cześć dziewczynki, nadrobiłam pobieżnie, przepraszam, ale nie miałam czasu :-(
Daniel też zaczyna mi przesikiwać pieluchy. kupiłam już 4 i dalej to samo...
a tak poza tym to całe popołudnie przesiedziałam ze szwagierką na youtubie oglądając strzały po katastrofie w Smoleńsku, słyszałyście i widziałyście jakie jaja? filmik ponoć poszedł do prokuratury...
zastanawia tylko jeden fakt - pierwsze wiadomości były takie, że katastrofę przeżyły 3 osoby... i może faktycznie tak było...? tylko zlikwidowano je jako świadków, bo byli niewygodni...
Ja tez to widzialam ,no cos mi smierdzi ale sie nie wglebiam w to ,oby pzebadali to dokladnie
Pauluś ja kiedys pokazywałąm na forum jakie są najlepsze krzesełka, chodziło mi o typ.... Te co pokazałas ładne jest i praktyczne bo później możesz stolik zrobić jednak niestety mało stabilne, nie zostawisz w takim krzesełku samego rocznego dziecka.... u koleżanki niestey maluch tak się rozbujał że sie przewrócił, bedziesz musiała bardziej uważać.... co nie zmienia faktu że krzesełko bardzo ładne;-)
Paulus jak kiedys wklejala takiego linka i pytala co o nim sadzimy wie\c juz o tym byla mowa ! Ja tez jestem bardziej za tymi krzeselkami bardziej stabilnymi ,mojej znajomej dziecko rozcielo sobie warge wypadajac z tego krzeselka ! Ja jestem na NIE,no ale kazdy wiec co mu lepiej odpowiada
A my po kontroli u chirurga dziecięcego.... niestety wodniaczek sie powiększa, przepuklinka też i te wędrujące jąderko nie zstąpiło, zatem operacja murowana:-(
No i podpytałam chirurga o tego siusiaka, ściagać czy nie... a on mi powiedział: Łapy precz od siusiaka;-) nie ruszać!
kurcze tak mi przykro ze zas sie sytuacja powtarza! Co do siusiaka ! Zgadzam sie lapska precz!Na wszystko przyjdzie czas!
MOJE SIE ODPINA Z BOKU NA ZATRZASKI JEST I SE SWOBODNIE MALEGO WCISKAM ! ALE TEZ MIALAM ZONKA NA POCZATKu!Dziewczyny które mają nosidła na szelkach jak wy wkładacie w nie dzieci bo to wcale nie takie proste jak się je ma na sobie.