reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

w ogole zaloba jest do niedzieli...a my jutro mamy slub...
masakra... glupio sie z tym czujemy a ciocie i wujkowie nie ccha przyjechac bo zaloba narodowa!!!!!!!!
ale nikt nie mysli o tym zee wszystko jest rok wczesniej zalatwiane i ze polowa oplacona!!!!!!!
Daffi jutro bierzecie ślub ? extra ! co do żałoby to moi znajomi też brali w zeszłym tygodniu i poprostu uczcili to minuta ciszy na weselu...Przeciez inaczej sie nie da...wiadomo,ze ślub załatwia sie pare miesiecy temu i nikt nie jest wstanie przewidziec pewnych rzeczy ...

reklama
Byłam z dzieciakami po fugi i krzyżyki bo w najbliższych dniach zaczną nam kłaść płytki w kuchni
b020.gif

a co myślicie o tym mleczku?
HUMANA 1 Plus Mleko z bananami - od urodzenia
trochę mnie zdziwiły te banany :sorry:
mnie też :shock:

ja jak bylam mala to mialam skaze do 3 r.z. i wlasnie humane mi musieli podawac:)

czylu Humana jest też na skaze?
a015.gif
:-)

Ja chyba dzisiaj odpuszczam bo u mnie non stop leje :-(
u mnie też :-(

witam
ja tylko na chwilke chcialam napisac ze bylismy u alergologa i mis nie ma zadnej skazy itd wiecej napisalam na wlasciwym watku poki co jestem happy i oby nigdy nic mu nie wyskoczylo pozdrawiam
ja już tam doczytałam ;-)

Cherie ja ci niczego nie narzucm tylko piszę z mojego doświadczenia...Mała troszkę nie tolerowała NAN Active, kuzynka mi powiedziała, że jej pediatra poleca Bebilon-jest niby bardziej odżywczy, wiec sprobowalam i jej posmakowało.... Jeszcze kilka razy dałam jej zwykły nan(bo tanszy) ale co to za oszczednosc gdy musiałam jej go czesciej podawac bo była szybciej głodna....
jak sie pytalam pediatry jakie mleko kupic w razie czego jak pokarmu byloby za mało to tez kazala bebilonem dokarmic..

reklama
Do góry