reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Super pomysl z tymi mrozonkami tez sobie tak zrobie ale moja pediatra jakas dziwna pytam czy od 5 miesiaca moge podawac raz dziennie jablko albo zupke a ona ze nie tylko mleko chociaz butla karmie i ze jak maly dobrze przybiera to tylko mleko zadnych posilkow innych ani kaszek ani kleikow ;/

no własnie moja lekarka mówi to samo...w sumie u nas to bardziej zrozumiale ,bo karmie piersia ...ciekaw ,ze przy butli tez mleko jak najdluzej karze dawać ?...

swoja droga to mnie troszke korci dawac przynajmniej raz dziennie marcheweczke lub jabluszko...kupilam juz nawet jeden sloiczek i łyzeczki,ale chyba jesze poczekam...jakos mnie sumienie meczy ,ze powinnam tylko piersia karmic ;)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczynki, nadrobiłam pobieżnie, przepraszam, ale nie miałam czasu :-(

Daniel też zaczyna mi przesikiwać pieluchy. kupiłam już 4 i dalej to samo... :confused2:
a tak poza tym to całe popołudnie przesiedziałam ze szwagierką na youtubie oglądając strzały po katastrofie w Smoleńsku, słyszałyście i widziałyście jakie jaja? filmik ponoć poszedł do prokuratury...
zastanawia tylko jeden fakt - pierwsze wiadomości były takie, że katastrofę przeżyły 3 osoby... i może faktycznie tak było...? tylko zlikwidowano je jako świadków, bo byli niewygodni...

Eliza niedawno coś pisała:tak:

Kopciuszku dobrze że u Patryczka to nic poważnego:tak:
A z kabiną to współczuję...nie ma nic gorszego niż wada wyryta przy montażu:no:
I znów czekać...mam nadzieje że szybko ci to wymienią:tak:
Cale szczescie ze to jeszcze nie montaz bo wogole bym sie wkurw....,poszlismy sprawdzic gdzie jest spust wody z brodzika bo chcemy kukuc dziure i przypadkiem zauwazylam:tak:gdyby nie to to pewnie zauwazylabym dopiero przy montazu:tak:lazienka jeszcze nie jest gotowa,napewno zejdzie jeszcze z tydzien.Jak ja przywiezli to poszlam posprawdzalam szyby,panel,wszystko czy jest,na brodzik tez zerklam ale nie dokladnie,nawet nie myslalam ze moze byc wadliwy...:wściekła/y:

75445663.jpg

zwróćcie uwagę na tę postać wyłaniającą się zza drzewa... zaraz potem słychać strzały.

cześć dziewczynki, nadrobiłam pobieżnie, przepraszam, ale nie miałam czasu :-(

Daniel też zaczyna mi przesikiwać pieluchy. kupiłam już 4 i dalej to samo... :confused2:
a tak poza tym to całe popołudnie przesiedziałam ze szwagierką na youtubie oglądając strzały po katastrofie w Smoleńsku, słyszałyście i widziałyście jakie jaja? filmik ponoć poszedł do prokuratury...
zastanawia tylko jeden fakt - pierwsze wiadomości były takie, że katastrofę przeżyły 3 osoby... i może faktycznie tak było...? tylko zlikwidowano je jako świadków, bo byli niewygodni...

ja troche nioe lapie ideologii ... komu kto niewygodny ??

ja ten filmik wczoraj ogladalam i ja to zinterpretowalam tak ze ktos przezyl ale z uwagi na obrazenia chcial smierci ... osobiscie obstawiam ze to jakis machloj ale nigdy nie wiadomo ... ja czekam na prawde z czarnych skrzynek bo moim zdaniem prezydent kazal ladowac mimo mgly ... piloci nie sa idiotami zeby sie w taka kabale pakowac !!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przepraszam że się wtrące ale chciałam tylko powiedzieć albo i zapytać bo ja chyba głucha jestem ;/ Ja tam nie słysze żadnych strzałów no i dlaczego niewygodnych świadków? Przecież to raczej nie jest wina kogoś spoza samolotu a w nim byli ludzie zaufani prezydenta więc o co chodzi?

reklama
coś tam jednak było Mea... może to i jakiś montaż z tymi głosami, może nie... w każdym bądź razie trochę mnie to zszokowało.

Do góry