reklama
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
Dziewczyny jak ubieracie dzieci w domu???
Ja różnie nieraz w body i rajstpki(on tak uwielbia) albo jakiś dresik, ogrodniczki na to, no ale ogólnie moje dziecko uwielbia być przebierane. Na szczęście bo inaczej ciężko by było, bo muszę go często przebierać ze względu na ślinienie a on śliniaków nienawidzi i opanował sztukę ściągania śliniaka zapinanego na rzepy
teraz damian ma body z długim rekawem, spodenki dresowe i skarpety.
a ja wczoraj pierwszy raz wykapałam młodego sama J poszedł na siłownie i jakoś mu się przeciagneło.
my też buziakujemy 5cio miesiecznego Filipka kurcze jak ten czas leci
m,oj nie chce ani pieluchy tetrowej, ani smoka..uparty po tatusiu
Ostatnia edycja:
D
daffodill
Gość
o boshe......
moj ziec ma dzis 5 mcy:-)
wszystkiego naj Filipku hihihi
widze ze razem swietujemy:-)
moj ziec ma dzis 5 mcy:-)
wszystkiego naj Filipku hihihi
widze ze razem swietujemy:-)
Pauluś89
Grudzień 2009
Ło, rzeczywiście Fifol już pięć miechów ma)) Buziaki dla niego odemnie i Alusia
Chérie
Mama Danielka
rany boskie, to Fifol ma już 5 miesięcy!!! ale ten czas zasuwa...
mój Daniel nienawidzi się ubierać!!! to największa męka dla niego, jeszcze po kąpieli jak jest nasmarowany i ciężko mi go ubrać to się drze w niebogłosy... a co do ubioru to już pisałam nie raz, że najwygodniejsze dla mnie jest body z długim rękawkiem + półśpiochy
jestem dziś tak niedospana, że najpierw wylałam kawę, później rąbnęłam głową o prysznic a na koniec poparzyłam się rozgrzanym olejem, całe przedramię... dobrze, że argosulfan mam w lodówce :-( ale piecze jak cholercia...
mój Daniel nienawidzi się ubierać!!! to największa męka dla niego, jeszcze po kąpieli jak jest nasmarowany i ciężko mi go ubrać to się drze w niebogłosy... a co do ubioru to już pisałam nie raz, że najwygodniejsze dla mnie jest body z długim rękawkiem + półśpiochy
jestem dziś tak niedospana, że najpierw wylałam kawę, później rąbnęłam głową o prysznic a na koniec poparzyłam się rozgrzanym olejem, całe przedramię... dobrze, że argosulfan mam w lodówce :-( ale piecze jak cholercia...
D
daffodill
Gość
Dziewczyny jak ubieracie dzieci w domu???
Ja różnie nieraz w body i rajstpki(on tak uwielbia) albo jakiś dresik, ogrodniczki na to, no ale ogólnie moje dziecko uwielbia być przebierane. Na szczęście bo inaczej ciężko by było, bo muszę go często przebierać ze względu na ślinienie a on śliniaków nienawidzi i opanował sztukę ściągania śliniaka zapinanego na rzepy
julka zazwyczaj ma rajstopki i bodziaki,
dzis ma np bodziaki z dlugim rekawem bo tylko takie w domu zakladam gdyz dziecko swobodniej sie czuje jak ma mniej ciuszkow i nie mecze ja z bodziakami z krotkim rekawkiem i jeszcze bluzkami...... i do tego luzne spodenki i skarpetki...
no a na wyjscia to juz inna bajka:-)
D
daffodill
Gość
Ja przed chwilunia dostalam paczke z hippa... jest tam jakis mini kremik... deserek jabluszko z marchewka, kaszka mleczno ryżowa i łyżeczka.... plus jakies tam mini ksiazeczki!
Pauluś89
Grudzień 2009
To tylko ja dostałam z Hippa pierwsze jabłka a nie marchewkę z jabłkiem?
Na wyjścia mamy koszule, spodnie bojówki no ale królują dresy mój A uwielbia mu dresiki kupować
Na wyjścia mamy koszule, spodnie bojówki no ale królują dresy mój A uwielbia mu dresiki kupować
reklama
D
daffodill
Gość
To tylko ja dostałam z Hippa pierwsze jabłka a nie marchewkę z jabłkiem?
a kiedy ty dostalas????
o zapomnialam wspomiec jeszcze ze hebatke jablko i melisa dostalysmy hehe a akurat ostatnio wlasnie taka kupilam w puszce!