reklama
emwu76
Fanka BB :)
Ulenka - teraz juz wiem
Dobra temat - historia
Teraz Anka na tapecie
Tez uwazam ,ze to nikt z naszych.
Dobra temat - historia
Teraz Anka na tapecie
Tez uwazam ,ze to nikt z naszych.
magda85-gdańsk
emwu to ja znalazłam to zdjęcie. wynikło zamieszanie, aż było mi głupio, że nowa i już miesza..ale (chyba) aga napisała, że dobrze że o tym poinformowałam, bo kiedys ktoś juz podkradał foty asi. poza tym ta dziewczyna pisała, że Ty wiesz o wszystkim..więc pomyslałam, że pisanie PW jest zbedne..
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Ide sie polozyc dziewczynki,czas podziekowac mezulkowi za wysprzatanie mieszkanka)) hiihi do jutra Kochane
aga6671
Mama Hani i Tomka
To pewnie ja sie nie zalapie, mimo ze jestem na forum od czerwca 2009 i jestem na forum codziennie to tak za duzo sie nie odzywalam bo ja raczej do takich niesmialych naleze. Czasem sie odwaze i napisze ale ja po prostu chyba tak sie otworzyc nie potrafie jak niektore z was a chcialabym. No szkoda:-( jezeli tak sie stanie i powstanie zamkniety watek dla tych najbardziej aktywnych to pozdrawiam Was dziewczyny, bardzo milo sie tu zaglada i wszystkiego najlepszego dla maluszkow i dla Julci od Daffi oczywiscie najlepsze zyczenia imieninowe:-).
Nawet tak nie pisz
Ja też w "realu" to do nieśmiałych należę...ale tu się tak fajnie pisze...wszystkie dziewczyny sa mi bliskie...dlatego odrzucam spiskową teorię
magda85-gdańsk
dziewczyny, czy podanie kleika konsultujecie z pediatra? bo gdzieś mi uciekłu posty na ten temat. nasz maluch tylko na mleku cycowym.kiedys próbowałam mu podac mod enfamil (chyba tak to sie pisze) ale wszystko zwracał z prędkościa światła..dzisiaj na dobranoc wypił bardzo mało, ciekawe kiedy sie obudzi.
magda85-gdańsk
kala ja tu zostane z Toba hehe
nie powiem dziwnie mi było wczoraj jak pisałyście info na tajnym itp a ja nie wiedziałam o co chodzi..
ale było minęło, tak tylko chciałam napomknąć
nie powiem dziwnie mi było wczoraj jak pisałyście info na tajnym itp a ja nie wiedziałam o co chodzi..
ale było minęło, tak tylko chciałam napomknąć
aga6671
Mama Hani i Tomka
dziewczyny, czy podanie kleika konsultujecie z pediatra? bo gdzieś mi uciekłu posty na ten temat. nasz maluch tylko na mleku cycowym.kiedys próbowałam mu podac mod enfamil (chyba tak to sie pisze) ale wszystko zwracał z prędkościa światła..dzisiaj na dobranoc wypił bardzo mało, ciekawe kiedy sie obudzi.
Ja nie..konsultowałam tylko jak zdecdowałam się się podawać mu wieczorem modyfikowane...bo tak to my też cyckowi!!! A teraz dodaję kleiku po trochu i obserwuję...na razie nic sie nie dzieje ale czekam kiedy zacznie dłużej spać hi hi
A co do "tajnego" to trzeba napisać do Asi wiadomość z prośbą o zaproszenie..nigdy nie było z tym problemów
dziekujemyFifif kochaniutki duzo zdrowka i caluski od nas!!!
Asiu - wszystkiego Naj Naj dla Fifiego.
A my dziś 4 miesiące skończyliśmy
Dziekujemy i tez zyczymy duzo zdrowka z okazji 4 miechow
Asia najlepszego dla Fifiego z okazji ukończenia 5 miesięcy!
[
Dziewczynki potrzebuję pomocy. Moja Ala nie lubi spacerów Pomijam fakt, że czapki wprost nienawidzi, ale już na samym spacerze wyje, że szok. Raptem kilka razy zdarzyło się, że usnęła od razu. Zazwyczaj jest wielki ryk a dopiero po jakimś czasie usypia. Ale ostatnio jest jeszcze gorzej. Płakała mi prawie 30 min, prawie się zanosiła aż musiałam wrócić na klatkę i ją uspokoić, jak zmęczona usnęła to dopiero z nią wyszłam. Dzisiaj też ponad 20 min płaczu i dopiero usnęła. Już naprawdę nie wiem co mam robić. Poradźcie coś, proszę!
dziekujemy
Co do spacerow nie mam pojecia jak wam pomoc ,sama to przeszlam z Patrykiem ze spcer konczyl sie wielkim rykiem i my wbiegu do domu ,albo jedna reka maly druga pchalam wozek ,skonczylo sie jak siadl i mogl podziwiac co sie dzieje za wozkiem ! oby malej sie odwidzialo szybciej niz patrykowi ! Trzymam kciuki!
asia z tego co kojarze, to Twoj Patryk idzie teraz do komunii, mam pytanie masz jakiś pomysł na prezenty od chrzestnych? bo moje dwie chrzesniaczki ida teraz do komunii i zastanawiam się co kupic znalazłam cos takiego Pamiątka komunii, chrztu ślubu, Święta Rodzina (981183608) - Aukcje internetowe Allegro plus jakiś medalik.
Super pamiatka ! Wiesz nikt nie pyta o prezenty u nas ,ja tez nic nie mowie ,moje dziecko chyba ma wszytko i dlatego problem z prezentem dla niego ! Mysle ze kazdy przyjdzie z koperta -tak najprosciej :-/
Maggie i Asia - jak ten czas leci, a dzieciaki rosną... niech się chowają zdrowe dzieciaki :-)
dziekujemy slicznie
Dziekujemy i tez zyczymy wszystkiego dobregoFIFI NAJLEPSZEGO
my jutro 4 miesiace konczymy....
Ja kiedys na ten temat długiego posta napisałam;-) dziecięcy urolog powiedział mi, że pediatrzy błąd robią każąc sciagac napletek, nie wolno tego ruszać do około trzeciego roku życia!!!!
zgadzam sie ! !!!!!!!!!!!!!!!
Oooo a ja z tego wszytskiegozapomnialam wam napisac!!!!!!!!
UJEST MI I JULCE BARDZO SMUTNO!
JULCIA CALY DZIEN NIE SPOKOJNA BO ZALAMANA!
Otóż Fifi zdradza Julkę... ubolewa nad tym bidulka jak sie da! ona taka mu wierna a on taki lovelas... nonono nie spodziewalysmy sie tego po nim!!!!!!! chyba musimy zaczac szukac nowego kawalera!!!!!:-(
Wiecie co dzieje sie z Nessi?????
cos jej sie zaginelo????!!
ja nic nie wiem bo mnie to nawet usunela z listy kontaktow... heh
Ty to jednak jestes wariatka ahhahahhahahah Juz ci pisalam na NK zes szalona !
reklama
magda85-gdańsk
wiesz aga jestem tu krótko i tak mi głupio prosic o zaproszenie kurcze to może i my podamy ten kleik ale bede musiala odciagnac i na moim zdrobić. pisałyście, że moga po nim być zatwardzenia, to może unormują kupki naszego Damiana dzisiaj zrobił chyba 4, jak nie 5..ale u niego to taka norma jejku ciągle pisze o jednym