Daffi jutro bierzecie ślub ? extra ! co do żałoby to moi znajomi też brali w zeszłym tygodniu i poprostu uczcili to minuta ciszy na weselu...Przeciez inaczej sie nie da...wiadomo,ze ślub załatwia sie pare miesiecy temu i nikt nie jest wstanie przewidziec pewnych rzeczy ...w ogole zaloba jest do niedzieli...a my jutro mamy slub...
masakra... glupio sie z tym czujemy a ciocie i wujkowie nie ccha przyjechac bo zaloba narodowa!!!!!!!!
ale nikt nie mysli o tym zee wszystko jest rok wczesniej zalatwiane i ze polowa oplacona!!!!!!!
reklama
aaaa no własnie ! się zdziwiłam troszke i zastanwiała,że chyba coś przegapiłamhheeh troszke zle ujelam..zamiast mamy mialam napisac idziemy... bo to brata a ja swiadkowa jestem... mojego slubu to ja zarz rocznice 1 sza bede obchodzic:-)
ale sie usmiałam. Właśnie doszłam do wniosku, że u mnie w domu rośnie mała Patologia-moje dziecko gdy zasypia harczy jak pijak lezacy w rowie, a gdy kupczy to ma oczy czerwone choćby przez tydzień piła....:-)
Byłam z dzieciakami po fugi i krzyżyki bo w najbliższych dniach zaczną nam kłaść płytki w kuchni
czylu Humana jest też na skaze?
:-)
mnie też :shock:a co myślicie o tym mleczku?
HUMANA 1 Plus Mleko z bananami - od urodzenia
trochę mnie zdziwiły te banany
ja jak bylam mala to mialam skaze do 3 r.z. i wlasnie humane mi musieli podawac
czylu Humana jest też na skaze?
u mnie też :-(Ja chyba dzisiaj odpuszczam bo u mnie non stop leje :-(
ja już tam doczytałam ;-)witam
ja tylko na chwilke chcialam napisac ze bylismy u alergologa i mis nie ma zadnej skazy itd wiecej napisalam na wlasciwym watku poki co jestem happy i oby nigdy nic mu nie wyskoczylo pozdrawiam
jak sie pytalam pediatry jakie mleko kupic w razie czego jak pokarmu byloby za mało to tez kazala bebilonem dokarmic..Cherie ja ci niczego nie narzucm tylko piszę z mojego doświadczenia...Mała troszkę nie tolerowała NAN Active, kuzynka mi powiedziała, że jej pediatra poleca Bebilon-jest niby bardziej odżywczy, wiec sprobowalam i jej posmakowało.... Jeszcze kilka razy dałam jej zwykły nan(bo tanszy) ale co to za oszczednosc gdy musiałam jej go czesciej podawac bo była szybciej głodna....
aga6671
Mama Hani i Tomka
tez jestem ciekawa .. ale jedna z nas na pewno
Ale mam nadzieje że nie będziecie podejrzewać teraz wszystkich Agnieszek
A
AnOoLa88
Gość
no jeszce wczoraj tzn dzisiaj w nocy mialam problemy..ale powoli do przoduA jak pokarm? Jest już lepiej?
no niewazne
aga6671
Mama Hani i Tomka
witam
ja tylko na chwilke chcialam napisac ze bylismy u alergologa i mis nie ma zadnej skazy itd wiecej napisalam na wlasciwym watku poki co jestem happy i oby nigdy nic mu nie wyskoczylo pozdrawiam
No to super kochana że już się nie musisz stresować!!!
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Mój syn ma już drzemkę dwugodzinna, mam nadzieję ,że nie będzie chory bo normalnie to trwa godzinkę a przed chorobą też więcej spał