reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

cześć dziewczynki, nadrobiłam pobieżnie, przepraszam, ale nie miałam czasu :-(

Daniel też zaczyna mi przesikiwać pieluchy. kupiłam już 4 i dalej to samo... :confused2:
a tak poza tym to całe popołudnie przesiedziałam ze szwagierką na youtubie oglądając strzały po katastrofie w Smoleńsku, słyszałyście i widziałyście jakie jaja? filmik ponoć poszedł do prokuratury...
zastanawia tylko jeden fakt - pierwsze wiadomości były takie, że katastrofę przeżyły 3 osoby... i może faktycznie tak było...? tylko zlikwidowano je jako świadków, bo byli niewygodni...

Ja tez to widzialam ,no cos mi smierdzi ale sie nie wglebiam w to ,oby pzebadali to dokladnie
Pauluś ja kiedys pokazywałąm na forum jakie są najlepsze krzesełka, chodziło mi o typ.... Te co pokazałas ładne jest i praktyczne bo później możesz stolik zrobić jednak niestety mało stabilne, nie zostawisz w takim krzesełku samego rocznego dziecka.... u koleżanki niestey maluch tak się rozbujał że sie przewrócił, bedziesz musiała bardziej uważać.... co nie zmienia faktu że krzesełko bardzo ładne;-)

Paulus jak kiedys wklejala takiego linka i pytala co o nim sadzimy wie\c juz o tym byla mowa ! Ja tez jestem bardziej za tymi krzeselkami bardziej stabilnymi ,mojej znajomej dziecko rozcielo sobie warge wypadajac z tego krzeselka ! Ja jestem na NIE,no ale kazdy wiec co mu lepiej odpowiada

A my po kontroli u chirurga dziecięcego.... niestety wodniaczek sie powiększa, przepuklinka też i te wędrujące jąderko nie zstąpiło, zatem operacja murowana:-(
No i podpytałam chirurga o tego siusiaka, ściagać czy nie... a on mi powiedział: Łapy precz od siusiaka;-) nie ruszać!

kurcze tak mi przykro ze zas sie sytuacja powtarza! Co do siusiaka ! Zgadzam sie lapska precz!Na wszystko przyjdzie czas!

Dziewczyny które mają nosidła na szelkach jak wy wkładacie w nie dzieci bo to wcale nie takie proste jak się je ma na sobie.:no:
MOJE SIE ODPINA Z BOKU NA ZATRZASKI JEST I SE SWOBODNIE MALEGO WCISKAM ! ALE TEZ MIALAM ZONKA NA POCZATKu!

reklama
dzięki asia za odpowiedź:) koperta mówisz a ile w tej kopercie się daję? ja myślę o takiej pamiatce i wisiorku z białego złota. kurcze kasy popłynie..nie pomyslałam o tym jak sie godziłam:) hehe.

wiesz aga jestem tu krótko i tak mi głupio prosic o zaproszenie:) kurcze to może i my podamy ten kleik ale bede musiala odciagnac i na moim zdrobić. pisałyście, że moga po nim być zatwardzenia, to może unormują kupki naszego Damiana:) dzisiaj zrobił chyba 4, jak nie 5..ale u niego to taka norma:) jejku ciągle pisze o jednym:)

Nie przejmuj się...to ja ostatnio rekordy biłam jeśli chodzi o pisanie o przesikanych pampersach:-D:-D:-D już mnie dziewczyny pewnie dość miały;-)

matko dziewczyny, co tu się wyprawia
a035.gif

nie bardzo rozumiem sytuację, bo nawet nie mam dostępu do zamkniętego tematu, więc nawet nie wiem czy to chodzi o ten wątek czy tamten czy co
a035.gif
nie moge się za bardzo połapać
a035.gif

w każdym razie powiem wam że przeraźliwie mnie dziś boli głowa
k025.gif

na nic nie mam sił

N

Jak dla mnie najlepsze sa czopki Paracetamol:tak:i najszybciej zaczyna dzialac:tak:
ja też podaje paracetamol jak coś ;-)

kala ja tu zostane z Toba:) hehe

a ja pewnie z wami ;-)

ja tez chyba zaczne kleiku na noc dodawac moze bedzie dłuzej spac... bo juz tesknie za tym jak kiedys ładnie spał...
oj nie sądze ;-) z tego co zauważyłam to kleik raczej nie wpływa na spanie :-) a szkoda... :-(

:) dobrze, że nie ja jedna:) nasz maluch kiedyś ładnie przesypiał nocki o 5 pierwsza pobudka na jedzenie..a teraz juz koło 23 się kreci..wczoraj zaczął płakać, woda nie pomogła więc go wyjęłąm dałam cycusia i znowu zasnął. potem pobudka na jedzenie nawet nie wiem o której była i wtedy już wylądował z nami w łóżku. kurcze ja uwielbiam jak on z nami spi!

dzięki asia za odpowiedź:) koperta mówisz a ile w tej kopercie się daję? ja myślę o takiej pamiatce i wisiorku z białego złota. kurcze kasy popłynie..nie pomyslałam o tym jak sie godziłam:) hehe.

Mnie to przeraża jak myślę ile ludzie teraz dają na komunię do koperty:no:
Np moja szwagierka idzie w maju i ma zamiar dać 800 zł:szok::szok::szok:
Ja pierdziulę..toż ja na wesele od chrzestnych dostałam 1000:szok:
I ile ja będę musiała dać za 4 lata jak moja chrześnica dorośnie:szok:

reklama
:) dobrze, że nie ja jedna:) nasz maluch kiedyś ładnie przesypiał nocki o 5 pierwsza pobudka na jedzenie..a teraz juz koło 23 się kreci..wczoraj zaczął płakać, woda nie pomogła więc go wyjęłąm dałam cycusia i znowu zasnął. potem pobudka na jedzenie nawet nie wiem o której była i wtedy już wylądował z nami w łóżku. kurcze ja uwielbiam jak on z nami spi!

Dzięki że to napisałaś!!!! Ja też to uwielbiam..jak rano się budzi i tymi wielkimi oczami wpatruje się we mnie kiedy zwrócę na niego uwagę :)

Do góry