reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
nie wygodne to nosidelko dla nas,mysle ze dziecko tez nie jest z niego zachwycone. jak na razie to nosidelko lezy w szafie...
Niestety nie kazde dziecko lubi nosidło lub chustę.... jak chce sie nosić to tzreba stopniowo przyzwyczajać maluszka.
Nie wiem jakie macie nosidła ale sa takie z jednym odpinanym bokiem;-) jeżeli takiego nie ma to najwygodniej jest położyć dziecko na łóżku na nosidle i razem z dzieckiem nosidło nałożyć... no ale każda może swój patent wyrobić;-)
po wypelnieniu ankiet w szpitalu przysylaja teraz ulotki reklamowe z probkami produktow dla dzieciaczkow i dodatkowo byl kupon na odebranie drugiej takiej paczuszki w rossmanie.... Ja na razie nie dostałam nic oprocz listu z próbka mleka hippa 2...Tez chce paczke !!!
Ja w szpitalu wszytsko wypełniłam i nic nie dostałam;-(
marta100 przykro mi, że Piotrusia nie ominie operacja, biedaczek. z tego co pamiętam pisałąś, że Antoś miał problemy po operacji, mam nadzieje, że Piotrus dużo lepiej to przejdzie. jestes dzielna więc napewno dacie sobie rade!
Nio szkoda.... jakes fatum nad tymi moimi chłopakami wisi.....:-( a Antek po operacji zblokował sie inic nie mówił.... no ale bedę dobrej myśli...

Nio szkoda.... jakes fatum nad tymi moimi chłopakami wisi.....:-( a Antek po operacji zblokował sie inic nie mówił.... no ale bedę dobrej myśli...[/QUOTE]

zal mi synusia twojego:( taki maly a tyle bedzie musial wycierpiec:( mam nadzieje ze u mojego wszystko ok bo ten wodniaczek co mial widze tak jakby ze sie wchlonal ale na wizyte jedziemy za 2tyg wiec sie przekonm.

Hej dziewczyny....
ja mam braki w wiadomosciach ale dzis sie nasluchalam o tej nadchodzacej do nas Czarnej Chmurze!!!!! masaka!!!!!!!!!!!

kurcze - ledwao starlam kurze a wy 2 strony nastukalyscie. Przeczytalam i polecialam odkurzac. Wracam a tu koljne dwie. :) Nadrobilam i szybko odpisuje bo boje sie ze jak polece zrobic sobie kawe to znow postow przybedzie :)

Co zapamietalam;
Marta: przykro ze piotrus musi przechodzic przez operacje ale jak mus to mus. Malutki jest to szybko zapomni. Trzymam kciuki.
Ulenka(chyba:) ) : z tym nosidelkiem to ja uzylam kilka razy (na lotnisku ostatnio). Zakladamy go tak.
- Biore Maxa na kolanka
- opiera sie o mnie plecami i zakladam mu nosidelko na nozki tak jakby spodnie.
- potem przezucam go brzuszkiem na prawa reke i naciagam nosidelko na dupke (tak jak spodnie)
- odwracam go brzuszkiem do siebie i sadzam okrakiem na kolanach (jak malpke :) )
- podtrzymuje jedna reka plecki a druga nakladam sobie ten krzyzak na glowe
- Zapinam klipsy i wstaje :)
gotowe !
Potem jak Max wstanie to moze nakrece filmik instuktazowy :)

Jjku dziewczyny jak mnie wkurza to skakanie po watkach. Na otwarty , na zamkniety.
Co innego watki temayczne ale watek oficjalny i sekretny mnie drazni.
Poszukajmy jak tu zrobic jeden ogolny ale zamkniety , ktory dziala na tej samej zasadzie jak ten tutaj.

jak sie nie myle arabella na zamknietym napisala ze mozna nasz watek zrobic zamknietym i ze szata graficzna jest podobna do tej.... tlyko jak?? na pewno Mea bedzie sie w tym orientowac.

reklama
tez jestem ciekawa .. ale jedna z nas na pewno :)

a dlaczego jedna z nas?????
duzo nad tym myslalam......
kurcze dziwne to i skomplikowane....
ja juz tak myslalam ze to moze jakas zazdrosna pannica.....
ostatnio pisalas o tej sasiadce z ktra chciano zesfatac xxxxxx
moze odnalazla nasze forum i cie rozpoznala i postanowila napisac do xxxxxxxx
no juz sama nie wiem...a przeciez nikt tu nie zna Twojego xxxxxx......
na pewno z czasem sie wyda... a wtedy ta osoba bedzie miala z nami pieklo!!!!!

Do góry