reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Nooo, ale chrześnica jaka będzie Happy :D

Asia a Maarta coś pisała że idzie utworzyć tutaj zamkniety wątek...razem z albumem itp ale nikt oprócz zaproszonych osób nie miałby d nas dostępu...bo wszystkie zgodziłyśmy się że na "tajnym" zle się pisze, nie idzie cytować...może to by było rozwiązanie

reklama
ja tez chyba zaczne kleiku na noc dodawac moze bedzie dłuzej spac... bo juz tesknie za tym jak kiedys ładnie spał...

NO NO !!!! moj juz jakis miesiac dostaje gescine taka ze szok KASZE mleczno -ryzowa wyciaga po 180 -190 ! I to mu wystarczalo na cala noc a teraz >>>>>KUZWA budzi sie o 5 i dalej glodny ! juz 5 dni pod rzad ! nO MASKARA ZEBY JUZ MU NAWET KASZA NIE WYSTARCZALA TOZ TO SZOK ! niewiem ale czeka mnie znowu wstawanie ehh w nocy ! zobaczymy jak dzisiaj !

dzięki asia za odpowiedź:) koperta mówisz a ile w tej kopercie się daję? ja myślę o takiej pamiatce i wisiorku z białego złota. kurcze kasy popłynie..nie pomyslałam o tym jak sie godziłam:) hehe.

I dont know !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powiem ci po 16 maja ahhahahahha

Mnie to przeraża jak myślę ile ludzie teraz dają na komunię do koperty:no:
Np moja szwagierka idzie w maju i ma zamiar dać 800 zł:szok::szok::szok:
Ja pierdziulę..toż ja na wesele od chrzestnych dostałam 1000:szok:
I ile ja będę musiała dać za 4 lata jak moja chrześnica dorośnie:szok:

no ja jestem zalalamana ,bo ja mam za rok w maju komunie chrzesnicy - nie wspomne ze mieszkaja w RZYmie i czeka mnie dodoatkowo koszt wycieczki do Wloch _FAJNIE NIE!!!!!

Asia a Maarta coś pisała że idzie utworzyć tutaj zamkniety wątek...razem z albumem itp ale nikt oprócz zaproszonych osób nie miałby d nas dostępu...bo wszystkie zgodziłyśmy się że na "tajnym" zle się pisze, nie idzie cytować...może to by było rozwiązanie
a wiem ale teraz mi chodzi o zachowanie tych danych z zamknietego chyba ze zamknac ten tajny w cholere i cos nowego utworzyc .bo juz niewiem ! decyzja nalezy do was !ja i tak tam zadko zagladam bo zapominam ze on jest wogole!

Dom, samochód, psa, chomika i kredyt ;)
hehe dobre:)

Dzięki że to napisałaś!!!! Ja też to uwielbiam..jak rano się budzi i tymi wielkimi oczami wpatruje się we mnie kiedy zwrócę na niego uwagę :)
:) fajne to forum! ciesze sie, że wyszłam z ukrycia:) hehe. ja miałam założenie, że mały będzie spał sam, że będę go odkładać..ale kurcze czas mega pędzi i za chwile on nie bedzie chciał z nami spać..chciałąm żeby zasypiał sam i to nam sie udaje:) dla mnie to najważniejsze.

no nie gadaj :szok::szok: mnie za 3lata czeka komunia :szok: i że niby też mam tyle dać?
a015.gif
ten świat powariował chyba
c070.gif
hehehe
powariował..powariował..moja teściowa opowiadała jak mój J na komunie dostał książkę ogrody watykanuu i zaniósł do szkoły sie chwalić..a teraz to chyba rower wstydz dać..najlepiej wypasionego lapa albo quada!!

z nudów zmieniłam sobie linijki w podpisie
g015.gif
brawo:) fajne autko:)

Magda u nas identyczna sytuacja....
[/INDENT]
mam nadzieje ze naszym facecikom wróca niedlugo przespane nocki:p

hej:)kurcze nie moge znalezc zamknietego i info na temat kasowania konta tzn o wiadomo kogo mi chodzi,,,,,,,,,.... pomozcie laski

Ostatnia edycja:
a wiem ale teraz mi chodzi o zachowanie tych danych z zamknietego chyba ze zamknac ten tajny w cholere i cos nowego utworzyc .bo juz niewiem ! decyzja nalezy do was !ja i tak tam zadko zagladam bo zapominam ze on jest wogole!

Najlepiej jakbyś z Maartą pogadała co to za" odmiana" zamkniętego;-)
Ja też tam nie wchodzę bo zdjęć dodawać nie mogę..i nic się tam nie dzieje..oprócz sytuacji awaryjnych:tak:

Kala, Magda 85, Mika85 nie zostaniecie same:))) Kazda z nas kiedys byla tu nowa i czytala o dziwnym zamknietym watku ja pamietam jak dzis jak zaczelam pisac i dziewczyny sie przeniosly na zamkniety albo wrzucaly tam cos i pisaly zeby sie przeniesc na zamkniety czulam sie wtedy troche wyobcowana bo nie wiedzialam o co chodzi ale troche popisalam i Asiula mi dala zaproszenie. Niektorych rzeczy poprostu lepiej nie pisac i nie wklejac na watku ogolnym bo kazdy moze go podczytywac :)
no właśnie gdzieś się tak czuje troszke odrzucenie ;-) ale to wiadome... na zamknięty mają dostęp osoby które tu siedzą długo :-) może i my się dorobimy tego statusu ;-) mnie pewnie dobrze nie kojarzycie ba ja bywałam tu tylko za czasów ciąży... i to jeszcze nie całej, bo miałam mega problemy i pół ciaży przeleżałam w szpitalu ;-) ale mam nadzieje że wkońcu się tu wam "wkocę"
a015.gif

reklama
Do góry