reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a ja jednak wrocilam nie moge sie rozstac... hehhe
moj az obcial dzis wloski na jutro co by wygladac jak czlowiek.. jak go zobaczylam pwoiedzialam mu ze wyglada jak franklin, brzydal a julka jak to uslyszlaa zaczela sie rechotac ze nie mogla przestac az dostala czkawki... chyba cos jest na rzeczy.. moze jednak prawde powiedzialam??? hihiihi

hehehehe, genialna ta Twoja pannica :laugh2: dała tacie popalić.

hehe no ale co zrobic jak kazal.. mam juz pomysl na to podwojne pieluchowanie.....:-)

my mamy wpisane Ib i powiedział że to w porządku, mamy się stawić do kontroli jak Daniel będzie miał pół roku. a co do pieluchowania to nam specjalista powiedział, że nie ma sensu już go pieluchować, więc tego nie robimy.

reklama
hmm to musiala byc osoba z Twojej okolicy Aniu, po jaka cholere inaczej robia by takie zamieszanie??? a moze jakas laska ma na Twojego meza chetke???
tak czy siak...cholerne swinstwo!a jak któras chciaa namieszac...to moze sie przeliczyc...bo jak macie byc razem to bedziecie!...A moze to Twoja tesciowa???;/

wpelni popieram! juz pislaam wlasnie wczesniej ze to moze jakas zazdrosna panna... w koncu ja sama nie wiem jak b wyglada i jak sie nazywa dopiero teraz.....

oj Boże, dziewczyny, nic nie zrobiłam a jestem zmęczona jakbym cały dzień nie wiadomo co robiła, mam potężnego lenia, obiadu nie zrobiłam, bo nie mam siły, o synek podjeżdża- to se popisałam, spadam, zaraz wtargnie i zbudzi hanię
to chyba przesilenie wiosenne..;/ 'cierpié' na to od kilku dni juz i jestem na siebie wsciekla bo nic mi sie nie chce;(

Przez to zamieszanie zapomniałam napisać...jestem załamana:-(
Tomkowi zaczyna się chyba pojawiać ciemieniucha:szok:
Wiem że to nic poważnego ale znając teściową i inne zacofane osoby to mi każą częściej główkę myć:wściekła/y: tak jakbym tego nie robiła.....
Ma z przodu główki..tak na lini włosków takie delikatne żółtawe strupki...tylko że łatwo idzie je "zetrzeć" palcem..jakby mu skóra schodziła:confused2: nie wiem czy to dobrze opisałam

więc zaczynamy oliwkować:no:

Przez to zamieszanie zapomniałam napisać...jestem załamana:-(
Tomkowi zaczyna się chyba pojawiać ciemieniucha:szok:
Wiem że to nic poważnego ale znając teściową i inne zacofane osoby to mi każą częściej główkę myć:wściekła/y: tak jakbym tego nie robiła.....
Ma z przodu główki..tak na lini włosków takie delikatne żółtawe strupki...tylko że łatwo idzie je "zetrzeć" palcem..jakby mu skóra schodziła:confused2: nie wiem czy to dobrze opisałam

więc zaczynamy oliwkować:no:

oliwkuj... u mnie dzialalo wyczesywanie na drugi dzien.. jak glowa byla po umyciu nie bardzo chcialo odejsc,..... my na szczescie po 3 dniach sie pozbylismy a byla masakrycznie duza!!!!!!!!!!

reklama
na facebooku zrobilam sobie quiz jaka jestem pstacia z muminkow! padlam ze smiechu z wyniku!!!!!
toz to same klamstwa!!!!!!

Mała mi

Mala, wredna, bezczelna, ale jakze zadowolona z siebie :) To jest osoba, ktora nigdy nie zyje w obludzie, raczej cierpi na nadprzejrzystosc. Nieustannie cos knuje - jesli chcesz oblac kogos woda, na pewno poda Ci szklanke. Wytrwale dazy do wyznaczonych celow, zawsze gotowa do poswiecen - cudzych.

Do góry