reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Maarta ale te krzesełka są przykręcane...przynajmniej u nas...my mamy dla Hani podobny model tylko z mniejszym blatem..my mamy krzesełko po kuzynce więc już tych srubek nie było ale A to zastapił innymi, kolezanka kupiła nowe i były!!! Do małej kuchni moim zdaniem nadają się znakomicie!

Aga ale do czego są przykrecane??
Ja polecam tego typu krzesełka, sa dużo stabilniejszę i nie sądzę czy więcej miejsca zajmują;-)
FUNKCJONALNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA Baby Ono sta (999599282) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
tak, ja dzisiaj odebrałam :-) ale nie pytaj co tam było bo nie wiem
d015.gif
córka rozpakowała.. na pewno jest tam sok jabłkowy i obiadek jakiś
tak dokładnie sok jabłkowy łyżeczka plastikowa i jakieś danie po 5 m-cu z indykiem

A my po kontroli u chirurga dziecięcego.... niestety wodniaczek sie powiększa, przepuklinka też i te wędrujące jąderko nie zstąpiło, zatem operacja murowana:-(
No i podpytałam chirurga o tego siusiaka, ściagać czy nie... a on mi powiedział: Łapy precz od siusiaka;-) nie ruszać!
Szkoda Piotrusia:no::no::no:
Ale o siusiaczku dobrze znów wiedzieć;-):-)

Aga ale do czego są przykrecane??
Ja polecam tego typu krzesełka, sa dużo stabilniejszę i nie sądzę czy więcej miejsca zajmują;-)
FUNKCJONALNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA Baby Ono sta (999599282) - Aukcje internetowe Allegro
Nie wiem jak to opisać..z przodu nóżki góry mamy przyśrubowane do tej deseczki-podpórki na nóżki:tak: W każdym razie nasze jest stabilne:tak:
Wiadomo że bardzo mi się podobają te bardziej "wypasione" ale na "wygląd" to jednaj są większe...a ja mam naprawdę BARDZO małą kuchnię:tak:

aha, co do krzesełek to my mamy coś w tym stylu i jestem z niego zadowolona ;-) wytrzymało już ponad 2 lata i nic się z nim nie dzieje.. i jest bezpieczne :-)
ROZKŁADANE KRZESEŁKO ZE STOLICZKIEM ARTI BETTY (987947837) - Aukcje internetowe Allegro
Te co ja pokazałam, tez takie mamy po antosiu i jest git!!! Bardzo przydatne w tym foteliku jest regulacja wysokości:tak: No i regulacja oparcia, że i 5 miesięczne niemowle można juz wkładac;-) pozycja jak w foteliku samochodowym;-)

Agus a ja myslałam że przykrecane do podłogi hahahaha blondynka jestem;-)

W kazdym razie z takiego własnie krzesełka, razem z krzesełkiem, koleżanki dziecko upadło, rozbujał sie i koniec:-( na szczęście nic sie nie stało.

Baaardzo fajne ,ja też sobie takie upatrzyłam cenowo podobnie widzę jak w uk....co do stabilności...watro wiedzieć ...dzieki Martuś ...krzesełko postawię pod ścianą no i oczywisćie oczy z tyłu głowy..ale i tak ono najbardziej nam się podoba więc takie bedziemy zakupować.....

My się dalej męczymy z katarem;;;(((( cholera,nie za długo to już trwa?? katar ma już półtora tygodnia...męczy się strasznie,przebudza co chwilę....Mam wrażenie,że ten nosek ma już nieźle podrażniony:( używamy kropelek ...oczywiście ale to niewiele pomaga....

Agus a ja myslałam że przykrecane do podłogi hahahaha blondynka jestem;-)

W kazdym razie z takiego własnie krzesełka, razem z krzesełkiem, koleżanki dziecko upadło, rozbujał sie i koniec:-( na szczęście nic sie nie stało.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale się uśmiałam:-D:-D:-D

Jak o wszystkim tak o krzesełkach rózne są opinie:tak:
Ja nie narzekam...ale my musieliśmy brać najprostsze i zajmujące jak najmniej miejsca..no i padło na te:tak:

reklama
Do góry