reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Cherie hihihi doszlo... patrz jakie to niesprawiedliwe! jak codziennie zagladalam to nic nie bylo... a jak raz nie zagladnelam to przyszlo!!!!!!!!!!!!
ładny masz charakter pisma:-):tak:

ja najczesciej bodziak i jakies spioszki ... jak bodziak jest z krotkim rekawem to jeszcze jakas bluzeczka ... a jak wychodzimy gdzies to jakies ladniejsze ciuszki :)
my tak samo:)

dolaczamy sie do ZYCZEN DLA FIFOLA!!!!

ja sie witam, niestety maly jest przeziebiony, mamy przepisane 2 syropy, septolux i rutinoscorbin:(
wczoraj robilam test ciazowy.....i wyszedl....................................................................................................................................................................................negatywny:)!!!na szczescie:)
gdyby nie bylo przy mnie mojej przyjaciolki to bym go nie zrobila:/
no i wczoraj bylam sobie z nia na piwku...:) bylo milo:)

Czesc:)
Ja juz dzis troszke w lepszym chumorku jakos zobaczymy czy to skaza czy nie dostane potwierdzenie bede myslec... ale nawet jak jest zrozumialam ze sa gorsze rzeczy i trzeba sie cieszyc ze nie jest gorzej ...
A dostalam wczoraj @ i dlatego ja w takich płaczliwym chumorku wczoraj bylam i was katowałam ;)

Co do ubierania w domku to tak jak dzis (u nas dzis jakos zimno za oknem i w domku chłodniej ):
To body krotki rekaw do tego połspiochy takie ze skarpetkami lub dresy i skarpetki i bluze oczywiscie bez kaptura zeby mu bylo w miare wygodnie ale jak nie bluze to jakas bluzke z dlug...

A jak na dworze cieplawo to krotkie spodenki skarpetki i bodziaki i juz.... czasem dlu rekaw czasem krotki..

A najbardziej po domu lubie ubierac Igorka w body z dlugim rekawem i do tego spodenki welurowe np. odrazu takie ze skarpetkami 2 rzeczy a dziecko ubrane he i pieluche szybko sie zmienia zdjac połspiochy i juz a tak jak dresy zdejmuje to musze i skarpetki zdjac zeby mi nie doknal pupala:-D tak wariuje mi na przewijaku i ostatnio chwycil sie za jajeczka :szok: jak go przewijalam hehe pewnie odkryl ze ma cos tam ;-)

zmykam wstawić udka do piekarnika i obrać ziemniaczki.
Daniel śpi już prawie 2 godziny :szok: to chyba ta pogoda tak na niego działa... leje i leje...

reklama
Do góry