobilam cala zadyme!
Szajbusow na tym swiecie nie jest malo ,sama sie przekonalam jak laska moje foty wklejala !
To co spotkalo Anke to juz szczyt chamstwa ,gdzie zeby tak z butami do czyjegos zycia! Moim skormnym zdaniem musiala to byc jakas malolata ,albo psychiczna! I szczerze watpie aby to byla laska od nas ,za dlugo sie juz znamy aby tutaj takie szopki byly! Zreszta na co komus mieszanie sie w czyjes zycie jak kazda ma juz swego "mena" u boku wiec po co ktorejs z nas Ani men?No albo laska jest naprawde psychiczna!
Wydaje mi sie ze panna jest z Anki miejscowaci ,ze podko****e sie w Bartku lub cos w tym stylu.
Ania czy ktos mial dostep do twego kompa ,chcoby przez chwile aby przesledzic historie odwiedzanych stron przez ciebie ????? Jak bylas u mamy moglby ktos takie cos przegladnac?moze tesciowa? brat twego B?
Byc moze komus sie zwierzalas z kims rozmawialas ze piszesz tutaj??????Pomysl !Tak na spokojnie moze uda nam sie cos polaczyc.
Jezeli chodzi o zamkniety ,zaraz sprawdze czy mam mozliwosc wykasowania tych co juz dodalam i pododawalabym od nowa ale tylko te ktore sie udzielaja po urodzeniu dziecka , a nie ze wpadna napisza raz na jakis czas czesc i maja tam dostep ,sproboje zrobic z tym porzadek.Jestem tutaj proktycznie od poczatku ,polowe was juz dobrze znam ! Wiec pododaje tylko te laski ktore sa mi znane a reszta bedzie pisac z prosba o dodanie na TAJNY - jak to daffi ujela a ja po sprawdzeniu postow kiedy i ile napisala bede decydowac czy dodam ta osobe.Choc szczerze watpie aby to byla osoba z zamknietego NAPRAWDE!
No ale jezeli macie byc spokojniejsze dzieki temu ( bo nie widze sensu kasowania swoich danych itp) to zrobie tam porzadek juz jutro.
Bo dzisiaj dostane w leb od Jarka jak zaraz nie wylacze kompa ahhahahah !Sie cos tam pulta ze wraca z pracy a ja na kompie!

Anka pomysl o tym co ci napisalam ! Bo ta sytuacja jakas chora sie zrobila !Wspolczoje slonce !

A moj Max przed chwileczka odwrocil sie z pleckow na brzuszek . SAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Dziewczyny - zanim powstanie nowy zamkniety watek to troszke potrwa. Badzcie z nami to npewno dostaniecie bilety !! :)

reklama
Hej laski ledwo nadrobilam ehh dzis tu sie narobilo ale ja uwazam ze to zadna z nas ufam wszystkim laskom nieraz sie ktos tu sprzeczal albo rozne zdania byly na rozne tematy ale nie wierze ze ktos by takie cos zrobil nbo co by mial w tym za cel ja bym obstawiala kogos znajomego z reala takich nieprzyjaznych dusz to nie brakuje...
Marciu przykro mi z powodu operacji ale jestes taka dzielna dziewczyna ze na pewno bedzie dobrze!!!
Kala, Magda 85, Mika85 nie zostaniecie same:))) Kazda z nas kiedys byla tu nowa i czytala o dziwnym zamknietym watku ja pamietam jak dzis jak zaczelam pisac i dziewczyny sie przeniosly na zamkniety albo wrzucaly tam cos i pisaly zeby sie przeniesc na zamkniety czulam sie wtedy troche wyobcowana bo nie wiedzialam o co chodzi ale troche popisalam i Asiula mi dala zaproszenie. Niektorych rzeczy poprostu lepiej nie pisac i nie wklejac na watku ogolnym bo kazdy moze go podczytywac :)

Do góry