reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A mnie denrwuje że zaraz świetych z kaczynskich zrobią... juz sie wypowiadają, że prezydent zginął jak bohater narodowy.... troche przesadzają z wyniosłością tych słów!!! Codziennie masa ludzi niepotrzebnie ginie..... w chinach w trzesieniu ziemi kilka dni temu ponad 600 osób zgineło a u nas ciagle o jednym...;-(
tak...;#~( to po prostu przesada....i z tym miejscem pochowku?z calym szcunkiem dla zmarlych ale co takiego zasluzonego zrobil L.Kaczynski dla narodu??dla Polski??nadawanie na szybko tytulow honorowego obywatela miasta warszawy/krakowa....komu?osobom zmarlym?...Albo szybkie zmiany nazw ulic i rond...na nazwiska poleglych...Robi sie z tego szopka...;( no i swiat zasmialby sie pewnie gdyby nie powaga sytuacji...bo o protestach co do miejsca pochowku wspominaja wszystkie stacje tv...te same,ktore przed chwila pokazywaly jak Polacy sie jednocza w bolu.Zaloba narodowa...a tu protesty i banery z napisami ....zostawcie wawel krolom,itp....ech.....Sorry za off topic ale po prostu juz nie wytrzymalam.....no i sorry za pisownie na tym lapku nie ma pl klawiatury;/

Magda nie poddawaj się!!!
Tomkowi teraz już nawet nie przeszkadza jak Hania szaleje w pokoju obok!!!
Musisz być silna i na pewno wam się uda!!!

hehe link niezly usmialam sie... nie dziwie sie.. u mnie czesto ktos wierci i wali mlotkiem i przestawia meble o 21:50!!!!!!!

dzieki dziewczyny:) jestem twarda:) nie poddaje się!! narazie cisza z pokoju młodego:) może..byłąm dzis na spacerku ok 40 bo mały sie obudził i włączył syrene..ale spotkałam koleżanke, odprowadziłam ja do Babci bo szła w odwiedziny i od razu lepiej mi sie zrobiło..jakaś odkocznia..
sama namawiałam mojego J na siłownie, a teraz jestem zła, wychodzi do pracy o 6 wraca o 16 zjemy i on idzie na siłownie..wraca 19 kapiemy młodego, posiedzimy troche i dzień ucieka..niby to tylko 2 dni w tyg ech..moze jestem zla, ze ja ciągle siedze w domu..

reklama
Do góry