reklama
Generalnie to ja se od początku myślałam, że Putinek tam mógł swoje rączusie maczać.... ale to moje przemyślenie....
A tak wogóle to u nas jakoś leci, Amelcia rośnie, troszku jest marudna chyba jej rzeczywiście zęby idą...
M się ze mnie śmieje bo dziś miałam troche rozrywki, wczoraj oglądałam 30 trumien a dziś aż 35.... może to trochę żarcik nie na miejscu ale czasami człowiek już nie może-wszędzie w tv ta tragedia- nawet na chwilę człowiekowi nie dają zapomnieć....
A tak wogóle to u nas jakoś leci, Amelcia rośnie, troszku jest marudna chyba jej rzeczywiście zęby idą...
M się ze mnie śmieje bo dziś miałam troche rozrywki, wczoraj oglądałam 30 trumien a dziś aż 35.... może to trochę żarcik nie na miejscu ale czasami człowiek już nie może-wszędzie w tv ta tragedia- nawet na chwilę człowiekowi nie dają zapomnieć....
Ostatnia edycja:
G
Georgina
Gość
No my też tam kupujemyCo do mleczka to my kupujemy w Rossmanie i tak jak Geogina pisze podrożał z 34 na 37zeta... puszka starcza nam na tydzien wiec na miesiąc babcia wydaje 150 zeta :-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Generalnie to ja se od początku myślałam, że Putinek tam mógł swoje rączusie maczać.... ale to moje przemyślenie....
co do putina to on teraz wychodzi na "swietego" a przy tym mega szczesliwego !! bo tusk dla niego jest ok ale kaczynski byl niewygodny !!! i ja mam wrazenie ze jesli ktos ujawni prawde odnosnie rozmow w kabinie to wlasnie putin !! pokaze polakom jakiego maja "krola" winnego smierci 96 osob ... ale to moje przemyslenia ... /bo tego ze to byla decyzja prezydenta jestem raczej pewna ... ale nie szybko to zobaczy swiatlo dzienne ... musi minac zaloba ... i wszystko wroci do "normalnosci"/
co do tych uroczystosci pogrzebowych i innych to ja juz mam dosc ... wymiekam ... roztwor nasycony ... ogladalam do wtorku /decyzja o wawelu/ a traz to co najwyzej przegladam nowosci na onecie ...
co do mieszania paluszków putina w tej sprawie- nie wierzę, to już przesada, tak samo z tymi strzałami i newsami, że dobijali ludzi, żeby zacierac slady- ktoś się bawi emocjami ludziGeneralnie to ja se od początku myślałam, że Putinek tam mógł swoje rączusie maczać.... ale to moje przemyślenie....
co do pokazywania tej tregedii w tv to ja też mam już tego dość, szkoda mi tych rodzin, i wspołczuje im, ale najbardziej wspołczuję, że swoją tragedię muszą przeżywać publicznie- po co to wszystko, po co transmisja przywozu tych trumien- to jest ich tragedia- trochę nakręcona- nie chciałabym aby poł polski oglądało jak płacze nad trumną najbliższej mi osoby
co do putina to on teraz wychodzi na "swietego" a przy tym mega szczesliwego !! bo tusk dla niego jest ok ale kaczynski byl niewygodny !!! i ja mam wrazenie ze jesli ktos ujawni prawde odnosnie rozmow w kabinie to wlasnie putin !! pokaze polakom jakiego maja "krola" winnego smierci 96 osob ... ale to moje przemyslenia ... /bo tego ze to byla decyzja prezydenta jestem raczej pewna ... ale nie szybko to zobaczy swiatlo dzienne ... musi minac zaloba ... i wszystko wroci do "normalnosci"/
co do tych uroczystosci pogrzebowych i innych to ja juz mam dosc ... wymiekam ... roztwor nasycony ... ogladalam do wtorku /decyzja o wawelu/ a traz to co najwyzej przegladam nowosci na onecie ...
napisałysmy prawie takiego samego posta (chyba dobrze odmieniłam słowo post)
G
Georgina
Gość
Mi to nie przeszkadza, i tak rzadko tv oglądam A takie wspomnienia czy relacje na żywo powodują u mnie taki specyficzny nastrój, lubię się tak wyciszyć i pomyśleć.Generalnie to ja se od początku myślałam, że Putinek tam mógł swoje rączusie maczać.... ale to moje przemyślenie....
luuuzna
Mama Alanka
Ja rzygam żałobą...ale z T widzimy jeden plus - muzyka na kanałach muzycznych była wspaniała!! Przynajmniej z dwa dni po katastrofie! Same dobre kawałki. No i filmy lepsze
Putin to żmija, więc nie zdziwię się, jakby w spisek był zamieszany.
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja rzygam żałobą...ale z T widzimy jeden plus - muzyka na kanałach muzycznych była wspaniała!! Przynajmniej z dwa dni po katastrofie! Same dobre kawałki. No i filmy lepsze
Putin to żmija, więc nie zdziwię się, jakby w spisek był zamieszany.
ooo tak !! muzyka w radiu powalala w weekend ... uwielbiam takie nastroje /nie zalobne ale stonowane/ ... nie wiem czy pamietacie w trojce zawsze w wielki piatek byla caly dzien "muzyka ciszy" to stwierdzenie idealnie obrazuje to jaki wtedy panuje styl na antenie ... na szczescie niedzwiedz wraca do trojki