reklama
Niestety nie kazde dziecko lubi nosidło lub chustę.... jak chce sie nosić to tzreba stopniowo przyzwyczajać maluszka.nie wygodne to nosidelko dla nas,mysle ze dziecko tez nie jest z niego zachwycone. jak na razie to nosidelko lezy w szafie...
Nie wiem jakie macie nosidła ale sa takie z jednym odpinanym bokiem;-) jeżeli takiego nie ma to najwygodniej jest położyć dziecko na łóżku na nosidle i razem z dzieckiem nosidło nałożyć... no ale każda może swój patent wyrobić;-)
Ja w szpitalu wszytsko wypełniłam i nic nie dostałam;-(po wypelnieniu ankiet w szpitalu przysylaja teraz ulotki reklamowe z probkami produktow dla dzieciaczkow i dodatkowo byl kupon na odebranie drugiej takiej paczuszki w rossmanie.... Ja na razie nie dostałam nic oprocz listu z próbka mleka hippa 2...Tez chce paczke !!!
Nio szkoda.... jakes fatum nad tymi moimi chłopakami wisi.....:-( a Antek po operacji zblokował sie inic nie mówił.... no ale bedę dobrej myśli...marta100 przykro mi, że Piotrusia nie ominie operacja, biedaczek. z tego co pamiętam pisałąś, że Antoś miał problemy po operacji, mam nadzieje, że Piotrus dużo lepiej to przejdzie. jestes dzielna więc napewno dacie sobie rade!
bedzie dobrze Martuś zobaczysz- trzymamy kciukiNio szkoda.... jakes fatum nad tymi moimi chłopakami wisi.....:-( a Antek po operacji zblokował sie inic nie mówił.... no ale bedę dobrej myśli...
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Nio szkoda.... jakes fatum nad tymi moimi chłopakami wisi.....:-( a Antek po operacji zblokował sie inic nie mówił.... no ale bedę dobrej myśli...[/QUOTE]
zal mi synusia twojego taki maly a tyle bedzie musial wycierpiec mam nadzieje ze u mojego wszystko ok bo ten wodniaczek co mial widze tak jakby ze sie wchlonal ale na wizyte jedziemy za 2tyg wiec sie przekonm.
zal mi synusia twojego taki maly a tyle bedzie musial wycierpiec mam nadzieje ze u mojego wszystko ok bo ten wodniaczek co mial widze tak jakby ze sie wchlonal ale na wizyte jedziemy za 2tyg wiec sie przekonm.
D
daffodill
Gość
Hej dziewczyny....
ja mam braki w wiadomosciach ale dzis sie nasluchalam o tej nadchodzacej do nas Czarnej Chmurze!!!!! masaka!!!!!!!!!!!
ja mam braki w wiadomosciach ale dzis sie nasluchalam o tej nadchodzacej do nas Czarnej Chmurze!!!!! masaka!!!!!!!!!!!
emwu76
Fanka BB :)
kurcze - ledwao starlam kurze a wy 2 strony nastukalyscie. Przeczytalam i polecialam odkurzac. Wracam a tu koljne dwie. Nadrobilam i szybko odpisuje bo boje sie ze jak polece zrobic sobie kawe to znow postow przybedzie
Co zapamietalam;
Marta: przykro ze piotrus musi przechodzic przez operacje ale jak mus to mus. Malutki jest to szybko zapomni. Trzymam kciuki.
Ulenka(chyba ) : z tym nosidelkiem to ja uzylam kilka razy (na lotnisku ostatnio). Zakladamy go tak.
- Biore Maxa na kolanka
- opiera sie o mnie plecami i zakladam mu nosidelko na nozki tak jakby spodnie.
- potem przezucam go brzuszkiem na prawa reke i naciagam nosidelko na dupke (tak jak spodnie)
- odwracam go brzuszkiem do siebie i sadzam okrakiem na kolanach (jak malpke )
- podtrzymuje jedna reka plecki a druga nakladam sobie ten krzyzak na glowe
- Zapinam klipsy i wstaje
gotowe !
Potem jak Max wstanie to moze nakrece filmik instuktazowy
Co zapamietalam;
Marta: przykro ze piotrus musi przechodzic przez operacje ale jak mus to mus. Malutki jest to szybko zapomni. Trzymam kciuki.
Ulenka(chyba ) : z tym nosidelkiem to ja uzylam kilka razy (na lotnisku ostatnio). Zakladamy go tak.
- Biore Maxa na kolanka
- opiera sie o mnie plecami i zakladam mu nosidelko na nozki tak jakby spodnie.
- potem przezucam go brzuszkiem na prawa reke i naciagam nosidelko na dupke (tak jak spodnie)
- odwracam go brzuszkiem do siebie i sadzam okrakiem na kolanach (jak malpke )
- podtrzymuje jedna reka plecki a druga nakladam sobie ten krzyzak na glowe
- Zapinam klipsy i wstaje
gotowe !
Potem jak Max wstanie to moze nakrece filmik instuktazowy
D
daffodill
Gość
Jjku dziewczyny jak mnie wkurza to skakanie po watkach. Na otwarty , na zamkniety.
Co innego watki temayczne ale watek oficjalny i sekretny mnie drazni.
Poszukajmy jak tu zrobic jeden ogolny ale zamkniety , ktory dziala na tej samej zasadzie jak ten tutaj.
jak sie nie myle arabella na zamknietym napisala ze mozna nasz watek zrobic zamknietym i ze szata graficzna jest podobna do tej.... tlyko jak?? na pewno Mea bedzie sie w tym orientowac.
D
daffodill
Gość
DAFFI dziekuje za wszystko :*
no i 'dziekuje' pani Agnieszce K z Siedlec ..
nie ma za co!
wiesz ze mozesz na mnie liczyc!
reklama
D
daffodill
Gość
tez jestem ciekawa .. ale jedna z nas na pewno
a dlaczego jedna z nas?????
duzo nad tym myslalam......
kurcze dziwne to i skomplikowane....
ja juz tak myslalam ze to moze jakas zazdrosna pannica.....
ostatnio pisalas o tej sasiadce z ktra chciano zesfatac xxxxxx
moze odnalazla nasze forum i cie rozpoznala i postanowila napisac do xxxxxxxx
no juz sama nie wiem...a przeciez nikt tu nie zna Twojego xxxxxx......
na pewno z czasem sie wyda... a wtedy ta osoba bedzie miala z nami pieklo!!!!!