Pauluś89
Grudzień 2009
no jeszce wczoraj tzn dzisiaj w nocy mialam problemy..ale powoli do przodu
O to dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jeszce wczoraj tzn dzisiaj w nocy mialam problemy..ale powoli do przodu
Ale sierota ze mnie... strzeliłam sobie do kawy czekoladowe Lu Go i wszystko byłoby ok gdybym pamiętała, że nie mogę jeść kakao bo jestem na nie uczulona A że nie jem teraz tabletek to mnie wszystko swędzi Mam nadzieję, że Maciek nie jest uczulony :-(
Nie jadłam kakao chyba z 5 lat, więc jak mogłam o tym zapomnieć Ale to wina mojego męża ;-) bo wczoraj wyżarł moje ciastka
Zgadzam sie.Jjku dziewczyny jak mnie wkurza to skakanie po watkach. Na otwarty , na zamkniety.
Co innego watki temayczne ale watek oficjalny i sekretny mnie drazni.
Poszukajmy jak tu zrobic jeden ogolny ale zamkniety , ktory dziala na tej samej zasadzie jak ten tutaj.
witam
ja tylko na chwilke chcialam napisac ze bylismy u alergologa i mis nie ma zadnej skazy itd wiecej napisalam na wlasciwym watku poki co jestem happy i oby nigdy nic mu nie wyskoczylo pozdrawiam
Jakie macie środki przeciwbólowe i przeciwgorączkowe dla maluszka? Bo ja pytałam pediatry jaki jest najlepszy i powiedziała, że jeśli mały ładnie syropki przyjmuje to poleca Nurofen wzięłam truskawkowy
Nurofen jest najlepszy, działa przeciwzapalnie i przeciwbólowo... Jak np Antek miał gorączke to po nurofenie dużo lepiej była zbijana.... panadol jest delikatniejszym lekiem.Nurofen dobry (Takze dobry wybor)
Jeszcze podobno panadol jest bardzo dobry
Dziewczyny co sądzicie o tym krzesełku?? My takie mamy
KRZESEŁKO ANTOŚ SOSNA -DREWEX+ SZELKI GRATIS@HIT (993198470) - Aukcje internetowe Allegro
Nurofen jest najlepszy, działa przeciwzapalnie i przeciwbólowo... Jak np Antek miał gorączke to po nurofenie dużo lepiej była zbijana.... panadol jest delikatniejszym lekiem.
Pauluś ja kiedys pokazywałąm na forum jakie są najlepsze krzesełka, chodziło mi o typ.... Te co pokazałas ładne jest i praktyczne bo później możesz stolik zrobić jednak niestety mało stabilne, nie zostawisz w takim krzesełku samego rocznego dziecka.... u koleżanki niestey maluch tak się rozbujał że sie przewrócił, bedziesz musiała bardziej uważać.... co nie zmienia faktu że krzesełko bardzo ładne;-)
dziewczyny byla juz ktoras z was po ta druga paczke z hippa w rossmanie?
dziewczyny byla juz ktoras z was po ta druga paczke z hippa w rossmanie?