reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Jak juz nie bedzie sie w nia miescil/a:tak:
Niby się mieści, ale taki wyściskany jest jak w bolidzie :-D

monia bardzo sie cieszę, że wyniki są dobre :-)

emwu, cycuszki pierwsza klasa... Mam nadzieję, że się nie obrazisz bo pokazałam ich zdjęcie (bez twojej twarzy jakby co ;-) ) mężowi i stwierdził, że bomba :tak:

Anoolka wiem, że mi łatwo powiedzieć, ale szkoda nerwów na takiego człowieka... Trzymam kciuki za laktację ;-)

Monia
Jak do nas dolaczylas po tej dlugiej przerwie mnie nie bylo wiec nie wiedzialam dokladnie jak wyglada sytuacja Hani.
Dzisiaj doczytalam tylko post ,ze jednak slyszy (przynajmniej na to jedno uszko).
Czy w tym przypadku gdyby drugie uszko nie funkcjonowalo wlasciwie takze nalezaloby wstawic implanty?
Pytam bo nie znam sie a ogladalam kiedys program dokumentalny o chlopcu tu z Dublina chyba. Mial 2 latka i kompletnie nie slyszal. Poniewaz nie slyszal od urodzenia nie mogl nauczyc sie mowic nawet najrostrzych slow.
I wlasnie temu chlopcu wszczepiono te implanty. :) I zaczal slyszec :) I zaczal mowic :).
Bardzo smutny program ale z jakim happy endem :)
Probowalam juz odnalezc ten dokument ale nie udalo mi sie. Poczekam na mojego M - moze on wie jak to znalezc. Jak znajde to Ci wysle link .

Ja właśnie mam te gorsze dni. Czuję się bardzo zmęczona, Staś ostatnio chorował więc nie chodził do przedszkola przez 3 tygodnie i miałam dwójkę dzieci w domu. Nie było łatwo, zobaczyłam nasze wszystkie błędy wychowawcze i jestem bardzo niezadowolona. Zauważyłam też, że Staś powiela zachowania Radka, większość to jego wina, brak konsekwencji wobec swoich słów do dziecka ale również tego co ja wypracuję. Mam dość. Małżonka powinnam najpierw wychować, ale na to już za późno. Muszę uciec, odpocząć i popracować nad dziećmi, wprowadzić plany dnia i zasady. Marta100 jak masz ochotę na spotkanie to znajdź gdzieś blisko Ciebie miły pensjonacik, chętnie wyrwę się na Mazury. Potrzebuję odetchnąć. Mazury kojarzą mi się z ciszą, tam czuję się dobrze.
Kochana nie ma sprawy :-) znam kilka świetnych i tanich miejscówek. A szczerze mówiąc czasami dobrze robi zmiana otoczenia, człowiek odpoczywa od codziennych problemów.
trzymaj sie, mnie mój tez czasami denerwuje. tez się boję, że Damian bedzie go naśladował. ja naprawde mało wymagam..wynieść naczynia i schowac do zmywarki, nie rzucac ciuchów po całym domu..teraz sprzątam po jednym, a jak Damian urośnie to jak go naucze odkładac na miejsce, skoro tata tego nie robi..
Ech te chłopy... powiem Wam szczerze, że smutnoo mi samej bez męża ale jak ja mam czysto w domku:tak: Antoś nauczony jest sprzątać po sobie, wychodzi na to, że to właśnie mąz najwięcej bałaganił;-):-D

najgorsze w tym wszystkim jest to, że trace to mleko..:(
ja potrafie duzo wycierpiec bo nie raz mi zycie juz dalo popalic..
ale wiem jedno..NIGDY NIE DAM SKRZYWDZIC SWOJEGO DZIECKA!
chyba bym umarla gdyby mojej slicznocie sie cos stalo..

a ostatanio nagralam jak sie rechocze na glos .. tylko mi gdzies aparat wsiaknął..;/
i ladnie sie obraca na boczki a frajde ma przy tym nieziemską :-D

to wlasnie dzieki Maji jeszcze sie jakos umiem posklejac w jeden kawałek..

grunt zeby sie wyciszyc i w ogole..
jak sie upre to dam rade wiem o tym..;)
nie mam wyjscia.. po czesci.. musze karmic i juz ;p
Aniu trzymamy cały czas za Ciebie kciuki, faktycznie, musisz się uspokoić ... Tulę mocno!

DZIEWCZYNY MAM PROBLEM

Nie potrafię wypełnić wniosku o wydanie karty zdrowia dla Małej do NFZ co by miała plastikową kartę... czy któraś już to wypełniała, może ma jakiś wzór?
ja naście razy wypełniałam dla synka, z czym masz problem?

juz doczytalam, ze mea Ci pomogła :)

Ostatnia edycja:
Mataka powysyłałam Ci to i owo - nie wiem, które masz, a których nie. Wysłałam, to co miałam :) Mam nadzieję, że się przydadzą.

dziekuje moj ty aniele:):L:):):) dupsko mi ratujesz,,, poczytam i sie zobaczy

FIFI:) NAJLEPSZEGO:)
my jutro 4 miesiace konczymy....

emwu76 cycolki fajniusie:0 jescze sie przez cie na babki przerzuce:):):)

anoola trzymaj sie kochana:)musi byc dobrze...

a poza tym... nadrobilsam was uffffffffff-w koncu a teraz spadam spac,,,, poki moge:)

reklama
dziekuje moj ty aniele:):L:):):) dupsko mi ratujesz,,, poczytam i sie zobaczy

FIFI:) NAJLEPSZEGO:)
my jutro 4 miesiace konczymy....

emwu76 cycolki fajniusie:0 jescze sie przez cie na babki przerzuce:):):)

anoola trzymaj sie kochana:)musi byc dobrze...

a poza tym... nadrobilsam was uffffffffff-w koncu a teraz spadam spac,,,, poki moge:)

A proszę bardzo :-) Miłego czytania :-)

Do góry