reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kurcze Ania ale się narobiło:-(
wiesz u nas to spowodowalo tylko to ze pol nocy przegadalismy i postanowilismy wspolnie to posklejac..nie dopuszczajac do naszego malzenstwa ani jednych rodziców ani drugich..

napisalam o tej lasce dlatego byscie wiedzialy ze ktos jest taki nie halo i uwazajcie czasem co piszecie ;)
widocznie nie kazdemu mozna sie wyzalic ..

witam
ja tylko na chwilke chcialam napisac ze bylismy u alergologa i mis nie ma zadnej skazy itd wiecej napisalam na wlasciwym watku poki co jestem happy i oby nigdy nic mu nie wyskoczylo pozdrawiam

super kochana :) a widzisz tak się martwiłaś :tak: teraz jest dobrze :-) ucałuj Igorka :*

dziewczyny byla juz ktoras z was po ta druga paczke z hippa w rossmanie?

Ja jeszcze nie...

A moja Julcia ma dziś imieniny i nikt nie żłożył jej życzeń... :-( hahhahaha

No Julcia sto lat kobitko :-)

o to ze ktoras dziewczyna - mniemam ze z forum chciala mi chyba pomoc i wyslala mojemu B wszystkie linki z postami w ktorych zalilam sie dziewczynom ;)
zamiast pomoc dolala oliwy do ognia.. no ale dzieki Daffi sytuacja stala sie od ogarniecia :) no i dzieki Monice :)

pisze ze mniemam ze to jest ktos z forum ale dziwne ze usuniecie tego konta nastapilo po tym jak napisalam tutaj ze to pewnie jedna z nas . ;)

OMG!!! :szok: Ale któraś jest okropna. Takie rzeczy??? No wiecie co...myslałam, że tworzymy zgrany team :-( Nie chcę nikogo usprawiedliwać, ale może chciała dobrze :eek: tylko sposób dziecinny wybrała...no i bezmyślny!
Ania i nie mam pojęcia jak to sobie z B wytłumaczyliście.

Co do tematu wątku na zamkniętym to mi to obojętne. Mea niech najlepiej doradzi! Mi to obojętnie byle z Wami :)))

Dzień minął szybko.
Na USG wykazało, że mam wodę w macicy :eek: Nie pytajcie co to znaczy, ale nic poważnego, skoro lekarz nie zwrócił na to szczególnej uwagi. Jajniki mam zdrowe i ładnie się zagoiło po cc od wewnątrz. Mam tylko schudnąć :eek: podobno poczuję się lepiej (w sensie przestanie mnie boleć po cc). I mam nie dźwigać dziecka pomimo wszystko dopóki nie przestanie mnie rwać.
Kumpele mnie odwiedziły i jakoś dzień przeskoczył tak szybko :-D

Rano na TVN 24 widziałam ten wybuch wulkanu na Islandii. Kurcze zawsze coś musi się wydarzyć! Okropnie wyglądał ten pył. No i przewidywany jest wybuch 2 wulkanu (o wiele większego) Katia.

w sumie nie dbam o to bo moze dzieki temu tez B w koncu dopuscil do siebie ze nie jest mi latwo.. ;)

najbardziej bawi mnie to ze nie mamy po kilka lat mamy dzieci a komus chcialo sie w takie cos bawic.. ;)
no i jesli ta dziewczyna byla na tyle odwazna by zaingerowac w nasze zycie to neich ma tyle odwagi by sie przyznac ;)

jestem za:-)

wiesz u nas to spowodowalo tylko to ze pol nocy przegadalismy i postanowilismy wspolnie to posklejac..nie dopuszczajac do naszego malzenstwa ani jednych rodziców ani drugich..

napisalam o tej lasce dlatego byscie wiedzialy ze ktos jest taki nie halo i uwazajcie czasem co piszecie ;)
widocznie nie kazdemu mozna sie wyzalic ..

az brak slow... ale wiecie co??? skoro to ktos kto mial dostep do zamknietego to jak zrobimy znow zamkniety o ktorym mowa na tajnym to skad bedziemy wiedziec kto to byl..... ta osoba nadal bedzie nas czytac.heh

az brak slow... ale wiecie co??? skoro to ktos kto mial dostep do zamknietego to jak zrobimy znow zamkniety o ktorym mowa na tajnym to skad bedziemy wiedziec kto to byl..... ta osoba nadal bedzie nas czytac.heh

właśnie to samo miałam napisać. i jesteśmy w dupie...
ta osoba powinna się leczyć. teraz się nie zdziwię jak wyjdą jakieś kolejne akcje, aż się boję cokolwiek pisać :-(

reklama
Do góry