reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

cześć dziewczynki, nadrobiłam pobieżnie, przepraszam, ale nie miałam czasu :-(

Daniel też zaczyna mi przesikiwać pieluchy. kupiłam już 4 i dalej to samo... :confused2:
a tak poza tym to całe popołudnie przesiedziałam ze szwagierką na youtubie oglądając strzały po katastrofie w Smoleńsku, słyszałyście i widziałyście jakie jaja? filmik ponoć poszedł do prokuratury...
zastanawia tylko jeden fakt - pierwsze wiadomości były takie, że katastrofę przeżyły 3 osoby... i może faktycznie tak było...? tylko zlikwidowano je jako świadków, bo byli niewygodni...

Ja tez to widzialam ,no cos mi smierdzi ale sie nie wglebiam w to ,oby pzebadali to dokladnie
Pauluś ja kiedys pokazywałąm na forum jakie są najlepsze krzesełka, chodziło mi o typ.... Te co pokazałas ładne jest i praktyczne bo później możesz stolik zrobić jednak niestety mało stabilne, nie zostawisz w takim krzesełku samego rocznego dziecka.... u koleżanki niestey maluch tak się rozbujał że sie przewrócił, bedziesz musiała bardziej uważać.... co nie zmienia faktu że krzesełko bardzo ładne;-)

Paulus jak kiedys wklejala takiego linka i pytala co o nim sadzimy wie\c juz o tym byla mowa ! Ja tez jestem bardziej za tymi krzeselkami bardziej stabilnymi ,mojej znajomej dziecko rozcielo sobie warge wypadajac z tego krzeselka ! Ja jestem na NIE,no ale kazdy wiec co mu lepiej odpowiada

A my po kontroli u chirurga dziecięcego.... niestety wodniaczek sie powiększa, przepuklinka też i te wędrujące jąderko nie zstąpiło, zatem operacja murowana:-(
No i podpytałam chirurga o tego siusiaka, ściagać czy nie... a on mi powiedział: Łapy precz od siusiaka;-) nie ruszać!

kurcze tak mi przykro ze zas sie sytuacja powtarza! Co do siusiaka ! Zgadzam sie lapska precz!Na wszystko przyjdzie czas!

Dziewczyny które mają nosidła na szelkach jak wy wkładacie w nie dzieci bo to wcale nie takie proste jak się je ma na sobie.:no:
MOJE SIE ODPINA Z BOKU NA ZATRZASKI JEST I SE SWOBODNIE MALEGO WCISKAM ! ALE TEZ MIALAM ZONKA NA POCZATKu!

reklama
dzięki asia za odpowiedź:) koperta mówisz a ile w tej kopercie się daję? ja myślę o takiej pamiatce i wisiorku z białego złota. kurcze kasy popłynie..nie pomyslałam o tym jak sie godziłam:) hehe.

wiesz aga jestem tu krótko i tak mi głupio prosic o zaproszenie:) kurcze to może i my podamy ten kleik ale bede musiala odciagnac i na moim zdrobić. pisałyście, że moga po nim być zatwardzenia, to może unormują kupki naszego Damiana:) dzisiaj zrobił chyba 4, jak nie 5..ale u niego to taka norma:) jejku ciągle pisze o jednym:)

Nie przejmuj się...to ja ostatnio rekordy biłam jeśli chodzi o pisanie o przesikanych pampersach:-D:-D:-D już mnie dziewczyny pewnie dość miały;-)

matko dziewczyny, co tu się wyprawia
a035.gif

nie bardzo rozumiem sytuację, bo nawet nie mam dostępu do zamkniętego tematu, więc nawet nie wiem czy to chodzi o ten wątek czy tamten czy co
a035.gif
nie moge się za bardzo połapać
a035.gif

w każdym razie powiem wam że przeraźliwie mnie dziś boli głowa
k025.gif

na nic nie mam sił

N

Jak dla mnie najlepsze sa czopki Paracetamol:tak:i najszybciej zaczyna dzialac:tak:
ja też podaje paracetamol jak coś ;-)

kala ja tu zostane z Toba:) hehe

a ja pewnie z wami ;-)

ja tez chyba zaczne kleiku na noc dodawac moze bedzie dłuzej spac... bo juz tesknie za tym jak kiedys ładnie spał...
oj nie sądze ;-) z tego co zauważyłam to kleik raczej nie wpływa na spanie :-) a szkoda... :-(

:) dobrze, że nie ja jedna:) nasz maluch kiedyś ładnie przesypiał nocki o 5 pierwsza pobudka na jedzenie..a teraz juz koło 23 się kreci..wczoraj zaczął płakać, woda nie pomogła więc go wyjęłąm dałam cycusia i znowu zasnął. potem pobudka na jedzenie nawet nie wiem o której była i wtedy już wylądował z nami w łóżku. kurcze ja uwielbiam jak on z nami spi!

dzięki asia za odpowiedź:) koperta mówisz a ile w tej kopercie się daję? ja myślę o takiej pamiatce i wisiorku z białego złota. kurcze kasy popłynie..nie pomyslałam o tym jak sie godziłam:) hehe.

Mnie to przeraża jak myślę ile ludzie teraz dają na komunię do koperty:no:
Np moja szwagierka idzie w maju i ma zamiar dać 800 zł:szok::szok::szok:
Ja pierdziulę..toż ja na wesele od chrzestnych dostałam 1000:szok:
I ile ja będę musiała dać za 4 lata jak moja chrześnica dorośnie:szok:

reklama
:) dobrze, że nie ja jedna:) nasz maluch kiedyś ładnie przesypiał nocki o 5 pierwsza pobudka na jedzenie..a teraz juz koło 23 się kreci..wczoraj zaczął płakać, woda nie pomogła więc go wyjęłąm dałam cycusia i znowu zasnął. potem pobudka na jedzenie nawet nie wiem o której była i wtedy już wylądował z nami w łóżku. kurcze ja uwielbiam jak on z nami spi!

Dzięki że to napisałaś!!!! Ja też to uwielbiam..jak rano się budzi i tymi wielkimi oczami wpatruje się we mnie kiedy zwrócę na niego uwagę :)

Do góry