reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Uf cały dzień dziś z babcią miałam. Nawet nie wiem, kiedy to zleciało.... Aluś dorobil sie nowych śpiochów, bo mało mu zostało, a on ciągle rośnie :szok:
Jutro na USG - trzymajcie kciuki, żebym żadnego zrostu nie miała:angry:

A i czy ktoś może wytłumaczyć mi, gdzie to info tajemnicze od Mei na zamkniętym? Linka wysłać albo coś...

reklama
Ja wywaliłam tubkę Fissana bo smarowałam a efektów żadnych, jakoś nie wierzę w te cuda:p Za to jestem MEGA ZADOWOLONA bo jak zaczęłam na solarium chodzić to mam brzuszek opalony i w ogóle rozstępów nie widzę;D Mój też nie:) Są leeeeedwo zauważalne:)
masz racje:) ja tez nie wierze w zadne cudowne srodki na rozstepy,zreszta ja po porodzie mam tylko1:) ale tez wlasnie od kiedy chodze na solaium to wcale tego nie widac a brzuszek wyglada slicznie:) opalenizna czyni cuda:)

Magda85- zapomniałam Ci napisać. Plamki z kupki schodzą jak po praniu będziesz suszyć je na słońcu. Wiem bgo my na tetrze lecimy i uwierz mi mimo kupek pieluchy sa bielusieńkie. Na początku nie wierzyłam w ten sposób ale jednak...;)
Hehe, żeby jeszcze u nas słonko było a od tygodnia pada i pada:p Też muszę to wypróbować.

Uf cały dzień dziś z babcią miałam. Nawet nie wiem, kiedy to zleciało.... Aluś dorobil sie nowych śpiochów, bo mało mu zostało, a on ciągle rośnie :szok:
Jutro na USG - trzymajcie kciuki, żebym żadnego zrostu nie miała:angry:

A i czy ktoś może wytłumaczyć mi, gdzie to info tajemnicze od Mei na zamkniętym? Linka wysłać albo coś...

A masz dostęp na zamknięty? Dostałaś od Asi zaproszenie kiedyś?

cześć dziewczyny:)
my byliśmy dziś godzinkę na spacerku, po obiedzie. karkówka sie nie rozmroziła więc była pizza:)
dzisiaj dziubek zasypiał troche gorzej. popołakał, było cięzko, ale byłam twarda. dzięki dziewczyny, że jesteście i dodajecie sił:)
co do filmu, to mój J mówi, że może były to wystrzały z pistoletów BOR-u. może pod wpływem ciepła wystrzeliły. będę musiała obejrzeć jeszcze raz ten filmik.

reklama
za płotem przy tarasie mam niczyją górkę- bawią się tam dzieciaki i oczywiście moj misiek- gad jeden, byłam z hanią na spacerze, o 19 wracałam i wołałam go do domu- usłyszałam zaraz, w domu patrze przez okno a oni rzucają się kamieniami, z 10 razy wołałam go, zawsze słyszałam zaraz, aż wrócił z rozbitą buzią, dostał kamieniem w twarz na górną wargą, ma otarcie i stłuczenie i wargę wielkości nosa
zdezynfekowałam mu wodą utlenioną - chyba wystarczy

a na chłopaka który mu to zrobił nie było sensu krzyczeć, bo to oczywiście mój misiek zaczął- ręce mi opadają
O Boże! Ja kiedyś przez takie wygłupy dostałam od kuzyna dużym kamieniem w bok głowy;/ Wiadomo jak się to mogło skończyć. Miałam wtedy 5,6 lat;/

Do góry