reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jakie macie środki przeciwbólowe i przeciwgorączkowe dla maluszka? Bo ja pytałam pediatry jaki jest najlepszy i powiedziała, że jeśli mały ładnie syropki przyjmuje to poleca Nurofen:) wzięłam truskawkowy:)

Ale sierota ze mnie... strzeliłam sobie do kawy czekoladowe Lu Go i wszystko byłoby ok gdybym pamiętała, że nie mogę jeść kakao bo jestem na nie uczulona :wściekła/y: A że nie jem teraz tabletek to mnie wszystko swędzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieję, że Maciek nie jest uczulony :-(
Nie jadłam kakao chyba z 5 lat, więc jak mogłam o tym zapomnieć :baffled: Ale to wina mojego męża ;-) bo wczoraj wyżarł moje ciastka :laugh2:

Oj niedobrze. Może wapno?

Jjku dziewczyny jak mnie wkurza to skakanie po watkach. Na otwarty , na zamkniety.
Co innego watki temayczne ale watek oficjalny i sekretny mnie drazni.
Poszukajmy jak tu zrobic jeden ogolny ale zamkniety , ktory dziala na tej samej zasadzie jak ten tutaj.
:tak: Zgadzam sie.

witam
ja tylko na chwilke chcialam napisac ze bylismy u alergologa i mis nie ma zadnej skazy itd wiecej napisalam na wlasciwym watku poki co jestem happy i oby nigdy nic mu nie wyskoczylo pozdrawiam

Suuuuuper :-)

Jakie macie środki przeciwbólowe i przeciwgorączkowe dla maluszka? Bo ja pytałam pediatry jaki jest najlepszy i powiedziała, że jeśli mały ładnie syropki przyjmuje to poleca Nurofen:) wzięłam truskawkowy:)
Nurofen dobry:) (Takze dobry wybor:))
Jeszcze podobno panadol jest bardzo dobry:)
Nurofen jest najlepszy, działa przeciwzapalnie i przeciwbólowo... Jak np Antek miał gorączke to po nurofenie dużo lepiej była zbijana.... panadol jest delikatniejszym lekiem.

Pauluś ja kiedys pokazywałąm na forum jakie są najlepsze krzesełka, chodziło mi o typ.... Te co pokazałas ładne jest i praktyczne bo później możesz stolik zrobić jednak niestety mało stabilne, nie zostawisz w takim krzesełku samego rocznego dziecka.... u koleżanki niestey maluch tak się rozbujał że sie przewrócił, bedziesz musiała bardziej uważać.... co nie zmienia faktu że krzesełko bardzo ładne;-)

Nurofen jest najlepszy, działa przeciwzapalnie i przeciwbólowo... Jak np Antek miał gorączke to po nurofenie dużo lepiej była zbijana.... panadol jest delikatniejszym lekiem.

Pauluś ja kiedys pokazywałąm na forum jakie są najlepsze krzesełka, chodziło mi o typ.... Te co pokazałas ładne jest i praktyczne bo później możesz stolik zrobić jednak niestety mało stabilne, nie zostawisz w takim krzesełku samego rocznego dziecka.... u koleżanki niestey maluch tak się rozbujał że sie przewrócił, bedziesz musiała bardziej uważać.... co nie zmienia faktu że krzesełko bardzo ładne;-)

Maarta ale te krzesełka są przykręcane...przynajmniej u nas...my mamy dla Hani podobny model tylko z mniejszym blatem..my mamy krzesełko po kuzynce więc już tych srubek nie było ale A to zastapił innymi, kolezanka kupiła nowe i były!!! Do małej kuchni moim zdaniem nadają się znakomicie!

A my po kontroli u chirurga dziecięcego.... niestety wodniaczek sie powiększa, przepuklinka też i te wędrujące jąderko nie zstąpiło, zatem operacja murowana:-(
No i podpytałam chirurga o tego siusiaka, ściagać czy nie... a on mi powiedział: Łapy precz od siusiaka;-) nie ruszać!

reklama
dziewczyny byla juz ktoras z was po ta druga paczke z hippa w rossmanie?

tak, ja dzisiaj odebrałam :-) ale nie pytaj co tam było bo nie wiem
d015.gif
córka rozpakowała.. na pewno jest tam sok jabłkowy i obiadek jakiś

chocolate właśnie miałam ci pisać żebyś wapno wypiła :-)

Do góry