reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A my po kontroli u chirurga dziecięcego.... niestety wodniaczek sie powiększa, przepuklinka też i te wędrujące jąderko nie zstąpiło, zatem operacja murowana:-(
No i podpytałam chirurga o tego siusiaka, ściagać czy nie... a on mi powiedział: Łapy precz od siusiaka;-) nie ruszać!
ojejjj;( trzymamy kciuki! takie maluchy do operacji! to niesprawiedliwe!.......
co do sciągania skórki z siusiaka to było już trochę opinii...ale z P. stwierdziliśmy,ze nie ruszamy jednak....

reklama
marta100 przykro mi, że Piotrusia nie ominie operacja, biedaczek. z tego co pamiętam pisałąś, że Antoś miał problemy po operacji, mam nadzieje, że Piotrus dużo lepiej to przejdzie. jestes dzielna więc napewno dacie sobie rade!
no to sie zabrałam za robienie kopytek trzeba dać dwie niepełne szklanki mąki, a ja ledwo co jedna uzbierałąm. J będzie musiał kupić jak bedzie wracał z pracy. za to karków wyszła petarda:) miesiutka mmmniam:) jeszcze trzeba sosik dorobic, ale do tego tez potrzebna mąka:)
ja narazie w domu mam dla Damianka czopki Vibrukol (chyba źle napisłam:) ) i paracetamoł w czopkach. na szczęście nie musiałam nic z tego podawać:)
coś chciałam jeszcze napisać, ale zapomniałam..
aha wika super, że mały nie ma skazy:)

Dziewczyny które mają nosidła na szelkach jak wy wkładacie w nie dzieci bo to wcale nie takie proste jak się je ma na sobie.:no:
ja mam nosidelko ale niestety nie umiem go uzywac:( uzylismy tylko raz i to jak maz mial szelki na sobie to ja wlozylam do nich malego inaczej sie nbie dalo.a jeszcze gorzej bylo z jego wyciagnieciem...

jaka paczke?? o co chodzi??
po wypelnieniu ankiet w szpitalu przysylaja teraz ulotki reklamowe z probkami produktow dla dzieciaczkow i dodatkowo byl kupon na odebranie drugiej takiej paczuszki w rossmanie.... Ja na razie nie dostałam nic oprocz listu z próbka mleka hippa 2...Tez chce paczke !!!

po wypelnieniu ankiet w szpitalu przysylaja teraz ulotki reklamowe z probkami produktow dla dzieciaczkow i dodatkowo byl kupon na odebranie drugiej takiej paczuszki w rossmanie.... Ja na razie nie dostałam nic oprocz listu z próbka mleka hippa 2...Tez chce paczke !!!
ja tez nic nie dostalam:( tylko paczke w szpitalu i nic poza tym:((( ja taz chce!!!! a kiedy to dostalyscie,w ktorym mies zycia???

my tez nie dostalismy jeszzce paczki

reklama
Do góry