reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Uf cały dzień dziś z babcią miałam. Nawet nie wiem, kiedy to zleciało.... Aluś dorobil sie nowych śpiochów, bo mało mu zostało, a on ciągle rośnie :szok:
Jutro na USG - trzymajcie kciuki, żebym żadnego zrostu nie miała:angry:

A i czy ktoś może wytłumaczyć mi, gdzie to info tajemnicze od Mei na zamkniętym? Linka wysłać albo coś...

reklama
Ja wywaliłam tubkę Fissana bo smarowałam a efektów żadnych, jakoś nie wierzę w te cuda:p Za to jestem MEGA ZADOWOLONA bo jak zaczęłam na solarium chodzić to mam brzuszek opalony i w ogóle rozstępów nie widzę;D Mój też nie:) Są leeeeedwo zauważalne:)
masz racje:) ja tez nie wierze w zadne cudowne srodki na rozstepy,zreszta ja po porodzie mam tylko1:) ale tez wlasnie od kiedy chodze na solaium to wcale tego nie widac a brzuszek wyglada slicznie:) opalenizna czyni cuda:)

Magda85- zapomniałam Ci napisać. Plamki z kupki schodzą jak po praniu będziesz suszyć je na słońcu. Wiem bgo my na tetrze lecimy i uwierz mi mimo kupek pieluchy sa bielusieńkie. Na początku nie wierzyłam w ten sposób ale jednak...;)
Hehe, żeby jeszcze u nas słonko było a od tygodnia pada i pada:p Też muszę to wypróbować.

Uf cały dzień dziś z babcią miałam. Nawet nie wiem, kiedy to zleciało.... Aluś dorobil sie nowych śpiochów, bo mało mu zostało, a on ciągle rośnie :szok:
Jutro na USG - trzymajcie kciuki, żebym żadnego zrostu nie miała:angry:

A i czy ktoś może wytłumaczyć mi, gdzie to info tajemnicze od Mei na zamkniętym? Linka wysłać albo coś...

A masz dostęp na zamknięty? Dostałaś od Asi zaproszenie kiedyś?

cześć dziewczyny:)
my byliśmy dziś godzinkę na spacerku, po obiedzie. karkówka sie nie rozmroziła więc była pizza:)
dzisiaj dziubek zasypiał troche gorzej. popołakał, było cięzko, ale byłam twarda. dzięki dziewczyny, że jesteście i dodajecie sił:)
co do filmu, to mój J mówi, że może były to wystrzały z pistoletów BOR-u. może pod wpływem ciepła wystrzeliły. będę musiała obejrzeć jeszcze raz ten filmik.

reklama
za płotem przy tarasie mam niczyją górkę- bawią się tam dzieciaki i oczywiście moj misiek- gad jeden, byłam z hanią na spacerze, o 19 wracałam i wołałam go do domu- usłyszałam zaraz, w domu patrze przez okno a oni rzucają się kamieniami, z 10 razy wołałam go, zawsze słyszałam zaraz, aż wrócił z rozbitą buzią, dostał kamieniem w twarz na górną wargą, ma otarcie i stłuczenie i wargę wielkości nosa
zdezynfekowałam mu wodą utlenioną - chyba wystarczy

a na chłopaka który mu to zrobił nie było sensu krzyczeć, bo to oczywiście mój misiek zaczął- ręce mi opadają
O Boże! Ja kiedyś przez takie wygłupy dostałam od kuzyna dużym kamieniem w bok głowy;/ Wiadomo jak się to mogło skończyć. Miałam wtedy 5,6 lat;/

Do góry