reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Emwu
Ale ona w ten sam dzień kiedy się dowiedziałyśmy..ba nawet do godziny..napisała że cię o wszystkim poinformowała!!!

reklama
emwu to ja znalazłam to zdjęcie. wynikło zamieszanie, aż było mi głupio, że nowa i już miesza..ale (chyba) aga napisała, że dobrze że o tym poinformowałam, bo kiedys ktoś juz podkradał foty asi. poza tym ta dziewczyna pisała, że Ty wiesz o wszystkim..więc pomyslałam, że pisanie PW jest zbedne..

To pewnie ja sie nie zalapie, mimo ze jestem na forum od czerwca 2009 i jestem na forum codziennie to tak za duzo sie nie odzywalam bo ja raczej do takich niesmialych naleze. Czasem sie odwaze i napisze ale ja po prostu chyba tak sie otworzyc nie potrafie jak niektore z was a chcialabym. No szkoda:-( jezeli tak sie stanie i powstanie zamkniety watek dla tych najbardziej aktywnych to pozdrawiam Was dziewczyny, bardzo milo sie tu zaglada i wszystkiego najlepszego dla maluszkow i dla Julci od Daffi oczywiscie najlepsze zyczenia imieninowe:-).

Nawet tak nie pisz:no:
Ja też w "realu" to do nieśmiałych należę...ale tu się tak fajnie pisze...wszystkie dziewczyny sa mi bliskie...dlatego odrzucam spiskową teorię:tak:

dziewczyny, czy podanie kleika konsultujecie z pediatra? bo gdzieś mi uciekłu posty na ten temat. nasz maluch tylko na mleku cycowym.kiedys próbowałam mu podac mod enfamil (chyba tak to sie pisze) ale wszystko zwracał z prędkościa światła..dzisiaj na dobranoc wypił bardzo mało, ciekawe kiedy sie obudzi.

kala ja tu zostane z Toba:) hehe
nie powiem dziwnie mi było wczoraj jak pisałyście info na tajnym itp a ja nie wiedziałam o co chodzi..
ale było minęło, tak tylko chciałam napomknąć:)

dziewczyny, czy podanie kleika konsultujecie z pediatra? bo gdzieś mi uciekłu posty na ten temat. nasz maluch tylko na mleku cycowym.kiedys próbowałam mu podac mod enfamil (chyba tak to sie pisze) ale wszystko zwracał z prędkościa światła..dzisiaj na dobranoc wypił bardzo mało, ciekawe kiedy sie obudzi.

Ja nie..konsultowałam tylko jak zdecdowałam się się podawać mu wieczorem modyfikowane...bo tak to my też cyckowi!!! A teraz dodaję kleiku po trochu i obserwuję...na razie nic sie nie dzieje ale czekam kiedy zacznie dłużej spać hi hi

A co do "tajnego" to trzeba napisać do Asi wiadomość z prośbą o zaproszenie..nigdy nie było z tym problemów:tak:

Fifif kochaniutki duzo zdrowka i caluski od nas!!!
dziekujemy :)

Asiu - wszystkiego Naj Naj dla Fifiego.

A my dziś 4 miesiące skończyliśmy :)

Dziekujemy i tez zyczymy duzo zdrowka z okazji 4 miechow :)

Asia najlepszego dla Fifiego z okazji ukończenia 5 miesięcy!
[
Dziewczynki potrzebuję pomocy. Moja Ala nie lubi spacerów:( Pomijam fakt, że czapki wprost nienawidzi, ale już na samym spacerze wyje, że szok. Raptem kilka razy zdarzyło się, że usnęła od razu. Zazwyczaj jest wielki ryk a dopiero po jakimś czasie usypia. Ale ostatnio jest jeszcze gorzej. Płakała mi prawie 30 min, prawie się zanosiła aż musiałam wrócić na klatkę i ją uspokoić, jak zmęczona usnęła to dopiero z nią wyszłam. Dzisiaj też ponad 20 min płaczu i dopiero usnęła. Już naprawdę nie wiem co mam robić. Poradźcie coś, proszę!

dziekujemy :)
Co do spacerow nie mam pojecia jak wam pomoc ,sama to przeszlam z Patrykiem ze spcer konczyl sie wielkim rykiem i my wbiegu do domu ,albo jedna reka maly druga pchalam wozek ,skonczylo sie jak siadl i mogl podziwiac co sie dzieje za wozkiem ! oby malej sie odwidzialo szybciej niz patrykowi ! Trzymam kciuki!

asia z tego co kojarze, to Twoj Patryk idzie teraz do komunii, mam pytanie masz jakiś pomysł na prezenty od chrzestnych? bo moje dwie chrzesniaczki ida teraz do komunii i zastanawiam się co kupic znalazłam cos takiego Pamiątka komunii, chrztu ślubu, Święta Rodzina (981183608) - Aukcje internetowe Allegro plus jakiś medalik.

Super pamiatka ! Wiesz nikt nie pyta o prezenty u nas ,ja tez nic nie mowie ,moje dziecko chyba ma wszytko i dlatego problem z prezentem dla niego ! Mysle ze kazdy przyjdzie z koperta -tak najprosciej :-/

Maggie i Asia - jak ten czas leci, a dzieciaki rosną... niech się chowają zdrowe dzieciaki :-)

dziekujemy slicznie :)

FIFI:) NAJLEPSZEGO:)
my jutro 4 miesiace konczymy....
Dziekujemy i tez zyczymy wszystkiego dobrego :)
Ja kiedys na ten temat długiego posta napisałam;-) dziecięcy urolog powiedział mi, że pediatrzy błąd robią każąc sciagac napletek, nie wolno tego ruszać do około trzeciego roku życia!!!!

zgadzam sie ! !!!!!!!!!!!!!!!

Oooo a ja z tego wszytskiegozapomnialam wam napisac!!!!!!!!
UJEST MI I JULCE BARDZO SMUTNO!
JULCIA CALY DZIEN NIE SPOKOJNA BO ZALAMANA!
Otóż Fifi zdradza Julkę... ubolewa nad tym bidulka jak sie da! ona taka mu wierna a on taki lovelas... nonono nie spodziewalysmy sie tego po nim!!!!!!! chyba musimy zaczac szukac nowego kawalera!!!!!:-(
g010.gif

Wiecie co dzieje sie z Nessi?????
cos jej sie zaginelo????!!
ja nic nie wiem bo mnie to nawet usunela z listy kontaktow... heh

Ty to jednak jestes wariatka ahhahahhahahah Juz ci pisalam na NK zes szalona !

reklama
wiesz aga jestem tu krótko i tak mi głupio prosic o zaproszenie:) kurcze to może i my podamy ten kleik ale bede musiala odciagnac i na moim zdrobić. pisałyście, że moga po nim być zatwardzenia, to może unormują kupki naszego Damiana:) dzisiaj zrobił chyba 4, jak nie 5..ale u niego to taka norma:) jejku ciągle pisze o jednym:)

Do góry