Pauluś89
Grudzień 2009
tak mi się sprzątać nie chce, że masakra. Głowa pęka i nie wiem czy to ta chmura pyłu czy co bo jakoś dziwnie się zrobiło a mieszkam w kuj-pom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj bidulko ,ja sobie życia bez kakaa nie wyobrażam
jak mozna zyc bez kakao? nie wiem... a ja pije kawke a nic do niej nie mam ale za godz pyszne nalesniczki))
Podeślij mi troszkę słońca bo u nas od 3 dni lejeco??? a u mnie soneczko wysoko na niebie i pieknie grzeje zero chmur
masz racje cos trzeba wymyslic bo to skakanie jest na prawde wkurzajace...a jeszcze w dodatku moj komp wolno chodzi i jak mam tak przeskakiwac to czasu ze cho cho mi to zajmuje!!!Jjku dziewczyny jak mnie wkurza to skakanie po watkach. Na otwarty , na zamkniety.
Co innego watki temayczne ale watek oficjalny i sekretny mnie drazni.
Poszukajmy jak tu zrobic jeden ogolny ale zamkniety , ktory dziala na tej samej zasadzie jak ten tutaj.
no i tak własnie zostało to wyjasnione..wstrzały z pistoletów obstawy prezydenta...cześć dziewczyny
my byliśmy dziś godzinkę na spacerku, po obiedzie. karkówka sie nie rozmroziła więc była pizza
dzisiaj dziubek zasypiał troche gorzej. popołakał, było cięzko, ale byłam twarda. dzięki dziewczyny, że jesteście i dodajecie sił
co do filmu, to mój J mówi, że może były to wystrzały z pistoletów BOR-u. może pod wpływem ciepła wystrzeliły. będę musiała obejrzeć jeszcze raz ten filmik.
Co do uczuleń..ja koło 3 klesy podstawówki byłam na wakacjach w Rabce w jakimś ośrodku...i tak mnie tam pobadali że wyszło im że jestem uczulona na WSZYSTKO!!!
W dodatku byłam tam tydzień dłużej bo na coś zachorowałam i nie wiedzieli co to
W końcu szczęśliwa wrociłam do domu gdzie wyleczył mnie moj wujek..zwykły doktor
A chyba nie muszę dodawać że uczulona na nic nie jestem
DAFFI dziekuje za wszystko :*
no i 'dziekuje' pani Agnieszce K z Siedlec ..