reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

właśnie to samo miałam napisać. i jesteśmy w dupie...
ta osoba powinna się leczyć. teraz się nie zdziwię jak wyjdą jakieś kolejne akcje, aż się boję cokolwiek pisać :-(

najlepiej nic juz nie pisac prywatnego
i tyle..... albo jak chce sie ktos komus wyzalic to w pw do zaufanej osoby i wsio
a pozatym juz mi wisi czy ktos napisze cos mojemu mezowi czy tesciowej

reklama
Daffi uważaj, bo jeszcze napisze mężowi Twojemu jakieś bzdury...chociaż pewnie będzie miał to w poważaniu :-D
Ciekawe czy nas teraz czyta i zastanawia się komu by tu teraz świnię podrzucić...

Daffi uważaj, bo jeszcze napisze mężowi Twojemu jakieś bzdury...chociaż pewnie będzie miał to w poważaniu :-D
Ciekawe czy nas teraz czyta i zastanawia się komu by tu teraz świnię podrzucić...

e tam pisz... ja korzystam tylko z nk.. mimo ze jest wspolna on w ogole tam nie zaglada a wiec mamto w nosie... ewentualnie pogniewalby sie ze mu nie mowie wpropst co mysle o jegho mamie bo to co mysle o jego sis to on wie!

Wiecie.... moim zdaniem jak zrobimy zamknięty wątek to dostęp powinny mieć tylko dziewczyny często zaglądające, oczywiście nie chcę nikogo urazić.... ale osoba pisząca raz na jakiś czas nie powinna mieć dostępu.

Daffi i my życzymy Julce wszystkiego najlepszego!! Jej pierwsze imeininy;-)
czerwone_k.gif

reklama
Do góry