reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

wiem ze wina braku mleka jest moje zdenerwowanie.. ale jak sie tu wyciszyc..?
nie raz karmiąc leciały mi łzy bo juz mnie wszystko przerasta..;/

Rozumię , że Ci trudno :* Dlatego piszę, że jak nie utrzymasz laktacji, to i tak jesteś super mama w dechę :-)
Bym Cię teraz przytuliła, ale kwestie odległościowe są nie do obejścia :dry:

reklama
wiem ze wina braku mleka jest moje zdenerwowanie.. ale jak sie tu wyciszyc..?
nie raz karmiąc leciały mi łzy bo juz mnie wszystko przerasta..;/
Ania, głowa do góry, cyc do przodu. Zacznij myśleć o laktacji to zapomnisz o problemach. Pij dużo płynów, jak się uprzesz to będziesz dalej karmić. Pisałaś, że miałaś dużo pokarmu, więc moim zdaniem wróci. A jak chcesz mieć dodatkową mobilizację to niech ci dziewczyny butelkowe napiszą o kosztach mleczka.

Ania, głowa do góry, cyc do przodu. Zacznij myśleć o laktacji to zapomnisz o problemach. Pij dużo płynów, jak się uprzesz to będziesz dalej karmić. Pisałaś, że miałaś dużo pokarmu, więc moim zdaniem wróci. A jak chcesz mieć dodatkową mobilizację to niech ci dziewczyny butelkowe napiszą o kosztach mleczka.

chetnie napisze o kosztach mleczka - puszka NANA AR 31 zl !!! puszka starcza na 3 dni !!!!!!!!!!!!! co daje bagatela 310 zl na miesiac !!! i to i tak dobrze jak starcza na te 3 dni bo maluch juz zjada coraz wiecej !!!

chetnie napisze o kosztach mleczka - puszka NANA AR 31 zl !!! puszka starcza na 3 dni !!!!!!!!!!!!! co daje bagatela 310 zl na miesiac !!! i to i tak dobrze jak starcza na te 3 dni bo maluch juz zjada coraz wiecej !!!

Bebilon Pepti Alusia - 8 zł za puszkę na 3 dni. Na miesiąc wychodzi koło 80 zł

reklama
wiecie co zdradze wam moj sekret hihihi Tęsknie za ciążą!!!!! Gdybym tylko mogla to juz bym starala sie o drugie dzieciatko:)))
Wow:) Ja bym nie chciała dopóki pracy mieć nie będę. Z wypłaty J spokojnie wyżyć się da, ale dwójka dzieci to więcej wydatków niż do tej pory. Poza tym nie tęsknię za ciążą bo egoistycznie stwierdzę, że chcę mieć płaski brzuszek i opalone ciałko a w ciąży latałam blada:) Kocham dzieci na zabój, jak się trafi to z początku będzie szok, ale kochać będę mocno:) Mimo wszystko fajnie jak będzie planowane tak jak Martyneczka:)

Do góry