reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ale mam nadzieje że nie będziecie podejrzewać teraz wszystkich Agnieszek:baffled::-D:-D:-D

kochana bez pzresady... ja widzialam to konto bo dostalam na nie namiar od xxx....
jest to lewe konto na nk..... zero znajomych i jakies jedno zdj zwykle......
nikt chyba nie podalby swojego imienia... troszke glupie by to bylo... no chyba ze sie myle....

a dlaczego jedna z nas?????
duzo nad tym myslalam......
kurcze dziwne to i skomplikowane....
ja juz tak myslalam ze to moze jakas zazdrosna pannica.....
ostatnio pisalas o tej sasiadce z ktra chciano zesfatac xxxxxx
moze odnalazla nasze forum i cie rozpoznala i postanowila napisac do xxxxxxxx
no juz sama nie wiem...a przeciez nikt tu nie zna Twojego xxxxxx......
na pewno z czasem sie wyda... a wtedy ta osoba bedzie miala z nami pieklo!!!!!
ogolnie to lata mi to.. ale sama widzialas kto to napisal i w jaki sposób..
nie mam zamiaru tego dochodzic..
nie odpisalam na Twojego esa..
wrócil na noc i chyba do 2 gadalismy.. o_O
także wyspana jestem jak nic.. ;/
tą sąsiadke to ja znam , to nie ten typ..

z reszta widac ze to konto na nk jest zalozone tylko po to.. ;)
najpierw ta laska byla u mnie .. a ode mnie nie trudno trafic do niego przeciez .. wystarczy wklepac nazwisko ;)

Nurofen dobry:) (Takze trafny wybor:))
Jeszcze podobno panadol jest bardzo dobry:)

mam panadol bo to moglam pic w ciazy tylko na bol zeba ahahhahhaahahha
i powiem ze smaczny... julka pila go na goraczke jak miala to zapalenie drog moczowych i byla happy jak go spozywala.....
z tym ze ssala mi strzykawke ktora jej podawalam syrop ale to sie wytnie:-)

A my po kontroli u chirurga dziecięcego.... niestety wodniaczek sie powiększa, przepuklinka też i te wędrujące jąderko nie zstąpiło, zatem operacja murowana:-(
No i podpytałam chirurga o tego siusiaka, ściagać czy nie... a on mi powiedział: Łapy precz od siusiaka;-) nie ruszać!

no to dobrze.... dzieci beda sie sam enimi bawic i same beda sobie sciagac:-)
ale przykro mi z powodu operacji.... biedny Piotrus... taki malutki i tyle przejsc bedzie mial..... nie wazne na co ale to zawsze operacja...:-(

Dziewczyny które mają nosidła na szelkach jak wy wkładacie w nie dzieci bo to wcale nie takie proste jak się je ma na sobie.:no:

hmm jakby Ci to powiedziec..... chwytam mala w pasie bo ona jest sztwwyna mocno... jak najwyzej unosze do gory i celuje nia do nosidla.... jak juz wejdzie kawalek mocno tule do siebie i trzymam za plecy jedna reka ale przyciskajac do siebie co by mi gdzies nie fiknela a druga reka rozmieszczam nozki w odpowiednie dla nich otwory i wsuwam na dol do konca....

a wyciagam jeszcze smieszniej...

bo mala biore do gory ze nosidlo sie podnosi razem z nia... zebami chwytam za krok w nosidle... i zebami ciagne nosidlo w dol a mala do gory ahahahah:-)
ale jest to kwetsia 30 sek na wlozenie i wqyciagniecie:-)

ogolnie to lata mi to.. ale sama widzialas kto to napisal i w jaki sposób..
nie mam zamiaru tego dochodzic..
nie odpisalam na Twojego esa..
wrócil na noc i chyba do 2 gadalismy.. o_O
także wyspana jestem jak nic.. ;/
tą sąsiadke to ja znam , to nie ten typ..

z reszta widac ze to konto na nk jest zalozone tylko po to.. ;)
najpierw ta laska byla u mnie .. a ode mnie nie trudno trafic do niego przeciez .. wystarczy wklepac nazwisko ;)

no w sumie racja...ale widze ze piekne zdj Majeczki do nas wrocilo:):):):)
super ze juz jestes:):):):)

reklama
Do góry