AnOoLa88 odnoszę wrażenie, że się ktoś podszywa pod moją osobę tylk nazwisko się nie zgadza ale miasto i imię tak :/
NeSSi ale na nk ktos sie podszywa??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AnOoLa88 odnoszę wrażenie, że się ktoś podszywa pod moją osobę tylk nazwisko się nie zgadza ale miasto i imię tak :/
wiesz u nas to spowodowalo tylko to ze pol nocy przegadalismy i postanowilismy wspolnie to posklejac..nie dopuszczajac do naszego malzenstwa ani jednych rodziców ani drugich..Kurcze Ania ale się narobiło:-(
mi nawet przez mysl nie przeszło ze to moglas byc Ty..AnOoLa88 odnoszę wrażenie, że się ktoś podszywa pod moją osobę tylk nazwisko się nie zgadza ale miasto i imię tak :/
witam
ja tylko na chwilke chcialam napisac ze bylismy u alergologa i mis nie ma zadnej skazy itd wiecej napisalam na wlasciwym watku poki co jestem happy i oby nigdy nic mu nie wyskoczylo pozdrawiam
dziewczyny byla juz ktoras z was po ta druga paczke z hippa w rossmanie?
A moja Julcia ma dziś imieniny i nikt nie żłożył jej życzeń... :-( hahhahaha
o to ze ktoras dziewczyna - mniemam ze z forum chciala mi chyba pomoc i wyslala mojemu B wszystkie linki z postami w ktorych zalilam sie dziewczynom
zamiast pomoc dolala oliwy do ognia.. no ale dzieki Daffi sytuacja stala sie od ogarnieciano i dzieki Monice
pisze ze mniemam ze to jest ktos z forum ale dziwne ze usuniecie tego konta nastapilo po tym jak napisalam tutaj ze to pewnie jedna z nas .![]()
w sumie nie dbam o to bo moze dzieki temu tez B w koncu dopuscil do siebie ze nie jest mi latwo..
najbardziej bawi mnie to ze nie mamy po kilka lat mamy dzieci a komus chcialo sie w takie cos bawic..
no i jesli ta dziewczyna byla na tyle odwazna by zaingerowac w nasze zycie to neich ma tyle odwagi by sie przyznac![]()
wiesz u nas to spowodowalo tylko to ze pol nocy przegadalismy i postanowilismy wspolnie to posklejac..nie dopuszczajac do naszego malzenstwa ani jednych rodziców ani drugich..
napisalam o tej lasce dlatego byscie wiedzialy ze ktos jest taki nie halo i uwazajcie czasem co piszecie
widocznie nie kazdemu mozna sie wyzalic ..
a w niedziele mamy chrzciny...
podobno ma byc słonecznie![]()
az brak slow... ale wiecie co??? skoro to ktos kto mial dostep do zamknietego to jak zrobimy znow zamkniety o ktorym mowa na tajnym to skad bedziemy wiedziec kto to byl..... ta osoba nadal bedzie nas czytac.heh