reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
I ja będę zmykać;-) Mężus dzisiaj wraca.... ale dopiero późnym wieczorem.... zostanie do niedzieli, trzeba się nacieszyć zanim znowu wyjedzie.... chociaż znając życie pewnie sie pokłócimy:-D:-D:-D:-D

oj Boże, dziewczyny, nic nie zrobiłam a jestem zmęczona jakbym cały dzień nie wiadomo co robiła, mam potężnego lenia, obiadu nie zrobiłam, bo nie mam siły, o synek podjeżdża- to se popisałam, spadam, zaraz wtargnie i zbudzi hanię

Witam sie moje dupcie!
Normalnie musze nadrobic bo czytam ostatnie posty i cos sie narobilo !!!!!!!Tylko jeszcze nie kumam o co kaman???
Zaraz sie zabiore za lekture forum sie dowiem zapewne !

JULCIA FIFI JEST TWOJ ;) - MATKA ZARZADZILA I TAK MA BYC !

Załączniki

• tulipany_wa.jpg
    tulipany_wa.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 47
Julcia dużo uśmieszków na słodkiej buzi :-)

O matko, chwilę mnie nie było a tu takie cyrki :szok:
Psycholi niestety nie brakuje na tym świecie, ale jakie ktoś musi mieć nudne i puste życie, żeby innym podkładać takie świnie :baffled:

A ja skusiłam się na spacerek i co... nie padało może z 15min, później zaczął lekko padać deszcz to sobie pomyślałam, że dam radę ;-) ale jak zaczęły walić pioruny to zwiałam do domu... niestety znowu przemokłam... No i pierwsza burza za Maćkiem ;-) myślałam, że się przestraszy piorunów, ale on tylko mocniej ścisnął swoją 'spacerową' żabę i się śmiał :laugh2:

a ja jednak wrocilam nie moge sie rozstac... hehhe
moj az obcial dzis wloski na jutro co by wygladac jak czlowiek.. jak go zobaczylam pwoiedzialam mu ze wyglada jak franklin, brzydal a julka jak to uslyszlaa zaczela sie rechotac ze nie mogla przestac az dostala czkawki... chyba cos jest na rzeczy.. moze jednak prawde powiedzialam??? hihiihi

Jezu laski co się tu dzieje! Zamknijmy nasz główny wątek bo to co się dzieje to paranoja!!! Kasować swoje dane z tajnego??? Jak myślicie czy tam są bezpieczne?????

hmm..to sie porobiło..
powiem wam, że nie trzeba mieć dostepu do wątku zamknietego, żeby was znaleśc na naszej klasie..troche mi glupio, ale byłam ciekawa jak wyglądacie i pare z was znalazłam. teraz mi głupio. ale ja czytam was od maja i nie było to trudne. ja się pod nikogo nie podszywam, chociaz możecie mnie podejrzewac, bo jestem "nowa". głupia sprawa.

reklama
hmm..to sie porobiło..
powiem wam, że nie trzeba mieć dostepu do wątku zamknietego, żeby was znaleśc na naszej klasie..troche mi glupio, ale byłam ciekawa jak wyglądacie i pare z was znalazłam. teraz mi głupio. ale ja czytam was od maja i nie było to trudne. ja się pod nikogo nie podszywam, chociaz możecie mnie podejrzewac, bo jestem "nowa". głupia sprawa.

Słuchaj to może być KAŻDA...i pewnie się nie przyzna. Nie ważne czy nowa czy stara. Kurcze szkoda, bo teraz nie wiadomo komu wierzyć :no: w tej sprawie wszystkie są podejrzane :-( oprócz Ani.

Do góry