reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

za płotem przy tarasie mam niczyją górkę- bawią się tam dzieciaki i oczywiście moj misiek- gad jeden, byłam z hanią na spacerze, o 19 wracałam i wołałam go do domu- usłyszałam zaraz, w domu patrze przez okno a oni rzucają się kamieniami, z 10 razy wołałam go, zawsze słyszałam zaraz, aż wrócił z rozbitą buzią, dostał kamieniem w twarz na górną wargą, ma otarcie i stłuczenie i wargę wielkości nosa
zdezynfekowałam mu wodą utlenioną - chyba wystarczy

a na chłopaka który mu to zrobił nie było sensu krzyczeć, bo to oczywiście mój misiek zaczął- ręce mi opadają

reklama
wiecie dziewczyny, że ja tylko na tym forum mówię o mojej córce Hania, do niej mówię albo Balbina albo Miśka ( podoba mi się imię Michalina) a tatuś mówi do niej Matylda- nieźle stukniętą rodziną jesteśmy
o, przepraszam braciszek mówi do niej Hania, a siostra Hanusia
Oj to się dziwię bo Hania to śliczne imię a tak mało je używacie:)

ja troche nioe lapie ideologii ... komu kto niewygodny ??

ja ten filmik wczoraj ogladalam i ja to zinterpretowalam tak ze ktos przezyl ale z uwagi na obrazenia chcial smierci ... osobiscie obstawiam ze to jakis machloj ale nigdy nie wiadomo ... ja czekam na prawde z czarnych skrzynek bo moim zdaniem prezydent kazal ladowac mimo mgly ... piloci nie sa idiotami zeby sie w taka kabale pakowac !!!

Zgadzam się ...pozatym poczekajmy czy znajdą wszystkie ciała....przecież takich postrzałów nie mozna ukryć:tak: Po to są tam nasi prokuratorzy:tak:

za płotem przy tarasie mam niczyją górkę- bawią się tam dzieciaki i oczywiście moj misiek- gad jeden, byłam z hanią na spacerze, o 19 wracałam i wołałam go do domu- usłyszałam zaraz, w domu patrze przez okno a oni rzucają się kamieniami, z 10 razy wołałam go, zawsze słyszałam zaraz, aż wrócił z rozbitą buzią, dostał kamieniem w twarz na górną wargą, ma otarcie i stłuczenie i wargę wielkości nosa
zdezynfekowałam mu wodą utlenioną - chyba wystarczy

a na chłopaka który mu to zrobił nie było sensu krzyczeć, bo to oczywiście mój misiek zaczął- ręce mi opadają

He He niezłego masz syna:-D:-D
A przypomnij ile ma lat?
No i dasz w końcu hasło do aguagu:-D moze na zamknięty:-)

tak wyszlo nie lubie laczyc w 1 calosc wole kazdego z osobna cytowac.....
chyba moge tak co???? czy lepiej w calosc?????
bo ja jak czytam to mam od razu mysl co napisac a jak odloze na pozniej to juz zapominam polowe!!!!!!
Ja też nie lubię łączyć bo zapominam potem co miałam napisać hehe:p I w ogóle łatwiej mi na każdy post z osobna odpisywać.

dziewczyny bardzo wazna sprawa ... trzeba sie okreslic kto bedzi ena spotkaniu bo trzeba przy rezerwacji wplacic 40 zl zaliczki !! wiec zapraszam do odpowiedniego posta ...

dzięki za odpowiedz, dla mnie super wiadomość, podobno Kajetany są prekursorami takich operacji na świecie
ja się cieszę, że już tam jestem zarejestrowana, będę się ich trzymać rękoma i nogami, myślę, że oni mają tam najlepszy sprzęt, najlepszych specjalistów i najnowsze metody leczenia- a do warszawy zawsze można dojechać, w końcu jest już XXI wiek,
babki z rejestracji powiedziały, że często zwalnia się miejsce, ale wiedzą najwyżej dzień przed- powiedziałam, żeby zapisały mnie, że jestem gotowa stawić sie w ciągu 7 -8h

lekarze mówią, że teraz wszczepia się implanty 7-8 miesięcznym dzieciom, ale nie mówią, że wymaga to wielu ćwiczeń i rehabilitacji - tego dowiedziałam się z netu

na pewno będzie dobrze, bo im mlodsze dziecko, tym szybciej dochodzi do siebie ;) Zobaczysz, że będzie ok :tak:

To witam się i ja:-D
I mamy kolejny problem:-(
Pytanie do mamusiek chłopców
Już pisałyśmy o ściąganiu napletka..i jak pamiętam wyszło na to że lepiej nie ściągać, nie?
Więc ja przy kąpaniu obciągałam to tylko tak żeby mu tam dobrze wymyć:sorry:
Ale od przeszło tygodnia wydaje mi się że wcale tej skórki nie idzie ściągnąć.....kiedyś robiła się dość duża "dziurka" a teraz prawie nic!!!
Nie chcę na siłę nic mu tam szarpać...ale jak próbuję to ściągać to raczej nic go nie boli..bo zachowuje się tak jak zwykle:tak:
Tyle tylko że jest widoczna różnica w tym jak kiedyś to schodziło a jak teraz:no:
I nie wiem...czy mam z takim czymś gnać do lekarza czy dalej próbować ściągać jak mu nic innego nie dolega:confused2:

Ja jak myję, to ściągam lekko i młodemu schodzi bardzo ładnie i nie mamy problemów :tak:

My zdecydowanie jeszcze poczekamy, bo nasza sie az tak nie rozklada chyba... Musze sprawdzic...

Na moje to wszystkie można na leżąco położyć, bo nawet i siedzące dziecko jak sobie kimnie na spacerku, to można opuścić siedzisko do leżenia, żeby było wygodniej...

cześć dziewczynki, nadrobiłam pobieżnie, przepraszam, ale nie miałam czasu :-(

Daniel też zaczyna mi przesikiwać pieluchy. kupiłam już 4 i dalej to samo... :confused2:
a tak poza tym to całe popołudnie przesiedziałam ze szwagierką na youtubie oglądając strzały po katastrofie w Smoleńsku, słyszałyście i widziałyście jakie jaja? filmik ponoć poszedł do prokuratury...
zastanawia tylko jeden fakt - pierwsze wiadomości były takie, że katastrofę przeżyły 3 osoby... i może faktycznie tak było...? tylko zlikwidowano je jako świadków, bo byli niewygodni...

Jejku...obejrzałam i nie wiem co mysleć....z jednej strony może to być jakieś szukane dziury w całym, ale też mnie zdziwiło, że nie mówili po czasie o tych 3 przeżytych osobach...na moje to dziennikarze by węszyli o takim tajemniczym zniknięciu nie? Zresztą z Rosją jest tak, że wszystko nagle znika albo słuch o czymś ginie...

reklama
smaruje 3 razy dziennie rano na cellulit i rozstepy, w poludnie modelujacy a wieczorem ujedrniajacy i nic nie dziala..;/
juz nie wspomne o piersiach ktore wygladaja jak u babci co ma 70 lat..;/
kiedys mialam male b....a jak karmilam duze d...
i teraz znow zmalaly tylk oobwisly..;/
Ja wywaliłam tubkę Fissana bo smarowałam a efektów żadnych, jakoś nie wierzę w te cuda:p Za to jestem MEGA ZADOWOLONA bo jak zaczęłam na solarium chodzić to mam brzuszek opalony i w ogóle rozstępów nie widzę;D Mój też nie:) Są leeeeedwo zauważalne:)

Do góry