reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Maarta ale te krzesełka są przykręcane...przynajmniej u nas...my mamy dla Hani podobny model tylko z mniejszym blatem..my mamy krzesełko po kuzynce więc już tych srubek nie było ale A to zastapił innymi, kolezanka kupiła nowe i były!!! Do małej kuchni moim zdaniem nadają się znakomicie!

Aga ale do czego są przykrecane??
Ja polecam tego typu krzesełka, sa dużo stabilniejszę i nie sądzę czy więcej miejsca zajmują;-)
FUNKCJONALNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA Baby Ono sta (999599282) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
tak, ja dzisiaj odebrałam :-) ale nie pytaj co tam było bo nie wiem
d015.gif
córka rozpakowała.. na pewno jest tam sok jabłkowy i obiadek jakiś
tak dokładnie sok jabłkowy łyżeczka plastikowa i jakieś danie po 5 m-cu z indykiem

A my po kontroli u chirurga dziecięcego.... niestety wodniaczek sie powiększa, przepuklinka też i te wędrujące jąderko nie zstąpiło, zatem operacja murowana:-(
No i podpytałam chirurga o tego siusiaka, ściagać czy nie... a on mi powiedział: Łapy precz od siusiaka;-) nie ruszać!
Szkoda Piotrusia:no::no::no:
Ale o siusiaczku dobrze znów wiedzieć;-):-)

Aga ale do czego są przykrecane??
Ja polecam tego typu krzesełka, sa dużo stabilniejszę i nie sądzę czy więcej miejsca zajmują;-)
FUNKCJONALNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA Baby Ono sta (999599282) - Aukcje internetowe Allegro
Nie wiem jak to opisać..z przodu nóżki góry mamy przyśrubowane do tej deseczki-podpórki na nóżki:tak: W każdym razie nasze jest stabilne:tak:
Wiadomo że bardzo mi się podobają te bardziej "wypasione" ale na "wygląd" to jednaj są większe...a ja mam naprawdę BARDZO małą kuchnię:tak:

aha, co do krzesełek to my mamy coś w tym stylu i jestem z niego zadowolona ;-) wytrzymało już ponad 2 lata i nic się z nim nie dzieje.. i jest bezpieczne :-)
ROZKŁADANE KRZESEŁKO ZE STOLICZKIEM ARTI BETTY (987947837) - Aukcje internetowe Allegro
Te co ja pokazałam, tez takie mamy po antosiu i jest git!!! Bardzo przydatne w tym foteliku jest regulacja wysokości:tak: No i regulacja oparcia, że i 5 miesięczne niemowle można juz wkładac;-) pozycja jak w foteliku samochodowym;-)

Agus a ja myslałam że przykrecane do podłogi hahahaha blondynka jestem;-)

W kazdym razie z takiego własnie krzesełka, razem z krzesełkiem, koleżanki dziecko upadło, rozbujał sie i koniec:-( na szczęście nic sie nie stało.

Baaardzo fajne ,ja też sobie takie upatrzyłam cenowo podobnie widzę jak w uk....co do stabilności...watro wiedzieć ...dzieki Martuś ...krzesełko postawię pod ścianą no i oczywisćie oczy z tyłu głowy..ale i tak ono najbardziej nam się podoba więc takie bedziemy zakupować.....

My się dalej męczymy z katarem;;;(((( cholera,nie za długo to już trwa?? katar ma już półtora tygodnia...męczy się strasznie,przebudza co chwilę....Mam wrażenie,że ten nosek ma już nieźle podrażniony:( używamy kropelek ...oczywiście ale to niewiele pomaga....

Agus a ja myslałam że przykrecane do podłogi hahahaha blondynka jestem;-)

W kazdym razie z takiego własnie krzesełka, razem z krzesełkiem, koleżanki dziecko upadło, rozbujał sie i koniec:-( na szczęście nic sie nie stało.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale się uśmiałam:-D:-D:-D

Jak o wszystkim tak o krzesełkach rózne są opinie:tak:
Ja nie narzekam...ale my musieliśmy brać najprostsze i zajmujące jak najmniej miejsca..no i padło na te:tak:

reklama
Do góry